Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim aksama yogurt veya et filan yeseymissin iyi olurmus. Geri kalani cook guzel

Cok begendim canim menunu. Afiyet olsun
Hilalim aksama protein de ekleseydin daha iyi olurdu et tavuk. Yogurt gibi. Afiyet olsun. Oyy melek tabi guzel melegin masallah.

Afiyet olsun canim

Menu de spor da super masallah

Afiyet olsun Nihalim wuu wuu sporun super masallah neredeyse 1 saat

Güzel bence menün, eliptigi hizli yapabiliyor musun peki?

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1.5 haslanmis yumurta. 1 dilim ekmek. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: iskembeye benzer baya bol etli yemek. Salata
Ara: 1 mango. 1 su bardagi yogurt
Aksam: balik. Salata

Su: 2.5 litre
Spor: 30 dk yuruyus

Yoğun olmuş tabi senin durumun farkli şu an, yogurt ve süt fazlalasmis sanirim senin kendi menulerine göre.

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik
Bir sey olacagini sanmam ama koku konusu nasil olur bilemedim balik yerine daha sandvic tarzi bi sey alsan yanina

lahana diblemesi nedir canım tarif yazarmisin birde kalça sikilasmayinasil yapıyorsun
Bir demet lahanayı yıkadıktan sonra kıvırcık doğrar gibi doğruyorum, kaynamış suyun içine atıyorum, 5 -6 dk kaynatıyorum orta damar kısımları yumuşayıncaya kadar yani. Sonra süzüyorum. Ayrı bi tencerede soğanı kavuruyorum, kavrulduktan sonra 3 kaşık bulguru ekliyorum. Birazda lahana ile kavuruyorum. 1 bardak su ile pişmeye bırakıyorum. Bulguru pişmisse, 1 kaşık tereyağını da ekleyip karıştırıyorum.Tuz, Pulbiber, zencefil, azcık karabiber ekliyorum. O kadar. Üstüne yoğurt koyup afiyetle yiyorum :)) bir nevi bulgurlu ıspanak gibi. Dilersen bulgur yerine pirinçte koyabilirsin. Diyet olsun diye pirinç koymadım.

YouTube de gymvirtual diye bi kadın var onu yapıyorum ben kalça için :))

Kusura bakmayin arkadaslar. Menumu yazip hemen cikmam gerekti. Ustelik aciklama istiyordu. Gevrek(izmir de gevrek yani simit) 1 tanesi 4 dilim yapiyor ben 1/4 yani 1 dl ekmek yerine yedim. Bir de oglen ekmegim yok aksam ustu ara ogunumde olan ekmek yerine gecen gidami cikartip dengelemeye calistim. Belki yememem gerekiyordu ama canim cok istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…