Afiyet olsun. Annene cok gecmis olsun canim umarim onemli bir sey degildir ve cabuk iyilesir.Merhaba cınımlar, dün menü paylaşamadım, anname rahatsızdı da biraz,
Bugünün menüsü nü buraya bırakıyorum;
Sabah( geç kahvaltı oldu biraz)
12.00
2 dilim tb kızarmış ekmek
Bir kaşık kaşarlı mantar
3 zaytin
Çeyrek domates
Yarım salata
1 kaşık yoğurtlu biber
Akşam
17.30
1 kase domates çorbası
3 kaşık yoğurtlu mantı
3 kaşık yoğurtlu karnıbahar
Spor :
5 şarkı zumba yaptım gün içinde
Birazdan yine yapacağım bir şeyler
2 lt su
Elif erasmus la polonya ya gelmisti canim eveli sene. Sogunu anlata anlata bitiremiyor.Sagol canim. Bugun aslinda vaktim de istegim de vardi spora ama rahatsiz olunca ancak eliptik yapabildim.
Havabuzz gibi burda. Ruzgar veyagmur da var
Aa gercekten mi kizin gecen sene burdaydi yani.Elif erasmus la polonya ya gelmisti canim eveli sene. Sogunu anlata anlata bitiremiyor.
Afiyet olsun canim spor da menude cok guzel.menü yazayım
sabah 8.30
1 mandalina ve kızım kakaolu bisküvisinden 1 tane
kahvaltı 10.00
1dilim kepek ekmeği
1 yumurtayla ve 4 dilim sucuka sucuklu yumurta
2kk peynir
1 tk bal
domates salatalık
Ara 14.00
1 salatalık ve 1 bardak ayran
Akşam17.00
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
salata ve 2 kaşık yoğurt
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
Evet canim. Wroklaw a geldi. Yanlis yazmis olabilirim.Aa gercekten mi kizin gecen sene burdaydi yani.
Evet canim malasef. Cok pahali ama bir cok hastaliktan korunma yontemi bu tahlil sonucunda yenilen gidalara dikkat etmekten geciyor. Saglik bakanligi bu ise el atsa devletin sagliga gideri de azalacak amaHaklisin canim. Senin dedigin intolerans testini dusunuyorum simdi de. Bir yerde cok genis kapsamli yapiyorlar ama fiyat asiri yuksek 3500 tl. Baska yerde daha kucuk aplisi 1500 civari. Arastirmak lazim.
Afiyet olsun. Kalorini biraz artirirsan iyi olur guzelim. 5 55olmakistiyorum dan sonra derya da az yeme magduru dikkat et canim.Menum
Yurusyusten once uyaninca: 1 activia
Kahvalti: 1 tk kaymak ile yumurta
6 zeytin, 1 dilim peynir, 3 ceri domates, 1 salatalik, 2 dilim hindi fume, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 mandalina, 1 armut
Ara: 1yk kuru üzüm, 8 cig findik
Aksam: 6 yk mantar sote, 1 kase cacik, 1 dilim kepek ekmeği
Su: 2lt daha icerim
Spor: 30 dk tempolu yuruyus, 40 dk dans
Toplam: 1020 kalori
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da guzel canim.Slm kizlar.
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurtadan tereuagli omlet. 2 dilim az yagli peynir. Salatalik. 3 zeytin. 1 dilim ekmek. 1 cb karisik sebze meyve suyu (havuc. Kirmizi pancar. Turp. Elma. Erik)
Ara: 1 fincan sutlu kahve 1 ceviz
Oglen: 1 yk bugday. 3yk kiymali karnibahar. 3 yk yogurt. Salata.
Spordan once: meal drink ( ogun yerine gecen 120 kalorilik icecek) son 1 haftasi. 1 hafta sonra son kullanma tarihi bitiyor ondan ictim.
Aksam: peynirli salata. 2 dilim ekmek.
Ara 19dan once: 1 cb sut. 2 kuru incir. 3 findik
Su: 3 lt
Spor: 70 dk eliptik yuksek tempoda
Gelsin saglikli eksiler derya cim.Uycam canim bugunden basladim. Her ogune belli miktar kh ekliycem ve kalori hesapliycam ki 1500un altina dusmeyeyim diye. Degilse metabolizma yavaslamasi ileri donemde kilo almaya sebep olur cok az yesen bile dedi.
Wroclaw . ne guzelEvet canim. Wroklaw a geldi. Yanlis yazmis olabilirim.
Haklisin canim en azindan bir miktar indirim saglansa iyi olur.Evet canim malasef. Cok pahali ama bir cok hastaliktan korunma yontemi bu tahlil sonucunda yenilen gidalara dikkat etmekten geciyor. Saglik bakanligi bu ise el atsa devletin sagliga gideri de azalacak ama
Sagol canim.Afiyet olsun canim. Menun de sporun da guzel canim.
Insallah canim. Sonuc nasil olacakGelsin saglikli eksiler derya cim.
Benim 12 temmuz kapitanim. Ve seninki 29 ekim miydii? Aa yarin gunun mu yaniKızlar ya
Dıyete başladığınız günü yazarmısınız
Bu durumumdan çok mutsuzum
Aynen canim metabolizman cok yavaslamis dedi banaAfiyet olsun. Kalorini biraz artirirsan iyi olur guzelim. 5 55olmakistiyorum dan sonra derya da az yeme magduru dikkat et canim.
Mayis sonu yada haziran basiy di 115.6 kilo basladim beril cim. Gruba da agustos ortasin da katildim canim.Kızlar ya
benim eliptik yatak odamda onu salona akşam aslinda daha verimli olur gibiActim sevdigim filmi. Tam gaz ileri. Aslinda film bitmedi ama acikinca eve dondumfilm acip dene canim
uy canım en sağlıklısı hem diyetten sonra da kilo almazsınUycam canim bugunden basladim. Her ogune belli miktar kh ekliycem ve kalori hesapliycam ki 1500un altina dusmeyeyim diye. Degilse metabolizma yavaslamasi ileri donemde kilo almaya sebep olur cok az yesen bile dedi.
dişimi çektirdiydim hazır bir şey yiyemiyorken başladım gitti bir bebek istediğim için daha da kilolu olmak istemedim..en iyisi diş çektirmekKızlar ya
Evet canim cok guzelmis nehir kenarindaymis. Cok gezdi guzel degerlendirdi o gunlerini. Universite yi hem calisti hem okudu. Parasini biriktirdi bir de devletin erasmus hibesiyle birlikte geldi. 11 ulke gezdi. 2 yildir anlata anlata bitiremiyor.Wroclaw . ne guzel
benim eliptik yatak odamda onu salona akşam aslinda daha verimli olur gibi
uy canım en sağlıklısı hem diyetten sonra da kilo almazsın
dişimi çektirdiydim hazır bir şey yiyemiyorken başladım gitti bir bebek istediğim için daha da kilolu olmak istemedim..en iyisi diş çektirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?