13 Kasım transferi olanlar toplaşın 😍

Arkadaşlar iyi akşamlar 12 Kasım'da transfer oldum üç embriyo transfer edildi beşinci gün embriyosu 9. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı çok korkuyorum ya üç embriyo da tutmamış olabilir mi kan vermeye korkuyorum negatif göreceğim diye

Merhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfen.

Eklentiler

• 1000150723.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 53
Baya baya belli oluyor inşallah sağlıklı devam eder de kucağına alırsın, hayırlı olsun
Sağol cnm inşllh sagʻlıkla devam eder kan değerim güzel çıkıp yükselir...silik çizgiyi fotoda çıkartcam diye baya uğraştım ben net gördüm ama fotoda tam çıkartmaya çalıştım.Burdaki herkes anlar beni nasıl umutla heyecanla korkuyla foto çektim.allahım hepimizin yardımcısı olsun

Anlamaz mıyız canım benim hepimizin görmek istediği şey silik de olsa bi çizgi ne güzel ki sen gördün gayet net görünüyor merak etme. İnşallah güzelce artar değerin darısı da biz bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…