Afiyet olsun canim. Ben sporunu da menunu de begendim.Menü:
Sabah:
1 muz
3 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Ara:
2 mandalina
Öğle:
1/2 tabak ton balıklı tb makarna
6 yk bezelye
Ayran
Ara:
1 muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Su: 3l
Spor: 45 dk egzersiz
Ee iyi olmus o zaman canim. Arada bir tatili herkes hakediyor bence.Normalde birakmam ki yememde zaten biliyosun ablacim bu aksam arkadasim ben de beraber yemek yaptik simdi misafirin karsisinda yememek garip oluyor ekmek yerine yedim ben de artik. Kurban bayramindan beri pilav ve makarna yememistim valla bir de tatli geldi ki :)
afiyet olsun canım allah kabul etsin hamsiyi de bir özlemişim ki sorma yaa yakın zaman da gomucem bol bol mideme :)hayırlı akşamlar
Bugün oruç olduğumdan ötürü
Akşam
1 hurma
1 kase ev yapımı tarhana
Bol salata
Roka
Hamsi
1 dilim küçük dilim peynirli kadayıf böreği
22.00
Spor
15 şarkı zumba yaparım
2 litre su da içerim nasipse
Belki kardiyo da yaparım, :)
kız deme boşver senacim 23 bitecek bende de20 yaşındayım hilal demek ayıp olur diye şey ettim 
afiyet olsun canım birayaa neden başladın ödem için miben de yazayım bugün ne yemişim
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
2kk peynir
salatalık
Ara 1 mandalina
Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çabuk çorba(75 kalori)(öğlen arası eve gelip yiyorum yemeğim yoktu onu alıp yaptim)
1 çay bardağı yoğurt
marul ve maydanoz
Ara 2 kuru incir
Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba
yağsız salata
Ara 3 kestane
su 2 litre ve 750 mililitre dukan birası
spor 30 dakika eliptik ve 1 saat yürüyüş
içilecek inşallah tekrar2lt su çok az.. böyle olmaz..
Spor salonları ve diyetisyenler yapıyor canım
Bence waffle çoktan eridi.. süper
Çok geçmiş olsun canım.. ama o su sana yakışmıyor..
Bencede ablacım.. zaten suyunu çok içse detoks etkisi yapacak.. ben sudan sorumlu devlet bakanıyıım burda..
Allah kabul etsin canım.. sen bütün gün su içmedin, limonlu su içmeye çalış..
Afiyet olsun canım keşke erişte akşam olmasaymış ama bende çok severim bol peynirliMenum
Sabah: 1 bardak tarcinli süt, 2 ceviz, 10 cig findik, 1 rafadan yumurta
Ara: 1 incirli cevizli aktivia
Oglen: 1 kase tarhana corbasi, 1 dilim kepek ekmegi, salata
Aksam: 6 yk tavuklu mantar sote, 5 yk peynirli eriste, 1 kase cacik
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Su: 2,5 lt
ablaciiiiimmm bende hepinizin çok seviyorum ne kadar güzel yazmışsın sen öle evet bu iki oldu böyle mercimekk fasulye bir arada açlık krizlerim çok oluyor ama o an dağıtıyorum kafamı yememek için yoksa inan böyle sık sık yemem fasulye falan ben daha çok taze fasulyeciyimGecmis olsun ve afiyet olsun. Hilal cim ben menunu begenmedim canim ya. Soyle ki kahvaltin da domates salatalik yesillik hepsi yada hic degilse biri olmali, aksam yemegin de mercimek ve kuru fasulye ikisi de bitkisel protein + kh iceriyor yani sadece birini tuketmeliydin ustelik yogurt ta olmaliydi bu ogununde.Su cok az icmissin.
Hilal cim seni seviyor ve saglikli bir sekil de kilo vermeni istiyoruz bence senin acilen diyetisyene gitmen lazim. Cunku menulerin genel de yok denecek kadar az ve sagligini riske atar sekil de. Aralarda da aclik krizlerine girip yedigin bol kh seyler oluyor. Bebisin de var ne olur dikkat.
abla senin listelerin çok hoşuma gidiyor benim ya dolu dolu ama bol saglikliE bi zahmet ben de menumu yazayim.
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 1 cupra (frinda yagsiz)
salata
14.30 1 fincan ihlamur
16.00 1/2 pk. Etiform
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik ispanak y.
