- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben de Erasmusta tanistim canim esimle. Biz Italyadaydik. Ayni kizin gibi hazir yurt disina cikmisken ben de baya gezmistim. Buralarda ilk yurt disina cikis yasi cok kucuk canim. Iste benim kiz birkac aylikken ilk pasaportunu aldi bir yasinda simdiden 4 ulke gezdi. Bizim su vize isi cok kotu gencler icin herkes icin. Ben 23 yasimda ciktim ilk defa yurt disina keske vize kalksa.Evet canim cok guzelmis nehir kenarindaymis. Cok gezdi guzel degerlendirdi o gunlerini. Universite yi hem calisti hem okudu. Parasini biriktirdi bir de devletin erasmus hibesiyle birlikte geldi. 11 ulke gezdi. 2 yildir anlata anlata bitiremiyor.
Haklisin canim vize isi kotu. Hazir almisken ben de destekledim gezmesini. Aa ne guzel allah gecim versin canim. benim kizin evlenmeye niyeti yok gibi. Ben de vakti saati gelince oyle biri cikar ki karsina o zaman dusunur belki.Ben de Erasmusta tanistim canim esimle. Biz Italyadaydik. Ayni kizin gibi hazir yurt disina cikmisken ben de baya gezmistim. Buralarda ilk yurt disina cikis yasi cok kucuk canim. Iste benim kiz birkac aylikken ilk pasaportunu aldi bir yasinda simdiden 4 ulke gezdi. Bizim su vize isi cok kotu gencler icin herkes icin. Ben 23 yasimda ciktim ilk defa yurt disina keske vize kalksa.
Kilo problemi olanlara dis cekimi tavsiye etsek mi acaba.o da iyiymis. Dis cekimi sonrasi diyet
Canim ben bugun vucut metabolizma olcumune gittim. 1500 kalorinin altina dusme sakin diye uzuun bir ogut verdi salondaki hocam ve ayni zamanda beslenme danismani kendisi. Sen de dikkat et. Istersen 1200un altina dusme canim. Uzun uzadiya anlatti. Ince kilo verirsin sonra vermen durur ve sonra az bile yesen arti olursun dedi. Korkuttu beni baya
menün güzel görünüyor ama senin yaşın için az kalorili olmuş yine de iyi ama
menün güzel de 70 dakika nasıl yapıyorsun eliptik maşallah ben yarim saat yapınca hic halim kalmıyor
Off ben de korkmaya basladim ya az once bi tane de sut ictim 120 kaloride onu yazsak 1140 civari oldu sorun şu ben yiyorum yiyorum doyuyorum gercekten sonra bi hesapliyorum bu kaloriler çıkıyor nasil 1500 yiyicem kiAfiyet olsun. Kalorini biraz artirirsan iyi olur guzelim. @55olmakistiyorum dan sonra derya da az yeme magduru dikkat et canim.
Oyle canim. Aceleye gerek yok. Ben de uzun zaman dusunmemistim evlilik hic de pisman degilimHaklisin canim vize isi kotu. Hazir almisken ben de destekledim gezmesini. Aa ne guzel allah gecim versin canim. benim kizin evlenmeye niyeti yok gibi. Ben de vakti saati gelince oyle biri cikar ki karsina o zaman dusunur belki.
Dikkat et canim sen benden zayifsin bana 1500 kalorisi ise ne bileyim sana da 1300 filan mi olur ki. 4Off ben de korkmaya basladim ya az once bi tane de sut ictim 120 kaloride onu yazsak 1140 civari oldu sorun şu ben yiyorum yiyorum doyuyorum gercekten sonra bi hesapliyorum bu kaloriler çıkıyor nasil 1500 yiyicem ki
Kullandigim bi program var butun degerlerimi girdim günlük 1307 kalori diyorDikkat et canim sen benden zayifsin bana 1500 kalorisi ise ne bileyim sana da 1300 filan mi olur ki. 4
Insallah canim. Evet canim kendini ne zaman hazir ve mutlu hissedecekse.Oyle canim. Aceleye gerek yok. Ben de uzun zaman dusunmemistim evlilik hic de pisman degilimins rabbim gonlune gore kizini cook mutlu edecek birini cikarir karsisina.
