- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
igneliye gittim ilk 3 seans ama sonuç alamadım çünkü baya erkek faulü gibiydi lazer bunları azalttı incelttiama 12 seans devam edemedim benyüzüne lazer yapma iğneli yaptır vücut ise kesinlikle lazer
beni sayfasına etiketlermisin zahmet olmazsa bir bakıyımBuradan bir üye vardı, kozmik bakım isimli bir site açtı, yıllardır onu takip eder ve herkese öneririm, ay takvimine göre tüy temizleme günlerini veriyor her ayın başında, ben çook faydasını gördüm azalma ve geç çıkma anlamında, hepiniz mutlaka inceleyin derim
Ay sorma benim 5 gün var regle fena lardayim ama bastırmaya çalışıyorumŞükür atlattım canım yaa, şekerli çay içtim iyiyim şimdi, gözüm dönmüştü inan, nasıl bir duygudur bu anlamıyorum, muayyen zaman hazırlığı sanırım
ben cevap bekle bir süre daha ağda krem idare edin bir şekilde en azında ergenlik bitene kadar
- Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
Ay ne kadar şanslısın eliiifff iğneli fena acılı ama işte o çözüm olmadı bide çok yayıldı nolacak bilmiyorum iz bıraktı düşün 2 sene de anca geçti hep bu pko danbende ondan mı oldu emin değilim o ara öyle bi problem yaşadım yediğim tek şey chia ydi farklı olarak.
Aman iyi ol canım bende kemiklerinin ağrısını sürekli hisseden biri olarak seni anlıyorum. Çok zor.
Bisküvi dedin aklıma soktun sultani yada yulaflı olsa suya batırıp batırıp yesem şimdi çaya değil bak bildiğin suya.
iyi bir merkez bulmalisin o zaman. Arkadaş gitti bitti dedi yine çıkmaya başlamış. Eltim yüzü için İğneli ye gidiyor harika oldu hicbirsey kalmadı. Bende kıl tüy derdi pek yok bütün bildiğim milletin yorumları :)))
kız bende makina yok ki herşeyi kendim yapmam gerekiyorkendini tutup normal yiyeceksen giriş derim. dünyanın en kolay şeyi benim için ekmek yapmak. bende makine var. at içine bırak kendi yoğursun pişirsin, elim bile kirlenmiyor..
lazerin vücumuzda nasıl bir etki ettiği henüz bilinmiyor.. ben de yaptırdım ama, bence mümkün olduğunca uzak kalsın..
ben bi deneyim hazirini beğenmezsen yaparım tarifin için çok teşekkür ederim canimmmmmCanim sutten yapilan lor peyniri oluyir benim dedigim yogurttan oluyor,yogurdu inceltip kaynatiyorsun zaten ayran kaynadikca kopuyor
şu üçgen peynir benim midemi bulandırıyor yaaa afiyet olsun çok hafif menün olmuşKizlar menumu yazayim
Sabah dokuz gibi bir elma,1 ucgen peynir ve 1 dilim tb ekmegi.
Kahvalti:11.45. 4 kasik cokelek,bir has yum,4 ceviz,iki kasik yogurt,roka,7 yesil zeytin,yesil cay.
Ara bir mandalina
Aksam 17.15 salatanin icine dort tane firinlanmis uskumru(kucuklerd kizlar)
2 litre su spor yok malesef
akşam yoğun olmuş miktarlar az ama keşke tursulu yemesen cumaya az kaldı canım beni çarşamba perşembe sıkıntı basıyor ya artı olmayım diyeBugünkü yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık
Ara 1 cb tarçınlı süt
Öğle 1 kase yayla çorbası 150 gr et 1/2 dilim ekmek
Ara az şekerli turk kahvesi
Ara 1 turk fincan leblebi 1 yk kuru üzüm 1 fındık 1 badem 1 fincan ıhlamur
Aksam 3 yk makarna kozlenmis biber ve patlican 2 yk yoğurt (bunun icinde biraz mısır ve kornison tursu vardı) 3 yk karnabahar kavurması
Su 3 lt
afiyet olsun bol eksi olsunKizlar menumu yazayim
Sabah dokuz gibi bir elma,1 ucgen peynir ve 1 dilim tb ekmegi.
