ha bismillah anacım yavas dur oyle hemen ne cocugu şoyle once bi guzel gezin tozun evliliğin tadını cıkarın sende adamın basına dikilmişin iki hafta olmuş evleneli cocuk diye kaydirigubbakcemile3
daha iyice bi birbirinizi tanıyın bakalım ... uzmanlar bile bir evlilikte 5 yıl deneme surecidir eşler 5 yıldan once birbirlerini tanımıyor diyorlar ... kritik donem diyorlar ... sen kalkmış 13 gunde cocuk diye adama tutturmuşsun kaydirigubbakcemile3
hele bi evliliğiniz otursun cicim sonra allah izin verirse istersen hiç durmadn dogur opuyorumnanaktan
nilsu haklısın benim ablamda hemen cocuk yaptı hala kendine kızıyor adam beni sevmeden cocuk sevdi diyorlmaz: bana sen bu hatayı yapma dedi hep
26 yaşındayım:kedi:cnm ya ne kadar da abartmışsın hakkatten de.kocanın yerinde olsam bende sırtımı döner yatardım valla:)
ben 1 senelik evliyim yaklaşık 1 sene daha düşünmüyorum.çocukları çooook sevmeme rağmen.ve yaşım da 29.sen ALLAH bilir benden en az 5-6 yaş daha küçüksündür.
yani olabilirbelkide borçlar falan var diyo evliliği içime bi sindirim sonra çocuk olsun diyo sindirmek ne demek fazlamı geldi ona
herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama
bence siz cok acele ediyorsunuz esiniz hakli olarak bi sure yalnizliginizin tadini cikarmak istiyor 2-3 ay sonra olsun nolacakki biz 3yili devirdik esim hala seneye diye inat ediyo bence bukadar sorun yapmayinopuyorumnanaktan 13.gunde cocuk diye tutturan ilk kadin siz olmalisiniz heraldekaydirigubbakcemile3
2,3 ay hamile olara beklesem 6 ay sonra çocuğum olur:kedi:kaydirigubbakcemile326 yaş hiçte geç değil canım 2-3 ay bekleyiver iştee:icecream:
offfff ona sen benden emin değilsin o yüzden istemiyosun o yüzden emin olana kadar uzak duralım dedim ne saçmalıyosun dedi off sen bilirsin tmm dedi şimdi nasıl yaklaşacam onamafoldumben
ay yatacam birazdan yaprak sarmasını koydum ocağa yarın misafir gelecekde uykum kaçmışken onu bari pişirim o da uyudu nasıl olsa neyse konudan uzaklaşmıyım şimdi ne diyip düzeltecem arayı birazda onu söylesenizkaydirigubbakcemile2 kıss yat artık sen bence bu küslüğüde uzatma daha dün 1 bugün 2
offfff ona sen benden emin değilsin o yüzden istemiyosun o yüzden emin olana kadar uzak duralım dedim ne saçmalıyosun dedi off sen bilirsin tmm dedi şimdi nasıl yaklaşacam onamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?