maydanoz ve elma da ekleyebilirsin canımKızlar suyunuza bişey ekliyormusunuz? Limon ve özelliklede tarçın dışında ne ekleyebilirim suyuma
evet canım diyetisyende öyle dediayy korktum simdi. hep erteliyirum ben de bir kas yag oranima baktirmaliyim. uzulme canim bir iki ayda toparlarsin, kas orani artinca da cok kolay kilo verirsin
yok canımm ona bugün başladım bu akşam yazacağım şimdilik iyi gidiyorumcanim bu diyetisyenin verdigi menun mu?
geçmiş olsun canım menün güzel ama azbugunku menum
Sabah: bol yesillikli soganli omlet, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 3 zeytin, yarim haslanmis patates
ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: kuzu eti, salata
ara: 1 nar, yarim muz, 1 cb fistik
ara: 1 fincan sut
aksami yiyemedim kizimin atesi cok yukselimce hastaneye gittik. sukur iyi simdi evdeyiz.
su: 2.5 lt
Menün biraz çok olmuş ama bu motivasyonla toparlarsın cnmgünaydınlar cınımlar
şimdi 2 gündür bakamadığım geçmişi okuyup geliyorum :))
Dünkü menümü de şuraya itina ile yerleştiriyorum.
Sabah. 11.00
1 kk Peynir
2 Kaşık Menemen
1 Kaşık Yoğurtlu Patlıcan
5 Zeytin
2 Dilim T.T Ekmek
Akşam
18.30
1 Kase Salata
2 Yk Prinç Plavı
2 Yk Tavuk MAntar Sote
1 yk biber Sote
Spor
Düğün yemeğiydi zaten akşam yedikten sonra 20 dk Ankara Misket :))
2lt. Su
Bu hafta Tüm Açığı kapatıp, eksiye düşeceğim nasipse. O yüzden Çarşambaya kadar Tartılmayı düşünmüyorum. Çünkü sonuçtan korkuyorum azıcık toparlayayım :))
Elma hiç aklıma gelmemişti vallah çok iyi fikir sağok canımcımmaydanoz ve elma da ekleyebilirsin canım
Kuzum sabah bir bardak suda maydanoz kaynat, ılıyınca dik kafaya, ödem falan kalmaz78.5 eksi 100.galiba
Ama çok fena ödeme var sabah 80 çıktım. Düşünün yani acaba ödeme için şu birayi yapsam mı bu hafta
Afiyet olsun canım, sende o sabahki ekmeği bir dilime düşürecek azmi görüyorum, tabi menemen olmadığı günlerde, menemen varsa ben de dayanamamgünaydınlar cınımlar
şimdi 2 gündür bakamadığım geçmişi okuyup geliyorum :))
Dünkü menümü de şuraya itina ile yerleştiriyorum.
Sabah. 11.00
1 kk Peynir
2 Kaşık Menemen
1 Kaşık Yoğurtlu Patlıcan
5 Zeytin
2 Dilim T.T Ekmek
Akşam
18.30
1 Kase Salata
2 Yk Prinç Plavı
2 Yk Tavuk MAntar Sote
1 yk biber Sote
Spor
Düğün yemeğiydi zaten akşam yedikten sonra 20 dk Ankara Misket :))
2lt. Su
Bu hafta Tüm Açığı kapatıp, eksiye düşeceğim nasipse. O yüzden Çarşambaya kadar Tartılmayı düşünmüyorum. Çünkü sonuçtan korkuyorum azıcık toparlayayım :))
Vauuvv sen buna değersinKızlar kahvaltımı yaptım 50 dk karışık egzersizimide yaptım şuan tüm kaslarım yanıyo. Çok mutluyum şuan. Akşamda eşim işten gelince yürüyüşe çıkıcaz 1 saatlik inş cumaya kadar eksiye düşerim
Evet tatlım çok haklısınVauuvv sen buna değersin
Sabah cok erken çıkmak zorunda olmasam ben de denerdim. Ya da sicak sicak içeyim :))Kuzum sabah bir bardak suda maydanoz kaynat, ılıyınca dik kafaya, ödem falan kalmaz
maydonozu direk ye suyu içilesi gibi değil çünküSabah cok erken çıkmak zorunda olmasam ben de denerdim. Ya da sicak sicak içeyim :))
Bu hafta cuma öylede böylede lıstedesınız ama ve eksıyle gelıyorsunuz degılmı şekerımGünaydın berilcim. Beni liste dışı bırakma işini düşün ne olur. Pazartesi bildirimim cok kötü, yazmayayim daha iyi. Free listeye geçeyim izin verirsen
bi deneyim maydanoz alıyım da pazardanKuzum sabah bir bardak suda maydanoz kaynat, ılıyınca dik kafaya, ödem falan kalmaz
öylemi yaaa tek seferde de gitmez mi kimaydonozu direk ye suyu içilesi gibi değil çünkü
Ben icemiyorum suyunu hos maydanozda sevmem peynirin icine tikistirip yiyorum geneldebi deneyim maydanoz alıyım da pazardan
öylemi yaaa tek seferde de gitmez mi ki
Bi denerim baktım olmuyor dukan yaparımBen icemiyorum suyunu hos maydanozda sevmem peynirin icine tikistirip yiyorum geneldeama suyu icilecek gibi degil cidden
yiyincede aynı etki yapıyorbi deneyim maydanoz alıyım da pazardan
öylemi yaaa tek seferde de gitmez mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?