Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Acizane fikrim hata derim derya cim. Bunyen neye uyum sagliyacagini sasirir bu durumda.

Canim menulrrin fena degil ama su cok yetersiz öncelikle buna bir çözüm bul

Canim kaslarin erimesin dikkat et cok az yiyirsun

Yok canim keyfi bir kurtaj degil. Dis gebelikmis zorunlu oldu. Ben biliyorsun zannettim ona ragmen oyle yazmana sasirmistim o yuzden sordum.

Hafif bir menü olmuş canım :)

Yok canim keyfi bir kurtaj degil. Dis gebelikmis zorunlu oldu. Ben biliyorsun zannettim ona ragmen oyle yazmana sasirmistim o yuzden sordum.
Yok canim yazdiktan sonra gordum. Gecmisi okurken ustte eski bilgi altta yeni mesaj oluyor ya ondan karisti sanirim. Acil sifalar. Zorunlu tabi ne yapsin baska

Menun güzel canim bence sok diyet yspma biraz daha sporu artir

Sporunda menunde superr

Simdi okudum canim dis gebelik oldugunu.
Off arti icin care ariyorum nette bakalim
canım olması bir dahiliye uzmanına görün
Canım çok heveslıydı oysa bılemedım kı
belki bir engeli çıkmıştır bir mazereti vardır bilemedim
afiyet olsun canım listem güzel .acaba sabah ve öğlen arasındaki ara öğünün birini kaldırsan mi ki ,iki ara olmuş ya sabah ve öğlen arasında belki bir çözüm olur
afiyet olsun canım
Kizlar su sok yogurt diyetini yapaniniz var mi? Dayanilasi bir diyet bence. Bir de diyete gunde 2 fincan sutlu kahve eklerim super olur
bence yapma geçen gün yaptın daha de yoks çok sık yapmak iyi değil sağlığından olursun
afiyet olsun ben beğendim güzel menü
Denesen mi acaba, sabah biraz erken gider rahat yersin, öğleden sonra da ne yapalım artık on dakikada yutarsın
yok canım dersim 8.30da başlıyor zaten erken gidip kahvaltı yapsam bile orda iki öğün yetmez acıkırım çünkü yine kahvaltı erken oluyor

Gayet güzel canim

Bılmemkı kuzum hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…