- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
hangi kremleri aldin canim. bu ay ben Dr degistirdim kremleri serumlari. herseyden memnunum da goz alti kremimden memnun degilim. sen hangisini kullaniyorsun canim?
herkese günaydın klasik hafta sonu ve klasik artılar zararlı şekerli karbonhidratlı şeyler yok ama yediğinin miktarı artınca artı oluyor, hafa içi çılgın gibi aç kalıp haftasonu hep böle oluyor neyse bugün aç kalıp haftasonu ödemlerini atma günü olsun
Kızlar kahvaltımı yaptım 50 dk karışık egzersizimide yaptım şuan tüm kaslarım yanıyo. Çok mutluyum şuan. Akşamda eşim işten gelince yürüyüşe çıkıcaz 1 saatlik inş cumaya kadar eksiye düşerim
Bu gün pek göremedim arkadaşlar. Menümü yazayım
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan sütlü kahve
11.30 2 hünnap 2 ceviz
13.00 3 kaşık nohut y.
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ıhlamur
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 peynirli yelpaze patlıcan
1 kase cacik
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan melisa çayı (icicem)
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus
Hosbuldum.yildiz ben 13 aylik oglum var ogretmenim ama suan ev hanimiyim aklimabda geldi ismi yazarken acaba film dusunulur mu diye ama film degil bi kitaptan esinlenme
Bugunku menum
8.30 ceyrek porsiyon menemen
12.00 bir buyuk boy ayran
15.00 2 mandalina
18.00 1 kase tavuk corbasi
20.00 meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 100 mekik
100 kalca cevirme
Menüm mmmm
Saat 8
1 kk peynir
1 ceviz
1 dilim.ananas
Saat 12:30
1 tabak tavuklu patates yemegi
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Saat 18
5 ızgara kanat
1 bardak zero
1 dilim tam.buğday
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş.
Günaydın kızlarım nasılsınız?
Dün ben de akşam tembellik yaptım.. miskin miskin dizi izledim, kocama maç da izletmedim.. biraz patlıcan yemeği yapmıştı, sen yemedin ye dedi, ondan yedm, üzerine kendi yaptığım barbunya nasıl olmuş diye 2 kaşık da onu yedim.. garfield gibi serildim koltuğa..
bugün de spor salonunda ücretsiz özel dersim olacak.. hoca ne yapmak istediğime göre hareketler gösterecek.. bakalım.. çok yorucam sizi demiş bir de.. göreceğiz.. :)
Sağol canım. Aynıyım ya ne artıyor ne eksiliyor. Yürümek zorundayım Sevil im. Kilo için değil benim yürüme çabam sağlığım için. Yoksa önce yürümem bozuluyor ki yine başlamış sonra yürüme yetimi hepten kaybediyorum.yıllar önce yürümeyi unutup öğrenip yürümeye başladığım bir dönem var işte o çok zordu. O yüzden mecburum canım.
Menum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
Merhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
Selam arkadaslar. Dun girmedim pek hatta menumu bile paylasmadim. Ozur arkadaslar. Oncelikle dun ki menu mu paylasayim sonra gecmise donucem.
07.30 1 su bard. Tarcinli Sut
08.30 2 dl. Peynir
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincn kahve
11.30 1/4 nar 2 ceviz
13.00 3 kasik keskek
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 peynirli salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus
Öyle yaptığım oldu aslinda sabah sabah bi tutam maydonoz yemisligim var. Ayni mıdır etkisi sizce? Yoksa kaynatip suyunu icmek daha mi iyidir?maydonozu direk ye suyu içilesi gibi değil çünkü
Ah liste ah. Kimseyi etkilemek istemiyorum işte. Ama elimden gdlrni yaparim. Diğer hafta listede olmayayim bari berilcim. Bu sefer inatçı bünyemBu hafta cuma öylede böylede lıstedesınız ama ve eksıyle gelıyorsunuz degılmı şekerım
Spor salonunda mı yaptırıyorsun bu ölçümükızlar, ben ayın başında ölçüm yaptırmışım yani 6 sında.. yağ yüzdem %30,7 çıkmış. makineye göre %21-33 arasında olması gerekiyormuş. normal sayılacak seviyede.. ama %30 gerçekten insanı bi irrite ediyor.
o zaman vücudumda 24 kilo yağ vardı.. şimdi merak ediyorum ne oldu diye, ama ayın bitmesini bekliyorum. amacım vücuttaki yağ miktarını 18kg a düşürmek. özel hocayla çalışacağım muhtemelen.. belki o hamile kalana kadar yağ oranımın düşmesine yardımcı olur.
ben yiyincede fayda gördüm aslında ödem çok fazla karbonhidrat yemekten oluşuyor 1-2 gün karbonhidrat yasağı koy kendine bak nasıl gidiyor ödemlerÖyle yaptığım oldu aslinda sabah sabah bi tutam maydonoz yemisligim var. Ayni mıdır etkisi sizce? Yoksa kaynatip suyunu icmek daha mi iyidir?
