Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım

Sagol canim. Ben de boyle dusunup bir gazla biraktim zaten. Ben nelerin ustesinden geldim bununda gelirim insallah. Ilk haftam guzel gecti gerci.

Düştüğünü kimse görmediyse sorun yok, e biz de yabancı değiliz sayılır

Afiyet olsun canim.

Rabbim kabul etsin canım, sen boşver küçük dilimi falan, çok istiyorsa canın al bir çatal beklet ağzında, bugün yine baklava ikram edildi, bir kilo yer bana mısın demem normalde, teşekkür ettim, hakkımı sana veriyorum dedim gönderdim arkadaşı

Bizimle paylaşabilmene sevindim.. hayatta herşey bizim için. Bırakmana acayip sevindim. Bence burada her gün menülerinin altına say, bugün kaçıncı gün diye.. biz de takip edelim.. benim eşim de maalesef yer gibi içiyor.. sigara stoğumuz var evde.. ben içemiyorum Allahtan.. ona da bırak diye baskı yapamıyorum.. biliyorum ki bu irade meselesi.. kendi istediğinde yapabilir anca.. içinden geçir, senin duan kabul olur, inşallah eşim de tez zamanda bırakır..

Rabbim daim etsin abla, sonu sağlık olsun. Bende kapalı alanda sigara içilip içilmediğini denetliyorum. Artık sende içmeyenler kısmına aitsin :))

Baya güzel bir menü olmuş maşallah. Afiyet olsun :))

Oh maşalllah dolu dolu bir gün olmuş valla senin için, dinlenmeyi haketmişsin :))

Oruç oruç dayanamadım aslında ama bir dahaki sefer tavsiyene uyacağım cınım benim :))

Afiyet olsun canım olsun beynin yeteri kadar yorulmuş zaten bedenin dinlensin bugün
bende yaptım o hatayı zamanında şükür ki eşim sebebi oldu bıraktım bazen arada bir çakıyor aklıma ama ama nasıl bir yaksak nolcak falan diyorum ki ben çok çok fazla içiyordum aslında kilo almamın ilk sebebi bırakınca kuru yemiş çikolata sarmam oldu ama eşime kesin söz verdim o babasını ciğer kanserinde kaybetmiş asla da ağzına sürmemiş meyil etmemiş bu yüzden bırakmamı istedi bende bıraktım zor oldu ama başardım şükür sende yapabilirsin abla ben baya küçük yaşta başladım bide ne salaklikmis diyorum

çok işe yarıyor filiz hakikaten ama böbrek ağrısı yaptı bende

turp bende çok gaz yapıyor ama Arjantin turpu varsa ona dayanamam hani içi morlu yeşilli gibi bir renk

Akşamdan ceviz koyup sabaha suyunu içen ve fayda gören var mı kızlar
Çok duydum ama şu çok a ı oluyormuş denemedim o yüzden

Düştüğünü kimse görmediyse sorun yok, e biz de yabancı değiliz sayılır
yok yok görmediler amma korktum kafamı beşiği çarparım diye dışarda çok düşerim ben bizim buralarda yokuş yaz kış farketmez bide oturur gülerim halime kalkamam gülmekten hatta

Aferin sana tebrik ederim, bana da nasip olur inşallah hayırlısıyla, arada özlersin ama içtiklerine say, şifa olsun sigarasız hayatın

Menü yazayım biraz kötü amma

Saat 8
1 dilim ananas
1 kk peynir

Saat 12:30
Çeyrek simit
1 dilim börek
1 kk peynir
1 çatal tereyağ
1 tatlı kaşığı bal

Saat 17
1 kase kısır
Çeyrek anne kurabiyesi

Su 1.5 litre
Spor

Güzel cnm afiyet olsun
Güzel menün cnm akşam az gibi ama
İddialı bi menü akşam yok sendede eksi çok olacak gibi inş cnm
Cumaya iyi bir eksiyi hakediyorsun canım
Evet inş olur sende hakediyorsun ama hepimiz hakediyoruz cnm
Akşamdan ceviz koyup sabaha suyunu içen ve fayda gören var mı kızlar
Ben ben ben hatta şimdi koyup sabah içicem. Tek başına tabiki bi işe yaramaz ama bende destekleyici olarak iyi. Özellikle tuvalet sorunlarına çok iyi geliyo
hepinize iyi geceler kızlar cok uykum geldi sabah yine erkenden okul var
İyi geceler canm
Miktarları çok değil ama kh fazla olmu gibi

Ben de once testeri kullanip alirim genelde. Yazdigini kullanmadim hic bakayim bi surekli krem aldigim yerde varsa testeri alip kullanayim. Sgol canim.
Ins canimtabi en onemlisi yag oraninin azalmasi.

Sporun da menun de cok guzel Sevilcim. Boyle giderse cumaya eksi olursun

Afiyet olsun canim. Aman dikkat et canim sukur birsey olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…