13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

offf haklısınız galiba Allahım ne yaptım ben şimdi gönlünü nasıl alacam

cnm ya ne kadar da abartmışsın hakkatten de.kocanın yerinde olsam bende sırtımı döner yatardım valla:)
ben 1 senelik evliyim yaklaşık 1 sene daha düşünmüyorum.çocukları çooook sevmeme rağmen.ve yaşım da 29.sen ALLAH bilir benden en az 5-6 yaş daha küçüksündür.

cnm daha dur 13 gun yaa
once bıraz tadını cıkar evlılıgın
sonr a yavas yavas esının aklına gırersın cocuk ıcın
ama ılk gunlerını unutulmaz gunlerını karalama
bak arkasını donmus yatmıs dıyosun
ılk gunlerın tadını cıkar once

Bence hemen derken evliliğinizin 13. gününü kastetmemiştir tatlım. kaydirigubbakcemile3 Belki seninle başbaşa zaman geçirmek hoşuna gitti.Bu eşinin sana karşı değiştiği anlamına gelmez.Sende evliliğin keyfini çıkar bence.
Allah mutlu mesut etsin.opuyorumnanaktan

nilsu haklısın benim ablamda hemen cocuk yaptı hala kendine kızıyor adam beni sevmeden cocuk sevdi diyor lmaz: bana sen bu hatayı yapma dedi hep

Herşey zamanında güzeldir..Bir daha cicim aylarımı yaşayamayacağıma göre acele etmem valla ben..Halamıoğlu evlendi geçen sene 30 yaşındayken onlar bile hala çocuk yapmadılar şuan geziyorlar karı koca gerçi yaşları geldi artık ama borçları falan varmış lülülülülülü

26 yaşındayım:kedi:

26 mış yaşın.erken be daha kuzum.benim görümcem 30 yaşında evlendi ve 34 te anne oldu.düşün yani.o bile evlenir evlenemz yapmadı

bencede arkadasımızın yası küçük geldi banada yoksa ben evlendiğimde ilk önce hep basbasa kalmak istedim ,çünkü herseyi yeni yasıyorsun daha birbirimizi tanımadan ne cocugu ve sevgili olmakla evli olmak cok baska seyler bence bu konuyu akısına bırak ,ortak kararla cocuk yapılır senin istemen yeterli depil

vala benim aklım olsaydı 3-5 yıl sonra yapardım ne evliliğimin tadını cıkarabildim ne gencliğimin evlendim 5 ay sonra hamile kaldım cahillik işte onuda bile bile kaldım bi kaç kişi laf etti diye gene yapmıcaktımda iş işten gecti şimdi koca delikanlı oldu ama benide benden etti sıpa :)))) 10 yıl once kk vardıda bizmi girmedik girseydim kesin akıl alırdım sag sol laf ediyo die bacılarımda takma falan derdi bende yapmazdımmmm :))))))))

offfff ona sen benden emin değilsin o yüzden istemiyosun o yüzden emin olana kadar uzak duralım dedim ne saçmalıyosun dedi off sen bilirsin tmm dedi şimdi nasıl yaklaşacam onamafoldumben

yani olabilirbelkide borçlar falan var diyo evliliği içime bi sindirim sonra çocuk olsun diyo sindirmek ne demek fazlamı geldi ona

anacım coşmuşun sen yaa bi dur hele, ilk geceden hamile kalanlardan olmak istedin heralde oyüzden böle karamsara bağlamışın

bide kocan ne dese altından bi anlam çıkarmaya çalışıosun sanki, çocuk istemio 2-3 ay yoksa ewliliğimizden eminmi değil, ewliiği sindirm dedi ne demek yoksa fazlamı geldiii, kendi kendini doldurup gaza getirme cm benimkaydirigubbakcemile5

herşeyin daha başındasın,, hem adam 2- 3ay demiş ya tam cicim zamanları, 2-3 yıl dememişki, ki dese nolur yani belki seninle beraber birsürü planı wardır rahatça gezme tozma tatil gibi, bebek olunca buadar rahat olamaycığınızın farkındadır..

sakin ol we ewliliğin tadını çıkarr, senin yerinde olmak isteyen(sewdiğine kawuşma) çok kişi wardır unutma (mesela ben:kedi:)

a.s.

bence siz cok acele ediyorsunuz esiniz hakli olarak bi sure yalnizliginizin tadini cikarmak istiyor 2-3 ay sonra olsun nolacakki biz 3yili devirdik esim hala seneye diye inat ediyo bence bukadar sorun yapmayinopuyorumnanaktan 13.gunde cocuk diye tutturan ilk kadin siz olmalisiniz heraldekaydirigubbakcemile3

Yok benim teyzem evlendiği gece hamile kalmışCADIARZU
Ne çocuk hevesiymiş onunki doğurgan olduğunun simgesiii o ayrılmaz:

offfff ona sen benden emin değilsin o yüzden istemiyosun o yüzden emin olana kadar uzak duralım dedim ne saçmalıyosun dedi off sen bilirsin tmm dedi şimdi nasıl yaklaşacam onamafoldumben

ne dedin ne dedinnn:1shok:yav acıdım eşine haakaydirigubbakcemile3

cnm sabah biraz yağ çekcen eşine.dün gece öle dedim ama kusura bakma bi anlık bişidi.aslın da 3 sene yapmasak ta olur felan dekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 kıss yat artık sen bence bu küslüğüde uzatma daha dün 1 bugün 2
ay yatacam birazdan yaprak sarmasını koydum ocağa yarın misafir gelecekde uykum kaçmışken onu bari pişirim o da uyudu nasıl olsa neyse konudan uzaklaşmıyım şimdi ne diyip düzeltecem arayı birazda onu söyleseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…