Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hangi kremleri aldin canim. bu ay ben Dr degistirdim kremleri serumlari. herseyden memnunum da goz alti kremimden memnun degilim. sen hangisini kullaniyorsun canim?

göz altı kremi için kiehls'in avokadolu göz kreminin testeri var, al dene derim. ondan da memnundum.. ama şimdi l'occitane aldım. 2 çeşidi, biri göz kremi diğeri maskesi. tester yapmıştım önceden gayet iyi hissettim. ondan şimdi ona devam edeceğim..

var ya benim de sürekli öyle oluyor.. hele dün delirdim canım durmadan birşey istiyor.. atıştırıyorum fln.. akşamı bir çorbayla kapattım ama o saate kadar yediklerim çoktu.. o yüzden tartıda sabit çıktım bu sabah.. ama cumartesi güzel eksideydim..

acaba cumartesi yaptığım fazla spor ben de açlık mı oluşturdu.. bilmiyorum ki..

kas yanması güzel birşey ya.. ben sürekli spor yaptığımdan herhalde, fazla hissettiğim birşey değil.. maşallah..

kızlar, ben ayın başında ölçüm yaptırmışım yani 6 sında.. yağ yüzdem %30,7 çıkmış. makineye göre %21-33 arasında olması gerekiyormuş. normal sayılacak seviyede.. ama %30 gerçekten insanı bi irrite ediyor.

o zaman vücudumda 24 kilo yağ vardı.. şimdi merak ediyorum ne oldu diye, ama ayın bitmesini bekliyorum. amacım vücuttaki yağ miktarını 18kg a düşürmek. özel hocayla çalışacağım muhtemelen.. belki o hamile kalana kadar yağ oranımın düşmesine yardımcı olur.

Gayet güzel bir menü bence, bol eksiler olsun :)

Hosbuldum.yildiz ben 13 aylik oglum var ogretmenim ama suan ev hanimiyim aklimabda geldi ismi yazarken acaba film dusunulur mu diye ama film degil bi kitaptan esinlenme

Hoşgeldiniz yıldız hanımcım. :)

Bugunku menum
8.30 ceyrek porsiyon menemen
12.00 bir buyuk boy ayran
15.00 2 mandalina
18.00 1 kase tavuk corbasi
20.00 meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 100 mekik
100 kalca cevirme

İyi doymuşsun valla. Böyle gidersen gider kilocuklar :)

Ben kola içmediğim için, zero gözüme geldi gibi biraz. onun dışında spor da menü de gayet yerinde:)

Ohh maşallah. Yorsun yorsun, yorsun ki daha fazla kalori gitsin :)

Çok geçmiş olsun ablacım. Allah şifasıyla birlikte versin ne veriyorsa. :)

Maşallah valla azmin yolu selamet. Bir an önce 55 i görürsün inşallah :)

Akşam hafif olunca tabi gerisine laf edemiyorum. Afiyet Bol eksi olsun :)

Yaa okuyunca canım keşkek çekti benim. Afiyet bol eksi olsun :) Niyetli Niyetli Daha bir iştahla okuyorum menüleri valla ahahah

Spor salonunda mı yaptırıyorsun bu ölçümü

Öyle yaptığım oldu aslinda sabah sabah bi tutam maydonoz yemisligim var. Ayni mıdır etkisi sizce? Yoksa kaynatip suyunu icmek daha mi iyidir?
ben yiyincede fayda gördüm aslında ödem çok fazla karbonhidrat yemekten oluşuyor 1-2 gün karbonhidrat yasağı koy kendine bak nasıl gidiyor ödemler

Hayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm
09.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay, 3 tane küp doğranmış sucuk,3 yk yoğurt,
14.00
10 tane yaş üzüm, 10 tane çiğ findik
17.30
2 haşlanmış tavuk budu, 1 yt çoban salata, 10 tane yaş üzüm, 1 dl kepek ekmeği
Su 2 lt yatana kadar artar
40 dk yürüyüş

Hayırlı akşamlar bayanlar. Çok fena gaza geldim sabahki artıdan dolayı. İnş cumaya eksiye düşebilirim. Daha başlayalı 1 hafta oldu normalde çok hızlı verirdim ilk haftalarda bu hafta neden böyle oldu anlamadım. Neyse menüm kızlar

Sabah 7.30
Geceden 500 ml suya attığım bir günkurusunu yedim ve suyumu içtim

Kahvaltı 8.30
Bir halanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
Domates
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar

Ara 11.00
Küçük bir elmanın yarısı

Öğle 13.00
Bir kase sade müsli içine 4 fındık 4 badem

Ara 15.00
Bir şekersiz nescafe
6 iğde
5 çiğ badem

Akşam 18.00
Bir kase tarhana yağsız
Bir servis kaşığı çok az yağda sotelenmiş tavuk göğüs
Bol salata

Ara 20-21.00 arası yeşilçay içilecek

Su 3 ltyi geçti
Spor 15 dk ısınma 25 dk kardio 10 dk esneme 5.500 adım tempolu yürüyüş

Aksam ne kadar hafif olmuş afiyet olsun canım

Hoş geldin canim hilal ben tanistik mi hatırlamıyorum ama menünün güzel sporun çok iyi inşallah artidan cuma günü kurtulursun

Güzel cnm afiyet olsun

Menün ve sporun harika canım kesin eksi geleceksin bu menüyle. Bu müsliyi sütle karıştırıyorsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…