13 Kasım transferi olanlar toplaşın 😍

Sonucum geldi çok şükür pozitif ..t+ 12 sonuç 333.. çift embriyo transferi olmuştum bakalim artis iyi olsun diye dualarım şimdilik.. Rabbim pozitif gelenlerin iyi ilerlemesini negatif gelenlerin de yılmadan denemelerini dilerim ..benim bu 3. Denememdi rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Hayırlı olsun belirtiniz olmuş muydu hiç

Allah razı olsun benim ilk denememdi bu.3 kere aşılama yaptirdim olmadı arada bi kere doğal gebelik oldu ama kalbi durdu.bu ilk tüp bebek denemem di
Umudunuzu kaybetmeyin ben kaybetmedim hala devam yas 38 4 denemem rabbim büyük umarım o duyguyu tadarsınız birgün

Sizin adınıza çok sevindim gerçekten bi belirtiniz oldumu bu süreçte acaba

Bende 35 yasındayım tabi daha ilk denemem sizin gibi defalarca deneyenleri duyunca bana da cesaret umut geliyo umarım bi gün hepimiz o mutluluğu yaşarız

Hayırlı olsun belirtiniz olmuş muydu hiç
Teşekkürler..Bariz bir belirti yaşamadım..Ara ara gelen kasık ağrısı bir de t+7. Ve t+8 de yaşadığım hafif kahve lekelenmem olmuştu.. göğüste hassasiyet hissetmedim ..iki olumsuz transferimde kahve lekelenme yaşamamistim bunda yaşadım.. tutunma belirtisi olarak bunu yaşadım diyebilirim kendimde ..ama lekelenme olmaması tutunmaz anlamı da taşımıyormus ..bu kendimde deneyimledigim birşey oldu

Sizin adınıza çok sevindim gerçekten bi belirtiniz oldumu bu süreçte acaba
Çok teşekkür ederim ...Bariz bir belirti yaşamadım..ara ara kasık ağrısı oldu ilaçlardan ötürü doğalmis zaten.. göğüste hassasiyet hiç yaşamadım.. benim sadece t+7 ve 8. Günümde hafif kahve lekelenmem oldu ..diğer iki başarısız transferimde bunu yaşamamistim belki de benim için tutunma nedeniydi kahverengi lekelenme..ama tabi ki lekenme yaşanmaması tutunmama sebebi değil, kendimde deneyimledigim birşey yaşadıklarıma nazaran..

Anladım bende t+3 hiç belirtim yok normal mi merak ediyordum

Benim test günüm yarın kasık ağrısı ara ara bende oluyor onu hissediyorum lekelenme yaşamadım ben ama göğüslerim de şişkinlik oldu hafif çok umutlanmakta istemiyorum ama rabbim biliyor

Benim test günüm yarın kasık ağrısı ara ara bende oluyor onu hissediyorum lekelenme yaşamadım ben ama göğüslerim de şişkinlik oldu hafif çok umutlanmakta istemiyorum ama rabbim biliyor
Rabbim ne eylerse güzel eyler .. inşallah emeklerinin karşılığıni Alır herkes ..güzel sonuçlarını bekliyorum

Anladım bende t+3 hiç belirtim yok normal mi merak ediyordum
Çok normal bence çok başındasin inşallah emeklerinin meyvesini alırsın..herkes için öyle olsun ben 3 senedir bu işin içerisindeyim..bugün bu haberi almak nasip oldu 3. Denememde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…