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur (icilecek)
Su 3lt.yi gececek herhalde. 2 gundur suya doyamiyorum.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
Yok canım kollarım morardı o kadarÖğle az olmuş onun dışında iyi :)
Geçmiş olsun bu arada bir şeyin yok dimi
canım afiyet bal şeker olsun nasılsın iyimisin kızın nasıl şimdi yorumlar da gördüm çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallahSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Domates. Yarim dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve 1 mandalina
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 mandalina
Oglen: 3 balik kofte. Salata
Ara: 1 mandalina. 1 fincan kakao
Aksam 17:00: 2 balik fte. Domates
Su: 2.5 lt yi gecti
Spor: 1 saat step
1 saat power bar
afiyet olsun canım şu mükemmelMenü:
Sabah:
1 muz
3 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Ara:
2 mandalina
Öğle:
6 yk bezelye
Ayran
Ara:
1 muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Sagol canim.afiyet olsun canım allah kabul etsin hamsiyi de bir özlemişim ki sorma yaa yakın zaman da gomucem bol bol mideme :)
kız deme boşver senacim 23 bitecek bende de
afiyet olsun canım birayaa neden başladın ödem için mi
içilecek inşallah tekrar
Afiyet olsun canım keşke erişte akşam olmasaymış ama bende çok severim bol peynirli
ablaciiiiimmm bende hepinizin çok seviyorum ne kadar güzel yazmışsın sen öle evet bu iki oldu böyle mercimekk fasulye bir arada açlık krizlerim çok oluyor ama o an dağıtıyorum kafamı yememek için yoksa inan böyle sık sık yemem fasulye falan ben daha çok taze fasulyeciyim
abla senin listelerin çok hoşuma gidiyor benim ya dolu dolu ama bol saglikli
Yok canım kollarım morardı o kadar
canım afiyet bal şeker olsun nasılsın iyimisin kızın nasıl şimdi yorumlar da gördüm çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah
afiyet olsun canım şu mükemmel
Afiyet olsun canim. Bence menun guzel. Oglen ki adanayi aksam hafif bir ogunle dengelemissin.Kizlar bugun okula yemek goturdum cok guzel hafif hissediyorum
Sabah:08.00 bir has yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:12.00 adana bir porsiyon ve salata.
Ara bir mandalina.
Aksam:17.15 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corek otu)
2 litre su spor yok,kizlar sabah dokuzdan 12 ye kadar seminer var,1 den alti bucuga kadarda okul var ondan spor yapamadim,aksamda e okuldan ogrenci bilgilerini girmem gerekiyordu azonce bitti
Adana tuzlu degildi canim cok az lavasla yedim cok zararli degil aslinda,yinede ogle yemem daha iyi oldu tabiAfiyet olsun canim. Bence menun guzel. Oglen ki adanayi aksam hafif bir ogunle dengelemissin.
Cok iyi olmus canim.Adana tuzlu degildi canim cok az lavasla yedim cok zararli degil aslinda,yinede ogle yemem daha iyi oldu tabi
Ayy hadi hayirli olsun,benim esimde bir anda karar verip birakmisti sukur 2.5 yil oldu artik icmiyir,daha once de cok denemis ama sonunda birakti yani,umarim sen de istikrarli olursunSimdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
BEN SIGARA ICIYORDUM ARKADASLAR.
Biliyorum bu kadar saglik problemim varken yapmamam gerekiyordu ama aliskanlik iste. Son hastaneye yatip ciktiktan sonra azaltmaya calisiyordum ve bi gayret 1 hafta once
SIGARAYI BIRAKTIM arkadaslar.
Neden mi simdi soyluyorum? ya yapamazsam demistim ama sonra diyetine saglik icin bu kadar dikkat ederken bunu da yaparsin dedim ve sizlerle paylastim.
Insallah canim. Ama saglik konusunda cok sık sorunlar yasadim diye hayatimdan bir cok cikarttim bunlarin yaninda pekala onuda cikartabilirim cunku ben YASAMAYI SECTIM. kizimla guzel anilar biriktirmek istiyorum.Ayy hadi hayirli olsun,benim esimde bir anda karar verip birakmisti sukur 2.5 yil oldu artik icmiyir,daha once de cok denemis ama sonunda birakti yani,umarim sen de istikrarli olursun
yok canım öyle bir yapayım dedim 1 hafta bakalım nasıl olacakafiyet olsun canım allah kabul etsin hamsiyi de bir özlemişim ki sorma yaa yakın zaman da gomucem bol bol mideme :)
kız deme boşver senacim 23 bitecek bende de
afiyet olsun canım birayaa neden başladın ödem için mi
içilecek inşallah tekrar
Afiyet olsun canım keşke erişte akşam olmasaymış ama bende çok severim bol peynirli
ablaciiiiimmm bende hepinizin çok seviyorum ne kadar güzel yazmışsın sen öle evet bu iki oldu böyle mercimekk fasulye bir arada açlık krizlerim çok oluyor ama o an dağıtıyorum kafamı yememek için yoksa inan böyle sık sık yemem fasulye falan ben daha çok taze fasulyeciyim
abla senin listelerin çok hoşuma gidiyor benim ya dolu dolu ama bol saglikli
Yok canım kollarım morardı o kadar
canım afiyet bal şeker olsun nasılsın iyimisin kızın nasıl şimdi yorumlar da gördüm çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah
afiyet olsun canım şu mükemmel
afiyet olsun menü güzel ama spor yapmaya çalış canım bu hafta bitince başlaKizlar bugun okula yemek goturdum cok guzel hafif hissediyorum
Sabah:08.00 bir has yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:12.00 adana bir porsiyon ve salata.
Ara bir mandalina.
