Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Menu de spor da cok guzel

Allah kabul etsin. Afiyet olsun canim

Spor harika. Menun de guzel afiyet olsun canim

Rakip yine masallahin var. Supersin

Afiyet olsun canim. Ohh ic tabi su candir

Kesinlikle haklisin canim. 2 fincandan fazlasi cok kahvenin. Normalde dikkat ederim 2 den cok icmem ama off bugun boyle oldu.

Afiyet olsun derya cim. Sporun da menun de super. Bu arada gecmis olsun canim nasil oldu yavrun.
Sagol canim. Sukur bugun babasiyla evdelerdi. Hic cikmamis atesi.
Menu de spor dacok guzel canim
Sagol canim. Amin hicbirimize gostermesin. Ilk defa 40in uzerine cikinca ates cok korktuk canim. Sukur iyi simdi

Tebrik ederim canim. Cook guzel haber. Ve insallah bir daha aslaa icmezsin.

Afiyet olsun canim. Ben hergun goturuyorum aksam yemegini en iyisi

Bugun aksam yememissin canim hayirdir?

Aksam biraz kh olmus gibi canim. Afiyet olsun hiic yag yapmasin

Ben de kestane yi cok severim canim senin menune yorum yaptiktan sonra ay suan olsa dayanamayip yiyebilirim diye dusunmustum. Neyse ki evde yoktu.Tekrar afiyet olsun.

Ay komik olacak ama ben genelde uykum gelmeyince 65e dustugumu hayal edip iyuyorum gerci az kaldi sukur
Evet derya cim senin az kaldi masallah. Ben de uyuyamayinca dusunurum bazen. Diyete basladigimdan beri dusunmekten cok gercekten ruyamda hep incecik goruyorum kendimi. Bu beni cok mutlu ediyor.

Akşamdan ceviz koyup sabaha suyunu içen ve fayda gören var mı kızlar
Bir arkadasim ve onun tavsiyesiyle dayimin hanimi kolestrol yuksekligi icin yapti. Ikisi de memnun kalmisti canim. Kilo icin soruyorsan bilmiyorum ki zannetmiyorum da cunku ikisinde de kilo farki farketmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…