Spor salonunda mı yaptırıyorsun bu ölçümü
yüzde 30 normal aslında ama daha mutlu olacaksan azalt tabi yağ oranınıevet canım
yüzde 30 normal aslında ama daha mutlu olacaksan azalt tabi yağ oranını
hiç ölçtürmedim ama bence yüksek çünkü geçen bir arkadaş 34 beden elbise giymiştim 34 mü yani öyle de zayıf durmuyon ki demişti :))))yok hayatım bence fazla, %20 hayalim.. senin ki mesela daha da düşüktür bence.. maşallah kilon yok ki..
hiç ölçtürmedim ama bence yüksek çünkü geçen bir arkadaş 34 beden elbise giymiştim 34 mü yani öyle de zayıf durmuyon ki demişti :))))
Kas yağ oranı ölçümünü nerede yaptırıyoruz diyetisyen mi yapıyor ben hiç bilmiyorum oranımı merak ettimyüzde 30 normal aslında ama daha mutlu olacaksan azalt tabi yağ oranını
Aksam ne kadar hafif olmuş afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm
09.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay, 3 tane küp doğranmış sucuk,3 yk yoğurt,
14.00
10 tane yaş üzüm, 10 tane çiğ findik
17.30
2 haşlanmış tavuk budu, 1 yt çoban salata, 10 tane yaş üzüm, 1 dl kepek ekmeği
Su 2 lt yatana kadar artar
40 dk yürüyüş
Hoş geldin canim hilal ben tanistik mi hatırlamıyorum ama menünün güzel sporun çok iyi inşallah artidan cuma günü kurtulursunHayırlı akşamlar bayanlar. Çok fena gaza geldim sabahki artıdan dolayı. İnş cumaya eksiye düşebilirim. Daha başlayalı 1 hafta oldu normalde çok hızlı verirdim ilk haftalarda bu hafta neden böyle oldu anlamadım. Neyse menüm kızlar
Sabah 7.30
Geceden 500 ml suya attığım bir günkurusunu yedim ve suyumu içtim
Kahvaltı 8.30
Bir halanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
Domates
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar
Ara 11.00
Küçük bir elmanın yarısı
Öğle 13.00
Bir kase sade müsli içine 4 fındık 4 badem
Ara 15.00
Bir şekersiz nescafe
6 iğde
5 çiğ badem
Akşam 18.00
Bir kase tarhana yağsız
Bir servis kaşığı çok az yağda sotelenmiş tavuk göğüs
Bol salata
Ara 20-21.00 arası yeşilçay içilecek
Su 3 ltyi geçti
Spor 15 dk ısınma 25 dk kardio 10 dk esneme 5.500 adım tempolu yürüyüş
Güzel cnm afiyet olsunHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm
09.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay, 3 tane küp doğranmış sucuk,3 yk yoğurt,
14.00
10 tane yaş üzüm, 10 tane çiğ findik
17.30
2 haşlanmış tavuk budu, 1 yt çoban salata, 10 tane yaş üzüm, 1 dl kepek ekmeği
Su 2 lt yatana kadar artar
40 dk yürüyüş
Menün ve sporun harika canım kesin eksi geleceksin bu menüyle. Bu müsliyi sütle karıştırıyorsun değilmiHayırlı akşamlar bayanlar. Çok fena gaza geldim sabahki artıdan dolayı. İnş cumaya eksiye düşebilirim. Daha başlayalı 1 hafta oldu normalde çok hızlı verirdim ilk haftalarda bu hafta neden böyle oldu anlamadım. Neyse menüm kızlar
Sabah 7.30
Geceden 500 ml suya attığım bir günkurusunu yedim ve suyumu içtim
Kahvaltı 8.30
Bir halanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
Domates
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar
Ara 11.00
Küçük bir elmanın yarısı
Öğle 13.00
Bir kase sade müsli içine 4 fındık 4 badem
Ara 15.00
Bir şekersiz nescafe
6 iğde
5 çiğ badem
Akşam 18.00
Bir kase tarhana yağsız
Bir servis kaşığı çok az yağda sotelenmiş tavuk göğüs
Bol salata
Ara 20-21.00 arası yeşilçay içilecek
Su 3 ltyi geçti
Spor 15 dk ısınma 25 dk kardio 10 dk esneme 5.500 adım tempolu yürüyüş
İnşallah çok teşekkür ederim buarada bende sevil menun oldumHoş geldin canim hilal ben tanistik mi hatırlamıyorum ama menünün güzel sporun çok iyi inşallah artidan cuma günü kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?