7 de yedik cnm ama normalde en geç 6 olurdumenun de sporun da super Nihalim masallah
bence menun gayet iyi canim. aksam yemeginin saati asiri gec degilse cok iyi
Bende hiç sevmedim onuBen suyu sade icmeyi seviyorum canim. Bunlarin disinda bir de ph derecesini artirmak icin ingiliz karbonati duydum hatta ablam yaparken tattim da ama bana hic hitap etmedi.
Verilir mi o arti verilir sıkı bir hafta seni bekliyor canım. Hadi bakalım göster kendiniGünaydın kızlar. İçime sinmeyen bişeyler var diyordum ahanda +600 üm. Hissetmiştim çok üzgünüm
Aynen canim kahvaltida bir dilim tb ekmegi disinda cumaya kadar karbon yok Allahin izniyleKas için spor da lazım, ona ne dedi canım?
Olsun boşver.. canın çekmiş yemişsin.. ama bence 2 gün kh alma ve meyveyi 1 porsiyon ye.. bir de kendine ceza olarak bence 100 tane jumping jack yapma sözü ver yatmadan.. gece metabolizman çalışır..
Valla bende de bir gaza gelme durumu oluştu sorma:)
Gecmis olsun canim,menunde harika tebriklerbugunku menum
Sabah: bol yesillikli soganli omlet, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 3 zeytin, yarim haslanmis patates
ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: kuzu eti, salata
ara: 1 nar, yarim muz, 1 cb fistik
ara: 1 fincan sut
aksami yiyemedim kizimin atesi cok yukselimce hastaneye gittik. sukur iyi simdi evdeyiz.
su: 2.5 lt
Maşallah eksineGunaydin hanimlar -100 gr
Yogun bir gun beni bekler simdi seminere ardindan okula ustelik nobetciyim aksama ugraririm artik buraya,cok cene yapmayin sonra aksam okumaktan gecmisi gene yazamiyorum
Su spor iyi menü, iki güne eksidesin canım, menülerin mercek altında ona göre yeGünaydın kızlar. İçime sinmeyen bişeyler var diyordum ahanda +600 üm. Hissetmiştim çok üzgünüm
güzelle waffle sıkıntı vermemiş anlaşılan.Gunaydin hanimlar -100 gr
Yogun bir gun beni bekler simdi seminere ardindan okula ustelik nobetciyim aksama ugraririm artik buraya,cok cene yapmayin sonra aksam okumaktan gecmisi gene yazamiyorum
Günaydın berilcim. Beni liste dışı bırakma işini düşün ne olur. Pazartesi bildirimim cok kötü, yazmayayim daha iyi. Free listeye geçeyim izin verirsenGünaydın kızlar
AminnnPazartesi bildirimim -200 gr
Cuma:60.0
Pazartesi:59.8
Allahim nolur cumaya 59 bitsin 58i göster bana amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?