Himm o zaman 1300 al canim istersen 1 hafta. Bak bakalim ne olacak ne dersin?Kullandigim bi program var butun degerlerimi girdim günlük 1307 kalori diyor
Super canim. Inan bugun korktum. Adam anlatinca. Ilerde metabolizma iyice yavaslar 1000 kalori yersin spor yaparsin ama yine de kilo alirsin dediBen bundan sonra 1100 kalori altina düşmeme karari aliyorum o zaman mümkün olduğunca 1100-1300 arasi olacak
Himm o zaman 1300 al canim istersen 1 hafta. Bak bakalim ne olacak ne dersin?
Tamam bu hafta 1300un altina dusmemeyi denicem ins kilo almam benim isime gelir bu sekilde aslinda doya doya yerimSuper canim. Inan bugun korktum. Adam anlatinca. Ilerde metabolizma iyice yavaslar 1000 kalori yersin spor yaparsin ama yine de kilo alirsin dedikorkuttu beni yaa
Oyle tabi. Ne es ne cocuk icin gercekten aceleye gerek yok. ne zaman hazir hissediyorsaInsallah canim. Evet canim kendini ne zaman hazir ve mutlu hissedecekse.
aynen canım iyiki de çektirmişim bir taşta iki kuş oldu hem bana problem çıkaran 20lik dişten kurtuldum hem de kilo verdimo da iyiymis. Dis cekimi sonrasi diyet
evet edelim ence ise yarıyor hatta bir tane daha var onu da çektirsemKilo problemi olanlara dis cekimi tavsiye etsek mi acaba.
dikkat et canım sağlığından da olursun sen iyisi dengeli beslen..çok düşük kalorili gıdalar tercih ediyorsun o yüzden canım normal yemek çorba ye bakalim nasıl günlük en az 1200 oluyorOff ben de korkmaya basladim ya az once bi tane de sut ictim 120 kaloride onu yazsak 1140 civari oldu sorun şu ben yiyorum yiyorum doyuyorum gercekten sonra bi hesapliyorum bu kaloriler çıkıyor nasil 1500 yiyicem ki
ilk hafta belki kilo vermezsin ya da alırsın ama sonra düzenli bir şekilde verirsin çünkü çok düşük kalor öyle beslendin şimdiye kadarTamam bu hafta 1300un altina dusmemeyi denicem ins kilo almam benim isime gelir bu sekilde aslinda doya doya yerim
Ins canim. Bakarsin meton cosarTamam bu hafta 1300un altina dusmemeyi denicem ins kilo almam benim isime gelir bu sekilde aslinda doya doya yerim
Bana da aynini dedi canim bugun. Ilk bir veya 2 hafta ya cok az verirsin veya az alabilirsin bile dedi. Ama sonrasinda eskisonden daha duzenli kilo verecegimi soyledi.ilk hafta belki kilo vermezsin ya da alırsın ama sonra düzenli bir şekilde verirsin çünkü çok düşük kalor öyle beslendin şimdiye kadar
Afiyet olsun canim. Ve yeni bir tarif balik sarma. Sen hic yaptin mi canim? Yaptiysan utfen tarif yazar misin? Degilse bakarim nettenMenumu yazayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Kefir
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates turp yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 3 kuru kayisi 8 badem
13.00 peynirli salata (hastaneye yanima bu sekilde alabildim)
1 ayran
14.30 1 fincan ihlamur
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 balik sarma
Bol salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
34 dk. Yuruyus (sabahtan)
Not. Balik sarmayi ust komsum yapmis ilk kez yedim. Esas kizartma guzel oluyor ama siz yemiyorsunuz diye size boyle hazirladim yiyeceginiz zaman pisirin deyip kucuk bir firin tepsisine dizip verdi. Cok hosuma gitti.
Yapmadim ama sordum tarifini canim. Kuru sogani yemeklik ve maydanoz dogramis. Pul biber ve sumakla birlikte karistirmis. Baligi alirken balikciya ince fleto halinde kestirtmis. Icine hazirladigi karimsimdan koyup sarmis. Kizartmasi once una sonra yumurtaya sonra galeta ununa buluyarak bol yagda oluyormus. Hic gerek yok kizartmaya biz frinda cok sevdik. Bana tepsiye yagli kagit koyup dizmis.Afiyet olsun canim. Ve yeni bir tarif balik sarma. Sen hic yaptin mi canim? Yaptiysan utfen tarif yazar misin? Degilse bakarim netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?