Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim dusmesin motivasyonun. haftalik 500 600gr cok iyi

bazen ara vermek kilo vermeyi hizlandiriyor canim. mide de kuculmus superrsin

Baktırdım aslında, düşük olan da yok çok şükür ama enerjik degilim hiç. Bi spor yaparken kendimi zorluyorum, bi de günlük işlerim için. Bana kalsa yataktan çıkmam heralde :))
Filizim spordan once bol c vitamini ve kafein al cok enerji veriyor. havalardan da halsiz hissediyor olabilirsin

guzel fikir

super fikirmis

bugunku menum
Sabah: bol yesillikli soganli omlet, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 3 zeytin, yarim haslanmis patates
ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: kuzu eti, salata
ara: 1 nar, yarim muz, 1 cb fistik
ara: 1 fincan sut

aksami yiyemedim kizimin atesi cok yukselimce hastaneye gittik. sukur iyi simdi evdeyiz.
su: 2.5 lt

Artik ulasayimnda korumaya geceyim istiyorum ya bu aralar her sey bi yarim hic bi seyi sonuca ulastiramiyorum gibi bi hisse kapiliyorum bazen bu iste yarim kalacak gibi geliyor sonra yok diyorum bunun icin hic bi engel yok sakin ol devam et

canim dusmesin motivasyonun. haftalik 500 600gr cok iyi
Aynen iyi tabiki ama biraz daha hizli olsun isterdim. Bundan daha az yiyemem ama artik ac durmak olur fazla bi sey yemiyorum sonucta

bazen ara vermek kilo vermeyi hizlandiriyor canim. mide de kuculmus superrsin
Kesinlikle arada bi şok iyi geliyor aslında

Oyy gecmis olsun yedigin kadari gayet güzel aksam ac yatiyorsun büyük ihtimalle yarin guzel bir eksi cikar bide su fistik olayi arkadas gecen sefer yedi baya da iyi kilo verdi ama fistik cok yagli sonucta bak o yeni basladigi icin vermis olabilir derya abla biz gene de cok fistiga yonelmeyelim

Geçmiş olsun canım
Sabaha gelsin eksiler menüsü olmuş

Fıstığım az kaldı, ceviz aldım ben

Menü tam çerçevelik :) Spor

Menün çok güzel gözüküyor. Afiyet olsun :)

O kadar kötü değil bence canım menün. Sporun da çok iyi ayrıca :)

Tebrikler kız :)
Sakın bak bırakmak yok. Buraya kadar gelmek için ne kadar uğraştığını unutma. Yarına hiçbir şeyin kalmaz :)

Geçmiş olsun kuzuna canım

Menü:
Sabah:
2 tb ekmeği
1 haşl yumurta
1 çk reçel

Ara:
2 kare bitter
1 muz

Öğle:
Hindi rosto
Salata
3 yk patates püresi

Ara:
1 elma
3 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 ızgara köfte
1 tb ekmek
Salata

Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Bugün ben de biraz fazla yedim. Sağlıksız şey yok ama ölçüleri fazla sanki. En azından bana öyle geldi. Hafta sonunu ben de biraz ara vermiş gibi geçirdim
Yarın tam gaz devam

afiyet olsun canım..kuzucuğa da geçmiş olsun
afiyet olsun güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…