Kahvalti:11.45. 4 kasik cokelek,bir has yum,4 ceviz,iki kasik yogurt,roka,7 yesil zeytin,yesil cay.
Ara bir mandalina
Aksam 17.15 salatanin icine dort tane firinlanmis uskumru(kucuklerd kizlar)
2 litre su spor yok malesef
afiyet olsun canım sınavında başarılarMenum
Sabah: 5yk yogurt, 20gr kuru üzüm, 10 ciğ fındık, 2 ceviz
Öğlen: kepekli 2 dilim ekmekten peynirli tost, kefir
Ara: 1 elma 1 armut
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, kereviz salatasi
Su:2,5 litre
Spor: yarin sinavim var ders calismam lazim yatmadan yaparim belki
afiyet olsun güzel menünBugünkü yediklerim
Ara 1 cb tarçınlı süt
Aksam 3 yk makarna kozlenmis biber ve patlican 2 yk yoğurt (bunun icinde biraz mısır ve kornison tursu vardı) 3 yk karnabahar kavurması
Su 3 lt
bugün neler yemişim bakalim
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
maydonoz ve salatalık
Ara 10.00
1 hurma 1 kuru incir 5-6 tane leblebi
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1.5 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
Ara 15.00
1 kuru incir 1 hurma
Akşam 17.30
elim kadar firin somon
salata
Ara 19.00
2 kuru incir
su 1.5 litre 750 milim dukan birası
spor yarim saat eliptik
Menun guzel olmus canim afiyet olsun,sinav icin de basarilar canim.Menum
Sabah: 5yk yogurt, 20gr kuru üzüm, 10 ciğ fındık, 2 ceviz
Öğlen: kepekli 2 dilim ekmekten peynirli tost, kefir
Ara: 1 elma 1 armut
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, kereviz salatasi
Su:2,5 litre
Spor: yarin sinavim var ders calismam lazim yatmadan yaparim belki
Aksam yediklerin siskinlik yapacak turden miktar az umarim ters etki yapmazBugünkü yediklerim
Ara 1 cb tarçınlı süt
Su 3 lt
Afiyet olsun guzel menu.Sabah
Közlenmiş biber patlıcan yoğurtlu
1.5 dil ekmek
Öğlen
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Aksam
1 tabak karnabahar
1 kaşe yoğurt küçük
2 yk çorba
1.5 lt su
Spor ---oynadım evde kendi başıma bir. Nevi zumba hooladim zıpladım
Afiyet olsun canim guzel menubugün neler yemişim bakalim
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
maydonoz ve salatalık
Ara 10.00
1 hurma 1 kuru incir 5-6 tane leblebi
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1.5 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
Ara 15.00
1 kuru incir 1 hurma
Akşam 17.30
elim kadar firin somon
salata
Ara 19.00
2 kuru incir
su 1.5 litre 750 milim dukan birası
spor yarim saat eliptik
Meyvelerle basim dertte azaltmak veya birakmak cok zorMeyve bi tık fazla olsa da menunu begendim canim afiyet olsun derya cim.
Afiyet olsun canim. Menulerin gayet guzel sporun da var. Bence yakinda senden cok guzel eksiler gorcez.günaydın kızlarım, iyi sabahlar;
dün akşam çok fena spor yaptım, eve geldiğimde telefonu alacak halim yoktu... ekrana boş boş bakarak tv izledim :)
sabah; 1 dilim ekmek, 1 dilim süzme peynir, 1 tk bal
öğlen;fırında çipura, yanına ızgara sebze, 1 dilim ekmek,3 tane medine hurması
akşamüstü; 3 tane medine hurması (spor öncesi enerji olsun)
akşam; yarım kase tarhana çorbası (1 tk içine acı sos ekledim), 5 çatal barbunya yemeeğinden tırtıkladım, 1yk yoğurt
su;3lt
spor;50 dk body fit. ( spor bittiğinde terlememiş bölgem kalmamıştı)
normalde spordan sonra akşam yemeği yemiyorum kızlar ama artık yemekleri dökmek zorunda kalacaktık. bitsin diye yedim birazda..
bu arada son 2 haftadır sporla çok sıkılaştığımı farkediyorum.. göbeğim baya küçüldü.. yatağa uzandığımda içine çöküyor.. kilomda maalesef bir değişiklik yok.. ama sıkılaştığımı hissediyorum.. herkes 1-2 kilo daha verdin diyor, ama tartı öyle demiyor maalesef
bir de regl olacağım, tatlı aşermem bundan bence..
