Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık
Ara 1 cb tarçınlı süt
Öğle 1 kase yayla çorbası 150 gr et 1/2 dilim ekmek
Ara az şekerli turk kahvesi
Ara 1 turk fincan leblebi 1 yk kuru üzüm 1 fındık 1 badem 1 fincan ıhlamur
Aksam 3 yk makarna kozlenmis biber ve patlican 2 yk yoğurt (bunun icinde biraz mısır ve kornison tursu vardı) 3 yk karnabahar kavurması
Su 3 lt

yüzüne lazer yapma iğneli yaptır vücut ise kesinlikle lazer
igneliye gittim ilk 3 seans ama sonuç alamadım çünkü baya erkek faulü gibiydi lazer bunları azalttı incelttiama 12 seans devam edemedim ben

beni sayfasına etiketlermisin zahmet olmazsa bir bakıyım

Şükür atlattım canım yaa, şekerli çay içtim iyiyim şimdi, gözüm dönmüştü inan, nasıl bir duygudur bu anlamıyorum, muayyen zaman hazırlığı sanırım
Ay sorma benim 5 gün var regle fena lardayim ama bastırmaya çalışıyorum
  • Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
ben cevap bekle bir süre daha ağda krem idare edin bir şekilde en azında ergenlik bitene kadar

Ay ne kadar şanslısın eliiifff iğneli fena acılı ama işte o çözüm olmadı bide çok yayıldı nolacak bilmiyorum iz bıraktı düşün 2 sene de anca geçti hep bu pko dan

kız bende makina yok ki herşeyi kendim yapmam gerekiyor sevil çok güldürdün yaa makina hallediyor sen de yapmış oluyorsun

Canim sutten yapilan lor peyniri oluyir benim dedigim yogurttan oluyor,yogurdu inceltip kaynatiyorsun zaten ayran kaynadikca kopuyor
ben bi deneyim hazirini beğenmezsen yaparım tarifin için çok teşekkür ederim canimmmmm

şu üçgen peynir benim midemi bulandırıyor yaaa afiyet olsun çok hafif menün olmuş

akşam yoğun olmuş miktarlar az ama keşke tursulu yemesen cumaya az kaldı canım beni çarşamba perşembe sıkıntı basıyor ya artı olmayım diye

afiyet olsun bol eksi olsun
afiyet olsun canım sınavında başarılar
afiyet olsun güzel menün

Sabah
Közlenmiş biber patlıcan yoğurtlu
1.5 dil ekmek

Öğlen
1 tabak ıspanak
Yoğurt

Aksam
1 tabak karnabahar
1 kaşe yoğurt küçük
2 yk çorba

1.5 lt su
Spor ---oynadım evde kendi başıma bir. Nevi zumba hooladim zıpladım

bugün neler yemişim bakalim
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
maydonoz ve salatalık

Ara 10.00
1 hurma 1 kuru incir 5-6 tane leblebi

Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1.5 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık

Ara 15.00
1 kuru incir 1 hurma

Akşam 17.30
elim kadar firin somon
salata

Ara 19.00
2 kuru incir
su 1.5 litre 750 milim dukan birası
spor yarim saat eliptik

Yarn bende ypicam dukani odemim bitmiyor belki cumaya eksi olmama faydası olur

Menun guzel olmus canim afiyet olsun,sinav icin de basarilar canim.
Aksam yediklerin siskinlik yapacak turden miktar az umarim ters etki yapmaz
Afiyet olsun guzel menu.
Afiyet olsun canim guzel menu

Menü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt

Ara:
3 kare bitter

Öğle:
1 kase salata ( yaklaşık 350 kcal) (peynir, ceviz, bezelye, nohut filan var içinde)

Ara:
1 muz

Akşam:
Ton balıklı salata

Su:2.5l
Spor: 20 dk bacak egzersizleri
1 saat tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canim. Menulerin gayet guzel sporun da var. Bence yakinda senden cok guzel eksiler gorcez.

Selam kızlar nasılsınız
Ben yenı bır nefes aldım dıyebılırım
Kızın okul taksıtını ödemek için günleridir bocalamaktan gıremedım
Selam canim hayirdir ne sikinti vardi taksitle? Banka sitesinde mi sorun vardi yoksa? Gecen burda oldu da oyle 2 gun transfer yapamadik.

Az kaldi canim donuyorsun ince hallerine

Canim sen yuzune mi agda yapiyorsun? Keske hic baslamasaydin. Ve lazer epilasyon bakiyorsan bir sure sonra tek tuk cikiyorlar. Ama yaptirmak en iyisi tabi. Ben uzuun zaman once koltuk alti ve ozel bolgeye yaptirmistim yine cikmaya basladilar gitmem lazim yine. Agda yaptirmak cok pahali burdalazer en iyisi aslinda.

Turşu baya azdı canım sorun olacağını sanmıyorum

Menümde sporunda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…