Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ve sabaha eksi değil mi bu menüyle canım, sporun da böyle olsun bir seferlik ne olacak, benim hiç halim olmuyor evde, kuzular ödev yemek derken pert oluyorum

mey
meyveli bar aslında tatlı isteğini bastırma o kadar tatlı isityorum ki bu aralar anlatamam zaten aldıklarım bitsin bir süre almayacam meyveli bar

Ve sabaha eksi değil mi bu menüyle canım, sporun da böyle olsun bir seferlik ne olacak, benim hiç halim olmuyor evde, kuzular ödev yemek derken pert oluyorum
aslında ekside değilim geçen haftaya göre artı cumaya kadar inşallah toparlar vücut bu yaşıma kadar hiç 54 lü rakamlar olmadım benim için çok çaba isteyen bir süreç

menün gayet iyi canım dible nedir

afiyet olsun güzel canım

canım çok az buldum menünü dikkat et benim gibi kasların erimesin

aslında ekside değilim geçen haftaya göre artı cumaya kadar inşallah toparlar vücut bu yaşıma kadar hiç 54 lü rakamlar olmadım benim için çok çaba isteyen bir süreç
Yaparsın seeen, olmadığı olmayacağı anlamına gelmez, ben azmettim oldu dersin inşallah

sporunda menünde çok güzel canım

abla süpersin tebrik ederim sen bence takımın en sağlıklı beslenenisin

bence güzel menün canım

gofret ve kurabiye olmasaydı güzelmiş canım

buda mantıklı bide öyle deneyim alıyım bakıyım

Sen de sagol canim. Hem lezzetli hem de saglikli bir salata. Mercimek salatasi yaninda yogurtla bir ogunu karsilayacilecek besin degerine sahip hilal cim.
yoğurt çok tuketemedim bu ara ya annem sağolsun maya yapıp göndermiş ama duruyor dolapta

Bim den bulabilirmiyim tuzsuz olanı sankim orada var diye hatırlıyorum cevizim var yarın yapıyım hemen
Canim bimde var sanirim lor diye satiliyordu ama tadini hic begenmedim,yogurt alip kendin denesene yogurdu biraz incelt ayran gibi degil daha kati olsun,sonra kaynat ve bir tulbentte suz oldu sana mis gibi cokelek,2 kilo yogurtla dunya kadar cokelek oluyor

Cok asiri sicak ortam olmadiktan sonra bir sey olmaz canim. Kizartma olsa kokabilir ama frin olucagi icin kokacagini zannetmiyorum. Saglikli ve guzel bir ogun olur simdiden afiyet olsun.
Aynen bencede havalar artik sogudu bir sey olmaz,hamsi ve istavrit disinda kizarmis balik yemem zaten her zaman firinlarim

Doyuyorum canim,peynir,cokelek tarzi seyler beni cok doyuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…