Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fırın yazmissin zaten masal3487
Bence kokmaz, kızartma kokuyor (gerci hamsiyse biraz firinda olani da kokar) yerken yanlız kalabileceğin bir yer bulursan sorun olmaz bence o da canım
Hamsi evet her sekilde kokar ama uskumru kokmaz diye dusunuyorum bu havalarda da bozulmaz herhalde,salata yapip icine dogramayi planliyorum,yalniz yiyebilecegim yerimde var skinti olmaz

Afiyet olsun canim.

Aksam.ki salata doyurdumu seni canım bende denemek istedim içeriğini beğendim bide nar da kalori falann olayı nasıl biliuormusun bende yemek istiyorum

afiyet olsun canım çok hafif menü olmuş

bloomcum bunu duydum ama ben içlerinde bocuk vardır diye içim rahat etmiyor göbek marul da tek tek ayırıyorum böyle yani hele dere otu almissam yandım zaten amaa sirkeye yatirsam sonra tekrar yıkasam daha mı kolay olur ki

süt içmediği sabahlar yiyor canım hemde oda ekmekle yiyor :) ama süt içerse 1 tane

mercimek salatasini nasıl yaptın ablacım

Cok begendim canim menunu. Afiyet olsun

Hilalim aksama protein de ekleseydin daha iyi olurdu et tavuk. Yogurt gibi. Afiyet olsun. Oyy melek tabi guzel melegin masallah.
valla derya ev le uğraşmaktan bunları ancak yapabildim ama aşırı et tavuk ıstiyorum yarına belki yaparım bi kavurma

Ben yikanmis aliyom ama tabi cok saglikli olmayabilir. Bir formulu varsa kolay yikamanin ben de ogreneyim
Bloom mantıklı bir formül anlattı canım
afiyet olsun canım balık yiycemm bende ya cok ozledim

bir nevi kapuska gibi mi canım bu sadece patates yok galiba

afiyet olsun bence gayet güzel gevreğin açıklamasını yapmışsın zaten diyetteysen ölçüye uymak şartıyla simit yenilebiliyor diyetisyenler veriyor
Güzel bence menün, eliptigi hizli yapabiliyor musun peki?
yapıyorum canım kan ter içinde kalıyorum zaten yaparken sende de vardı sanırım eliptik sen nasıl yapıyorsun hızlı yavaş
afiyet olsun güzel olmuş ama bugün sporun her zamankinden az mola mi verdin bugün spora

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik
hicbir şey olmaz canım yap götür oh mis afiyet olsun şimdiden
çok da batmamış aslında gofret ve kurabiye yemissin ama öğünleri ölçülü tutmuşsun en azından orda da ipin ucunu kaçırmamışsın sonuçta afiyet olsun

afiyet şifa olsun miniğine

Sagol elif im biraktim cok sukur. Bu gun yanimda sigara icildi canim cok isticek diye korktum aksine cok kotu koktu mutlu oldum. Oldu bu is sanirim.

Aksamki salata beni inanilmaz doyuruyor,dort bes kasiga kadar koyabilirsin cokelek(ama benimki tuzsuz)tuzluysa daha az koymak lazim,ceviz ve corekotu ve roka da inanilmaz yakisiyor tavsiye ederim.

Nari genelde yarim olarak oneriyor diyetisyenler,orta boy bir narin yarisi yenebilir cok buyukse ceyregi,her derde deva,bagirsak problemlerine de bire bir yemek lazim

Evet canim sınırlı olcu de diyetisyenim veriyor ama hic beyaz un kullanmiyorum ya suc islemisim gibi geldi.

Bim den bulabilirmiyim tuzsuz olanı sankim orada var diye hatırlıyorum cevizim var yarın yapıyım hemen

Erkencisin masallah Sevil. Gerci erken baslayinca erken cikarsin daha iyi. Bakalim yarindan cumaya kadar evden caliscam kizimin kresini degistiriyoruz dabugunler alisma evresi sadece 1.5 saat gidiyor gunluk. Ins yeni kres daha iyi olur
Insallah canim.

Vallaha iyi geldi gerçekten

Hayfasonları eşimde evde olunca uyuyoruz zaten ama hasta falan olmadığım sürece uyumam. İşimi bitiremiyorum çünkü. Bugünde böyle oldu ama iyide oldu iyi geldi yani.
Oh iyi olmus canim. Arada bedeni dinlendirmek lazim. Is dedigin sey bitmiyor zaten sen yaptigin muddetce illa ki yapilacak is oluyor hele ki kucuk cocugun varsa. Bu gun dinlendin yarin isleri telafi edersin.

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik
Ben cok SIk yerim balik canim. Isitmazsan kokmuyor. Ve 5 6 7 saat hicbirsey olmuyor disarda bekleyince.

Afiyet olsun canim. Menu de spor da super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…