Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun. Annene cok gecmis olsun canim umarim onemli bir sey degildir ve cabuk iyilesir.

Sagol canim. Bugun aslinda vaktim de istegim de vardi spora ama rahatsiz olunca ancak eliptik yapabildim.
Havabuzz gibi burda. Ruzgar veyagmur da var
Elif erasmus la polonya ya gelmisti canim eveli sene. Sogunu anlata anlata bitiremiyor.

Afiyet olsun canim spor da menude cok guzel.

Haklisin canim. Senin dedigin intolerans testini dusunuyorum simdi de. Bir yerde cok genis kapsamli yapiyorlar ama fiyat asiri yuksek 3500 tl. Baska yerde daha kucuk aplisi 1500 civari. Arastirmak lazim.
Evet canim malasef. Cok pahali ama bir cok hastaliktan korunma yontemi bu tahlil sonucunda yenilen gidalara dikkat etmekten geciyor. Saglik bakanligi bu ise el atsa devletin sagliga gideri de azalacak ama

Afiyet olsun. Kalorini biraz artirirsan iyi olur guzelim. 5 55olmakistiyorum dan sonra derya da az yeme magduru dikkat et canim.

Afiyet olsun canim. Menun de sporun da guzel canim.

Uycam canim bugunden basladim. Her ogune belli miktar kh ekliycem ve kalori hesapliycam ki 1500un altina dusmeyeyim diye. Degilse metabolizma yavaslamasi ileri donemde kilo almaya sebep olur cok az yesen bile dedi.
Gelsin saglikli eksiler derya cim.

Kızlar ya
Dıyete başladığınız günü yazarmısınız
Bu durumumdan çok mutsuzum
Mayis sonu yada haziran basiy di 115.6 kilo basladim beril cim. Gruba da agustos ortasin da katildim canim.
Mutsuz olacak bir sey yok beril im sen iste yeter ki. Sen neler basarmis insansin kilonun mu ustesinden gelemicen

Actim sevdigim filmi. Tam gaz ileri. Aslinda film bitmedi ama acikinca eve dondum film acip dene canim
benim eliptik yatak odamda onu salona akşam aslinda daha verimli olur gibi
Uycam canim bugunden basladim. Her ogune belli miktar kh ekliycem ve kalori hesapliycam ki 1500un altina dusmeyeyim diye. Degilse metabolizma yavaslamasi ileri donemde kilo almaya sebep olur cok az yesen bile dedi.
uy canım en sağlıklısı hem diyetten sonra da kilo almazsın
Kızlar ya
Dıyete başladığınız günü yazarmısınız
Bu durumumdan çok mutsuzum
dişimi çektirdiydim hazır bir şey yiyemiyorken başladım gitti bir bebek istediğim için daha da kilolu olmak istemedim..en iyisi diş çektirmek

Wroclaw . ne guzel
Evet canim cok guzelmis nehir kenarindaymis. Cok gezdi guzel degerlendirdi o gunlerini. Universite yi hem calisti hem okudu. Parasini biriktirdi bir de devletin erasmus hibesiyle birlikte geldi. 11 ulke gezdi. 2 yildir anlata anlata bitiremiyor.

o da iyiymis. Dis cekimi sonrasi diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…