Ay temem ta çullanmagın üfffYa depresyon nedir kaptan, girersin çıkarsın o kadar, şimdi çıkma zamanı, yakışmıyor hiç sana, sen listeni yaz, yiyorsan yine ye, iki spor, tamamdır konu
Cocuklar tamam yorucu ama ne guzel ki varlar BerilimSorun da çocuklar kiiii
Atsan atamıyon satsan satamıyon
5 i bır yerde antıdepresyan sebebi
Sız bu cevabı hakettınız ammaaaaa
Biz diyetisyene kontrole gittigimizde 3 saat oncesinden birsey yiyip icmemek yeterli diyor. Bence bugun giderken o 3 saatlik boslugu verip olcturup ara ogun gibi yeyip sporunu yapabilirsin canim.Ben de oyle dusunuyorum canim. 1 bucuk 2 aydabir veririm 15tl baktiririm. Hem pahali hem de dedigin gibi oyle bir tartiya hergun mu bakicam sanki. Ya bir de sorum var canim. Bugun spora gidince mi baktirayim yag kas su oranima bu aksam uzeri olacak. Yoksa yarin sabah ac karnina once evde tartilip sonra salona mi gitsem direk. Hangisi daha iyi ne dersin canim? Ya dabir fark olur mu?
Beril o liste yanlis sonuncu degiliz dedim gormedin mi mesajimiSız bu cevabı hakettınız ammaaaaa
Cevap verıyorum
Menü yazdınız da ne oldu leynnnn sonuncu olduk
Sızın yüzünüzden efkarlandım da yıyom
Ya dereceye giremez nota sılınmezse dıye yıyom nehaberrr
farketmez kıBeril o liste yanlis sonuncu degiliz dedim gormedin mi mesajimi
Ins pazartesiye gider su odem midir nedir. Sagol canim benim cook destek oldun oldunuzArtin buyuktu ama cabanda buyuktu. Kacamak yapmadin sporunu aksatmadin. Vicdanen sunu soyle yapmadaydim diyecegin bir sey yok. Bu bunyenin sana oyunu. Eger yiyip icip olsaydi su anda bu destegi goremezdin canim. Bir de oyle dusun.
Tamam canim cok haklisin bende ortalamanin dusmesine cok uzuldum (tabi senin kadar olamaz bir de yillarin emegi var ). Umarim bu hafta arkadaslarla hirs yapar toparlariz canim.farketmez kı
Ortalama barajın altı
Ben de emin olamadim canim. Eger suysa odemse pazartesiye o arti 1.5un komple gitmesi hatta ustune eksi olmam lazim bence.O tartıya pek guvenmıyorum Derya
Yada bızdekı dandık bırseydi
Gerçekten vıcdanen rahatsan sorun yok
Belkı kas arttı ama bu kadar olurmu bılemedım
Ama yeme iste ornek ol bize. Biz cahil cuhela mini mini birleriz hocamiz ne derse dinler ne yaparsa yapariz diyom bende.Sız bu cevabı hakettınız ammaaaaa
Cevap verıyorum
Ayy nne guzel ne tatli sozler bunlar. Ins ideal kiloma gelirim yakinda.Kuzu bendeki bayağı teferruatlı birşey, ancak fark ettim ki yüzdelik programla yanıtlıyor ağırlığa göre, bir işe yaramıyor, zaten yakında ideal kilona gelmiş olacaksın elinde kalacak ürün, bence hiç gerek yok
Gezerim kapitanim. Ayy nasil hosuma gitti dun. Ve elbiselerin bir tanesi esnek bile degil. Kendi kendimi baya suzdum dun38 bedennnnn elbıse alan nasıl bızden olur
Gıyın süslen gez kız
Ben de yaparim kapitanim ne derse.Ama yeme iste ornek ol bize. Biz cahil cuhela mini mini birleriz hocamiz ne derse dinler ne yaparsa yapariz diyom bende.
Haftaya gireriz dereceye kaptanim. Sen uzme tatli canini. Ve gel listeye gir eksi ol hep beraber girelim dereceyeSız bu cevabı hakettınız ammaaaaa
Cevap verıyorum
Ne mutlu canim. Az kaldi az. Yakinda mezun olucak derya cim.Gezerim kapitanim. Ayy nasil hosuma gitti dun. Ve elbiselerin bir tanesi esnek bile degil. Kendi kendimi baya suzdum dun
Canim ins soyle 66 i goreyim niyetim hedefi dusurmek. Mezun olmak istemiyomNe mutlu canim. Az kaldi az. Yakinda mezun olucak derya cim.
Ne yaslisi hastasi. Sen bizim fistik Nihalimizsin. Uzermiyiz hic seni. Cok gecmis olsun tekrar canim.Beril cim sen cikiyorsun su depresyondan giriyorsun diyete canim. Burasi daha guzel ve saglikli.
Derya cim sende uzmuyorsun kendini odem midir kas midir nedir bilmem ama gidicek o 1.5 fazlalik ve ustune de eksiler eklenecek.
Bak ben simdi cikiyorum. Serumum yeni bitti. Uzmeyin beni yazik bana. Ben hasta ve yasli bir kadinim hasta etmeyin beni .
Abla çok. Sıkıldım diyetten bu yüzden artık o kadar kasmicam dikkatli ama yemeli olacak ekmek yok mesela dün onları yedim 5 diye galiba bugün de ekmek yok yarında öyle dengelicem kendi me göre ben bunları korumada yiycem çünkü kendimce işte böyle bisi buldumAfiyet olsun Hilalim. Aksamin corba patates pilav 3 ude ekmek yerine gecen gida canim. Yani bol kh olmus. Su yine cok az.
Bak bak baaak, pişmanım tamam geliyorum aranıza, haklısınız diyeceği yerde bir de çemkiriyooo, geldin başımıza örnek oldun da düzeltmedik mi menümüzü, ön teker nereye arka teker orayaSız bu cevabı hakettınız ammaaaaa
Cevap verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?