Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik
Ben baligin her turlusunu goturuyorum canim ise. Merak etme hicbirsey olmaz.

Ben menunu begendim canim afiyet olsun. Sporunda guzel sevilumut cum.

Menun kotu degil Filizcim. Tabi gofret var ya kurabiye olmasaymis iyi olurmus. Artik bu haftaki cisslarin olsun bunlar.

Afiyet olsun canim guzel menu fakat su dukan birasi olsada yinede az bence.

Yogun yaptigim icin 2 gunde 1 gidiyorum canim spora. Bu yuruyus oyle yavas disarda yapilandan.

Afiyet olsun canim menu de su da cok guzel.

Afiyet olsun canim menun de sporun da guzel.

Afiyet osun arkadasim.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun arkadasim.

Afiyet olsun canim. Sporun da menun de guzel olmus.

Meyve bi tık fazla olsa da menunu begendim canim afiyet olsun derya cim.

Bu gunlerde bende gunduz pek giremiyorum canim. Ama genel bir sessizlik var.
Aynen abla baya sakinlik var
Bimde var tuzsuz lor ama ben tadini pek sevmiyorum onun mandiradan alsan daha guzel olabilir
kız burada mandıra nerede bilmem de koy malzemeleri satan peynirciler var onlara bakarım

zukkum canım suya koymadan bakacasın börtü böceğe, ayrıca göbek marulu rahat bırak beden bütünlüğünü bozma
Ay napiyim kız rahat etmiyor içim illa minciklicam tek tek
Aynen ama ben kabuskayı hiç sevmem o yüzden kara lahana ile yapıyorum, ama patateste katılıyor. Ben bugğn böyle tercih ettim :))
vuhuuuu karalahana en bi sevdiğim bayılırım onun yemeğine heleki bol acili

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik
Cok asiri sicak ortam olmadiktan sonra bir sey olmaz canim. Kizartma olsa kokabilir ama frin olucagi icin kokacagini zannetmiyorum. Saglikli ve guzel bir ogun olur simdiden afiyet olsun.

Güzel cnm dukan birası nedir ilk kez duydum
Kahvaltıyı bence daha erken tüketmelisin :)
Cnm erken kalktımda oğlumu uyutmak için yanona yatınca yine uyumuşum ondan oldu yoksa erken yaparım haftaiçleri kahvaltımı.
Güzel cnm afiyet olsun
Menün gayet iyi bence çok değil ne öğretmeniydin canım sen
Ben öğretmen değilim cnm evimin işçisiyim
Akşama takıldım biraz ama oda zaten erken kapatmışsın sıkıntı olacağını düşünmüyorum :))
Sağol cnm
Akşamla sabahın arası uzun geldi bana sadece onun dısında güzel
Güzel cnm afiyet olsun
ama bulgur da nasıl güzel gidiyor dimi :) valla hele ki sarımsak turşusu ile beraber neyse 75 olam da bi ödül verem kendime
Ayy cnm çekti şimdi bende çok severim turşuyla bulguru oyüzdende burdayım işte
Evet çok sıkıcı. Bende bazen oğlumu alıp halısahaya gidiyorum ordaki parkta oynarken ben etrafını turluyorum ama verimli olmuyor tabi yalnız olduğu kadar. Neyseki komşum var çok iyi bi insan oğlum onlara onlarda oğluma bayılıyor. Oraya bırakıyorum biz yürüyene kadar.
Gizel cnm kolay gelsin
Bu ıspanaklari yıkmanın kolay bir yolu yokmudur ya tel tek musluk başında belim kopuyor vallahi ya
Sorma sırf o yüzden geçen hafta ıspanak almadım ama yarın alıcam çok seviyorum
Gğzel menü cnm ama akşam bana çok azmış gibi deliyo doyuyomusun?
Güzel cnm afiyet olsun
Güzel ben beğendim simitin sorun olacağını sanmam
Güzel cnm afiyet olsun
Sadece gofret biraz göze batıyo onun dışında gayet güzel cnm afiyet olsun gofrette nazar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…