Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 9.30

3 yumurta tereyağında
Kızımla yedik
Peynir
2 dil ekmek tb

Ara
1 bardak çay
1 incir ezmesi küçük parça

Ara
1 mandalina

Aksam 17.00
1 kepçe mercimek
1 kepçe kadar fasulye
Salata

1.5 şu
Spor temizlik birde üstüne düşme :) sandalyeden yapıştım ki.sormayin

Çoook geçmiş olsun. Kötü bişey olmamıştır inş.
Menün güzel aslında miktarları az ama akşam hem mercimek hem fasulye biraz fazla kh olmuş. Bide su az.

Su az geldi gözüme menün gayet güzel bence akşam ekmek yememişsin geçmiş olsun dikkat et kendine hilal abla

Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 fincan yesil çay
Ara 1 mandalina
Öğle 1 kase arapasi corbasi 7 yk bezelye 1 dilim ekmek
Ara 1 vb sütlü kahve 1 türk fincanı leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 100 Gr et salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 1 galeta 1 meyve 2 YK tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme

Bence güzel canım

Aa gecmis olsun derya cim. Umarim bugun daha iyisinizdir canim.

Geçmiş olsun canım dikkat et menümde iyi ama diyetisyene gitmeni tavsiye ederim

Cok iyi gidiyorsun canim benim hayirdir. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik. Dersler staj aileden uzakta olmak bunaltti galiba sıkıntini diyete yoneltiyorsun. Haklisin hepsi bir arada zorluyor seni ama sonu guzel olucak. Fit bir vucutla mezun olup kariyerinin basamaklarini suzulerek cikacaksin. Deger bence bu tablo icin sabir.

Günaydın kızlar. İçime sinmeyen bişeyler var diyordum ahanda +600 üm. Hissetmiştim çok üzgünüm
Diyetimi tam rayina oturtamadim demistin canim. Biraz daha dikkatli kacamaksiz bir diyetle ve sporla eksiye rahatlikla cevirebilirsin.

Kolay gelsin canim. Kuzenlerinle birlikte bol eglenceler.

Gunaydin hanimlar -100 gr

Yogun bir gun beni bekler simdi seminere ardindan okula ustelik nobetciyim aksama ugraririm artik buraya,cok cene yapmayin sonra aksam okumaktan gecmisi gene yazamiyorum
Tebrikler canim. Kolay gelsin.

Insallah canim.

78.5 eksi 100.galiba

Ama çok fena ödeme var sabah 80 çıktım. Düşünün yani acaba ödeme için şu birayi yapsam mı bu hafta
Yapma hilal cim. Cok ust uste yaptin. Bak dugunlerde gecti. Daha saglikli diyet ve sporla yola devam et bence. Yazik bunyene.

Afiyet olsun busra cim.

Oh ne guzel sporlar da yapilmis. Insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…