Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün güzel canım biraz salata olsa daha iyi olurmus
Ayyy yazmayı unutmuşum yeşil salatada var cnm
Dengeli bir menü ve iyi bir spor :)
Teşekkürler
Güzel menü olmuş cnm
Canim a salata da eklersen cok daha iyi olur. Afiyet olsn
Evet cnm vardı zaten yeşil salata yedim ama yazmayı unutmuşum

Ben mantarlarin sapini cikarip icine bolca peynir koyuyorum. Tavaya diziyorum kapagi da kapatinca guzel oluyor. Ve komple yagsiz yapabilirsin bunu canim
Vaay sevdim bu tarifi bolca peynirim de var yarin yapayim bunu kahvaltida bile gider bu. Suzme peynir gibi beyaz peynir koyucam erir heralde yagli peynir koymayayim simdi

Maşallah fındığa bak ama bende çok severimkiiiii afiet olsun gülüm
Güzel cnm afiyet olsun
Sabah 12
3 sucuk
Peynir
Domates
Havuç
Çay

Ara
Yarım armut
Mandalina

Aksam

1 kaşe çorba
3 parmak patates
1 kaşık. Pilav
1 tavuk.but
Yoğurt

Ara çay

1.5 şu
Afiyet olsun cnm
Ablalariiim bana mantarla yapilacak bi tarif verir misiniz mantarim var ama ne yapsam bilemedim tavuklu mantar sote yaptim gecen gün de baska ne yapabilirim
Cnm ben bütün olarak hafif tuzlayıp fırında yağsız pişiriyorum içinede peynir yada kaşar koyuyorum

İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem

Yalnız değilsin canımmm ben de yıllarca kendimi öyle kandırdım.. artık konuyu sağlığa bağladım.. nasıl göründüğümden çok, ne kadar sağlıklı olabildiğim.. sen de öyle yapmaya çalış..

Ohh baya gözüm doydu böyle anlatınca :)

Himm evet canim onu biliyorum aslinda ama hergun degilde haftada uc dort gun denemek ise yariyormus ayy yapsammi bilemedim ya

Zerdeçallı karışımdan 2 hafta yaptım ben ama içine limon da koyuyordum.. ben de işe yaramadı..

bana göre de öyle demek annem gelse ya da ben gitsem kesin kilo alıyorum börekler ,içli köfteler,sarmalar dolmalar hep karbonhidrat hep kilo yani

Ben az önce annemden geldim ve helva yapmıştı.. beni özlemiş geleyim diye de helva yapmış kıyamam.. şekerini az koydum sen ye diye diyor.. nasıl itiraz edeyim.. 2 tatlı kaşığı yedim.. kalanını aldım geldim kocama yedirdim..

Ayy güle güle kullan.. menünü de sevdim canımmm.. bence olacak..

Iyi aksamlar arkadaslar. Kk girmekte problem yasiyorum. Maillerden Gelenlerden girebildim simdi. Ama app te problem. Buna benzer sorunu olan varmi. Yada nasil duzeltebilecegim konusunda yardimci olabilecek.

Benim app tan haberim bile yok..

Yolunda sayilir canim. Bobreklerimle ilgili bazi tahlillerimde problem varmis serumla ilac verdiler. 3 gun gidicem serum vericekler. Onun haricindekiler iyi canim.
Canım geçmiş olsun.. şifan bol olsun..

Cok ozur dilerim arkadaslar ama ben cikiyorum. Insallah yarin gecmisi okur ve yorum yapabilirim. Iyi geceler.

İyi geceler canım.. dinlen biraz

Kızlarım bugün öğlen hocayla sporum vardı.. baya güzel çalıştık.. başlangıç için kondisyonumu beğendi ama benim esneme sırasında başım dönmeye başladı artık..
yarından itibaren yediklerimin fotoğrafını istiyor.. puff.. kontrol edecekmiş.. bakalım neler olacak :)

Bugün ki menüm;

Sabah; 2 cevizi gece suda beklettik, sabah kalkınca suyunu içip, cevizleri yedim..
Ara; 1 küçük armut, 1 mandalina
Öğlen; 200ge yoğurt, 1 dilim ekmek, meksika fasülyeli salata
Ara: 3 tane hurma, 1 lokma börek, 1 ısırık peynir
Akşam; 6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara; 2 tatlı kaşığı helva
Su;3lt
Spor; 50dk hocayla egzersiz (300-350 kalori civarı yakmışız)

Ben senı sevıyım sende benı
Hatta daha ıyı bır fıkrım var elişi topıgı açıp paraya para demeyelım
Çatlayana kadar ywrızde
açalım açalım zengin olalım Berilim bir şartım VR yemek yok

İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem
Beril istersek yapıyoruz kendimizi kandırma Yalım bende kendimi şişko görmüyorum ama öyleyim hatta aynı kiloda olduğumuzu söyleyen birine bakınca kendime kızıyorum şişko sun işte kızım diyorum niye ki Beril ya biz de gUzel olalım ya.

Bak bak anasına tıkınmaya gıdıyor banada dur dıyelım dıyo
Ama aramızda bır fark var ben yemeden
Sen yememeden kılo alıyon
Yok kız anneme sürpriz oldu yemek bile yoktu dondurucu dan lahana sarma çıkardı bide corba o kadar.

şimdi anne evi demek bol yemek bol karbonhidrat bol kalori demek mi acaba
Öyle demek evet ama kh olmasın diye haber bile vermedik yarını da atlatiriz inşallah kh siz

Ohh ne guzel. Annenle bol sohbetler Elifcim.

Spor da menu gayet guzel canim
Sağol canım.

Yolunda sayilir canim. Bobreklerimle ilgili bazi tahlillerimde problem varmis serumla ilac verdiler. 3 gun gidicem serum vericekler. Onun haricindekiler iyi canim.
geçmiş olsun abla.

Zar zor yazıyorum inanın nolmuş bu siteye yaaa ben yazdıktan 10 saniye sonra yazmaya başlıyor. Neyse kızlar misafirimi yeni gönderdim diğer sporumu yapamicam yarın erken kalkmam lazım yolculuk var herkese iyi geceler
nereye hayırdır? İyi yolculuklar.

Misafir kalkarsa sporu düşünenler var, siz daha oturun kös kös kızlar, maşallah arkadaşıma

Ne güzel bir haber kıyafet, güzel günlerin olsun hep, giy mutlu mutlu

güzel afiyet olsun spor da çok iyi

Berilcim o sonuc yanlis canim. Eksi ortamasi olan var onun sonuncu olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…