Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Ben sporunu da menunu de begendim.

Ee iyi olmus o zaman canim. Arada bir tatili herkes hakediyor bence.

afiyet olsun canım allah kabul etsin hamsiyi de bir özlemişim ki sorma yaa yakın zaman da gomucem bol bol mideme :)

20 yaşındayım hilal demek ayıp olur diye şey ettim 
kız deme boşver senacim 23 bitecek bende de

afiyet olsun canım birayaa neden başladın ödem için mi

içilecek inşallah tekrar

Afiyet olsun canım keşke erişte akşam olmasaymış ama bende çok severim bol peynirli
ablaciiiiimmm bende hepinizin çok seviyorum ne kadar güzel yazmışsın sen öle evet bu iki oldu böyle mercimekk fasulye bir arada açlık krizlerim çok oluyor ama o an dağıtıyorum kafamı yememek için yoksa inan böyle sık sık yemem fasulye falan ben daha çok taze fasulyeciyim

abla senin listelerin çok hoşuma gidiyor benim ya dolu dolu ama bol saglikli

Öğle az olmuş onun dışında iyi :)
Geçmiş olsun bu arada bir şeyin yok dimi
Yok canım kollarım morardı o kadar

canım afiyet bal şeker olsun nasılsın iyimisin kızın nasıl şimdi yorumlar da gördüm çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah

afiyet olsun canım şu mükemmel

Sagol canim.

Kizlar bugun okula yemek goturdum cok guzel hafif hissediyorum

Sabah:08.00 bir has yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi.

Ogle:12.00 adana bir porsiyon ve salata.

Ara bir mandalina.

Aksam:17.15 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corek otu)

2 litre su spor yok,kizlar sabah dokuzdan 12 ye kadar seminer var,1 den alti bucuga kadarda okul var ondan spor yapamadim,aksamda e okuldan ogrenci bilgilerini girmem gerekiyordu azonce bitti

Simdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
BEN SIGARA ICIYORDUM ARKADASLAR.
Biliyorum bu kadar saglik problemim varken yapmamam gerekiyordu ama aliskanlik iste. Son hastaneye yatip ciktiktan sonra azaltmaya calisiyordum ve bi gayret 1 hafta once
SIGARAYI BIRAKTIM arkadaslar.
Neden mi simdi soyluyorum? ya yapamazsam demistim ama sonra diyetine saglik icin bu kadar dikkat ederken bunu da yaparsin dedim ve sizlerle paylastim.

Afiyet olsun canim. Bence menun guzel. Oglen ki adanayi aksam hafif bir ogunle dengelemissin.

Ayy hadi hayirli olsun,benim esimde bir anda karar verip birakmisti sukur 2.5 yil oldu artik icmiyir,daha once de cok denemis ama sonunda birakti yani,umarim sen de istikrarli olursun

Ayy hadi hayirli olsun,benim esimde bir anda karar verip birakmisti sukur 2.5 yil oldu artik icmiyir,daha once de cok denemis ama sonunda birakti yani,umarim sen de istikrarli olursun
Insallah canim. Ama saglik konusunda cok sık sorunlar yasadim diye hayatimdan bir cok cikarttim bunlarin yaninda pekala onuda cikartabilirim cunku ben YASAMAYI SECTIM. kizimla guzel anilar biriktirmek istiyorum.

yok canım öyle bir yapayım dedim 1 hafta bakalım nasıl olacak
afiyet olsun menü güzel ama spor yapmaya çalış canım bu hafta bitince başla

tebrikler ablacım bir daha hic dönme o merete bak ne güzel sağlığına dikkat ediyorsun ve bir sürü sağlık problemin var kendine iyi bakmalısın kimseyi düşünmüyorsan kızını düşün onu evlendir torunlarini sev ..bu hayat sigara içmek için çok kısa

Canımm tebrik ederim. Lütfen devam et icmemeye ve diren. Bu güzel sigarasiz haftan için kutluyorum seni

23.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 2 ceviz, 10 fındık, 10 fıstık, 2 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul
11:00 tek şekerli kahve

13:00
1 dl ekmek, 1 sb yoğurt ile kereviz, 7 ceviz, 1 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul

21:00
1 çk bal ile 1 bardak süt

Su : 2,0 lt
Spor :20 dk yürüyüş

İşten gel, yemek yap, turşu yap, süt kaynat, yoğurt mayala, yarının yemeğini yap derken bu saat oldu, birazdan da yatarım ki vücudum toparlansın, küçülsün, bu ara biraz yoğunum evde ve işte, sporum aksıyor maalesef, e tabi bu durum cumaya da yansır

bence sahur da yapmalısın afiyet olsun allah kabul etsin
Afiyet olsun canim. Kestane yemeyi aksama birakmasan daha iyi olurdu. bol kh bol kalori iceriyor kestane. Sporuna alkis
valla eşim işten gelirken almış çok severim yani bir oturuşta bir kase yerim normalde ama 3 tane yedim bir de küçük burdaki kestaneler hic alışık olduğumuz boyda değil

afiyet olsun
afiyet olsun ayrıca tebrik ediyorum maşallah harfi harfine uyuyorsun listene
afiyet olsun canım güzel menü spor zaten maşallahı var

Cumaya iyi bir eksiyi hakediyorsun canım

Ne güzel canım maşallah sana

afiyet olsun dengeli bir menü olmuş

akşam yemek yemedin mi acıkmadın mı..afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…