Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off ben de korkmaya basladim ya az once bi tane de sut ictim 120 kaloride onu yazsak 1140 civari oldu sorun şu ben yiyorum yiyorum doyuyorum gercekten sonra bi hesapliyorum bu kaloriler çıkıyor nasil 1500 yiyicem ki
Fıstık dermişim

Öküüüz diyorum müsadenle ona, ya inansaydı başka doktora gitmeseydi

Afiyet olsun canim. Iste ne zamandir salata protein ve bol su diyorum ya arkadaslar bakin sevil in hocasi ne demis

Allah iyilik versin canim. Cumle hastalara acil sifalar yarabbim...

Afiyet olsun canim. Bana menun guzel geldi. Iyi gezmeler arkadasim.

Kızlar yazıp çıkıyorum çok yorgun ve uykuluyum

Sabah yok canım istemiyor

Öğlen
1 bardak süt
1 ceviz
Aksam
Salata
Mor lahana yoğurt lu
Tavuk çorbası
1.5 şu 5 bardak çay
Spor yok
Hilal cim seni cok seviyorum ve kendi sagligina bu sekilde beslenerek zarar verdigini dusunuyorum lutfen bir diyetisyene git. Ozel olmak zorunda degil devlet hast. Diyetisyenleri olabilir canim. Ya da benim yaptigim gibi sgk anlasmali ozel hast. Diyetisyeni. Yeter ki git canim.

Senin yag orani cok iyiymis masallah. Bana kas oranin yuksek dedi yuzde 41.3. Seninki kacti canim?
Bak hatırlamıyorum, kağıdım iş yerinde mutlaka bakacağım.. ama bana kas oranın fazla diyen olmadı

Ya bazen doktorlar böyle hata yapabiliyor.. enfeksiyon oranı herşeyde yükseliyor ki.. bu bir gösterge ama kanser göstergesi olmamalı.. çok geçmiş olsun..

Gunaydin canim. Oh ne guzel sabahtan sporunu da yaptin sevil cim.

Sukur canim. Insallah ateslenme gecer kisa surede. Cok gecmis olsun

Canim suyun az ama oyle cissin yok pek. Yarim corek sadece. Afiyet olsun

Kızlar yazıp çıkıyorum çok yorgun ve uykuluyum

Sabah yok canım istemiyor

Öğlen
1 bardak süt
1 ceviz
Aksam
Salata
Mor lahana yoğurt lu
Tavuk çorbası
1.5 şu 5 bardak çay
Spor yok
Canim gerci canim istemiyor yazmissin da baya az olmus menun. Bak ne guzel kilo veriyorsun yavaslatma metoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…