Aksam:17.15 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corek otu)
2 litre su spor yok,kizlar sabah dokuzdan 12 ye kadar seminer var,1 den alti bucuga kadarda okul var ondan spor yapamadim,aksamda e okuldan ogrenci bilgilerini girmem gerekiyordu azonce bitti
tebrikler ablacım bir daha hic dönme o merete bak ne güzel sağlığına dikkat ediyorsun ve bir sürü sağlık problemin var kendine iyi bakmalısın kimseyi düşünmüyorsan kızını düşün onu evlendir torunlarini sev ..bu hayat sigara içmek için çok kısaSimdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
Biliyorum bu kadar saglik problemim varken yapmamam gerekiyordu ama aliskanlik iste. Son hastaneye yatip ciktiktan sonra azaltmaya calisiyordum ve bi gayret 1 hafta once
Neden mi simdi soyluyorum? ya yapamazsam demistim ama sonra diyetine saglik icin bu kadar dikkat ederken bunu da yaparsin dedim ve sizlerle paylastim.
Canımm tebrik ederim. Lütfen devam et icmemeye ve diren. Bu güzel sigarasiz haftan için kutluyorum seniSimdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
bence sahur da yapmalısın afiyet olsun allah kabul etsinhayırlı akşamlar
Bugün oruç olduğumdan ötürü
Akşam
1 hurma
1 kase ev yapımı tarhana
Bol salata
Roka
Hamsi
1 dilim küçük dilim peynirli kadayıf böreği
22.00
Spor
15 şarkı zumba yaparım
2 litre su da içerim nasipse
Belki kardiyo da yaparım, :)
valla eşim işten gelirken almış çok severim yani bir oturuşta bir kase yerim normalde ama 3 tane yedim bir de küçük burdaki kestaneler hic alışık olduğumuz boyda değilAfiyet olsun canim. Kestane yemeyi aksama birakmasan daha iyi olurdu. bol kh bol kalori iceriyor kestane. Sporuna alkis
afiyet olsunMenum
Sabah: 1 bardak tarcinli süt, 2 ceviz, 10 cig findik, 1 rafadan yumurta
Ara: 1 incirli cevizli aktivia
Oglen: 1 kase tarhana corbasi, 1 dilim kepek ekmegi, salata
Aksam: 6 yk tavuklu mantar sote, 5 yk peynirli eriste, 1 kase cacik
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Su: 2,5 lt
afiyet olsun ayrıca tebrik ediyorum maşallah harfi harfine uyuyorsun listeneE bi zahmet ben de menumu yazayim.
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 1 cupra (frinda yagsiz)
salata
14.30 1 fincan ihlamur
16.00 1/2 pk. Etiform
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik ispanak y.
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur (icilecek)
Su 3lt.yi gececek herhalde. 2 gundur suya doyamiyorum.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
afiyet olsun canım güzel menü spor zaten maşallahı varSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Domates. Yarim dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve 1 mandalina
Oglen: 3 balik kofte. Salata
Ara: 1 mandalina. 1 fincan kakao
Aksam 17:00: 2 balik fte. Domates
Su: 2.5 lt yi gecti
Spor: 1 saat step
1 saat power bar
Cumaya iyi bir eksiyi hakediyorsun canımHayırlı akşamlar bayanlar. Çok fena gaza geldim sabahki artıdan dolayı. İnş cumaya eksiye düşebilirim. Daha başlayalı 1 hafta oldu normalde çok hızlı verirdim ilk haftalarda bu hafta neden böyle oldu anlamadım. Neyse menüm kızlar
Sabah 7.30
Geceden 500 ml suya attığım bir günkurusunu yedim ve suyumu içtim
Kahvaltı 8.30
Bir halanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
Domates
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar
Ara 11.00
Küçük bir elmanın yarısı
Öğle 13.00
Bir kase sade müsli içine 4 fındık 4 badem
Ara 15.00
Bir şekersiz nescafe
6 iğde
5 çiğ badem
Akşam 18.00
Bir kase tarhana yağsız
Bir servis kaşığı çok az yağda sotelenmiş tavuk göğüs
Bol salata
Ara 20-21.00 arası yeşilçay içilecek
Su 3 ltyi geçti
Spor 15 dk ısınma 25 dk kardio 10 dk esneme 5.500 adım tempolu yürüyüş
Ne güzel canım maşallah sanaHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm
09.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay, 3 tane küp doğranmış sucuk,3 yk yoğurt,
14.00
10 tane yaş üzüm, 10 tane çiğ findik
17.30
2 haşlanmış tavuk budu, 1 yt çoban salata, 10 tane yaş üzüm, 1 dl kepek ekmeği
Su 2 lt yatana kadar artar
40 dk yürüyüş
afiyet olsun dengeli bir menü olmuşMenü:
Sabah:
1 muz
3 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Ara:
2 mandalina
Öğle:
6 yk bezelye
Ayran
Ara:
1 muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
akşam yemek yemedin mi acıkmadın mı..afiyet olsun23.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 2 ceviz, 10 fındık, 10 fıstık, 2 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul
11:00 tek şekerli kahve
13:00
1 dl ekmek, 1 sb yoğurt ile kereviz, 7 ceviz, 1 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul
21:00
1 çk bal ile 1 bardak süt
Su : 2,0 lt
Spor :20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?