Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normal zamanlarda da cok cesit yemem aslinda sadece yogurt salata eklerim onun disinda tek cesit yerim cok karistirmayi sevmiyorum

Gelsin artik o yarin kapitanim. Hadi yapma boyle bak o fit halindeki fotonu hatirliyorum fistik gibiydin. Yine fistik ol. Sen istersen olursun

Menun de sporun da super. Bence de 1200 un altina dusme

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 yk yulaf ustunu kapatacak kadar sut. Omlet. Salatalik. 1 dilim peynir
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz
Oglen: 1 yt etli lahana yemegi. Salata
Ara: 2 portakal. 1 sb yogurt
Aksam: 1 haslanmis patates ve yumurtali salata.

Su: 2.5 a yakin
Spor: 40 dk tempolu yuruyus.
aksam kiyafet alisverisi yaptim. Cook guzel elbiseler aldim

Ben anneme gidiyorum pazar dönücem ara ara uğrarim. Kaçamak yapmayın çizerim.
Ohh ne guzel. Annenle bol sohbetler Elifcim.
Spor da menu gayet guzel canim

Aslinda kucuk tabak bol yesillikli kisir sorun olmaz bence canim. Madem pasta yedin bu hafta baska kacamak yapma canim

Bence normal canim.

Iyi aksamlar arkadaslar. Kk girmekte problem yasiyorum. Maillerden Gelenlerden girebildim simdi. Ama app te problem. Buna benzer sorunu olan varmi. Yada nasil duzeltebilecegim konusunda yardimci olabilecek.
Bende de app hep problem yaratiyor canim

Afiyet olsun canim. Menun de sporun da guzel

Ablalariiim bana mantarla yapilacak bi tarif verir misiniz mantarim var ama ne yapsam bilemedim tavuklu mantar sote yaptim gecen gün de baska ne yapabilirim
Ben mantarlarin sapini cikarip icine bolca peynir koyuyorum. Tavaya diziyorum kapagi da kapatinca guzel oluyor. Ve komple yagsiz yapabilirsin bunu canim

Canim a salata da eklersen cok daha iyi olur. Afiyet olsn

afiyet olsun güzel menü sadece ikinci arandaki 2 portakala gözüm takıldı porsiyon ölçüsü 1 diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…