Selam canim hayirdir ne sikinti vardi taksitle? Banka sitesinde mi sorun vardi yoksa? Gecen burda oldu da oyle 2 gun transfer yapamadik.Selam kızlar nasılsınız
Ben yenı bır nefes aldım dıyebılırım
Kızın okul taksıtını ödemek için günleridir bocalamaktan gıremedım
Orasi kesinabla süpersin tebrik ederim sen bence takımın en sağlıklı beslenenisin
Ayneen ama hep bu kilolar onlarin yuzenden kuselim ekmeklereEkmek gunde en fazla 2 dilim ben de azaltiyorum yoksa cok severim ekmegi
Az kaldi canim donuyorsun ince hallerinenapıyorsunuz kızlar akşam fotoğraflara baktık kızımla aman allahım hamilelik önce si fotolarım nasıl da zayıfım ya 64 kiloydum o zamanlar o kilolara dönmem gerektiğini anladımara ara çıkarıp bakayım bari o fotoğraflara
Canim sen yuzune mi agda yapiyorsun? Keske hic baslamasaydin. Ve lazer epilasyon bakiyorsan bir sure sonra tek tuk cikiyorlar. Ama yaptirmak en iyisi tabi. Ben uzuun zaman once koltuk alti ve ozel bolgeye yaptirmistim yine cikmaya basladilar gitmem lazim yine. Agda yaptirmak cok pahali burdalazer en iyisi aslinda.Ayyyy kızlar kış geliyor kıl tüy işleri daha da çekilmez hale alıyor ya adam gibi bi yer bulup başlayamadım şu lazere korkuyorum yüzümde olduğu gibi sıçrama yapar diye of of bide şu lanet kıl batiklari var iltihaplı doktor tek kurtuluş lazer diyor merkezler birbirinden adi hastane sıçrama yaptı yüzüme Alex kullandılar evet eskiye göre o erkeksilik çok çok çok gitti ama şimdi tüy gibi çıkıyorlar ve sıkıldım artık agdadan
Himm aslinda bildigim kadariyla bir yan etkisi yok. Neden olmasin ki
- Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
Ben de bilmiyordumBilmyordum bak bunu, iyi oldu öğrendiğim canım sağol
Turşu baya azdı canım sorun olacağını sanmıyorumigneliye gittim ilk 3 seans ama sonuç alamadım çünkü baya erkek faulü gibiydi lazer bunları azalttı incelttiama 12 seans devam edemedim ben
beni sayfasına etiketlermisin zahmet olmazsa bir bakıyım
Ay sorma benim 5 gün var regle fena lardayim ama bastırmaya çalışıyorum
ben cevap bekle bir süre daha ağda krem idare edin bir şekilde en azında ergenlik bitene kadar
Ay ne kadar şanslısın eliiifff iğneli fena acılı ama işte o çözüm olmadı bide çok yayıldı nolacak bilmiyorum iz bıraktı düşün 2 sene de anca geçti hep bu pko dan
kız bende makina yok ki herşeyi kendim yapmam gerekiyorsevil çok güldürdün yaa makina hallediyor sen de yapmış oluyorsun
ben bi deneyim hazirini beğenmezsen yaparım tarifin için çok teşekkür ederim canimmmmm
şu üçgen peynir benim midemi bulandırıyor yaaa afiyet olsun çok hafif menün olmuş
akşam yoğun olmuş miktarlar az ama keşke tursulu yemesen cumaya az kaldı canım beni çarşamba perşembe sıkıntı basıyor ya artı olmayım diye
Menümde sporunda çok güzelMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
Ara:
3 kare bitter
Öğle:
1 kase salata ( yaklaşık 350 kcal) (peynir, ceviz, bezelye, nohut filan var içinde)
Ara:
1 muz
Akşam:
Ton balıklı salata
Su:2.5l
Spor: 20 dk bacak egzersizleri
1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?