Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tarif verir misin canim? Biz de SIk tuketiriz balik yaparim.

Canim sporun cook guzel masallah. Wuu wuu bireysel hocayla kisa surede super vucudun olur. Sadece aksamki 2 helvayi gunduz yeseydin keske Sevilim

Anacıım benim için yapmış, bu onun hatrına yenmiş bir helva.. normalde ağzıma sürmem..

Bence gerekli değil.. benim evdekini de almanyadan almışlardı. Su kas ölçüyor.. ama kullanmıyorum..

Sagol canim. Ay nasil mutlu oldum. Esimin fikriydi biliyor beni nasil mutlu edecegini. Ayy rabbim nasil girdim 38 bedene ins yakinda 36ya da girmek nasil olur. Kilo verme konusunda ac gozlu oldum iyice
Ay ya ne güzel.. inşallah görürüz bizde

Hayatım benim ki en az 4 saat açlık ve gün boyu hiç kafein tüketmememi öneriyor.. son bir saat kala da su içmeyi bırakmamı istiyor.. en sağlıklı ölçüm öyle oluyor diyor..

Ben sana demiştim dimi.. uzun uzun da anlattım :) ah ah bana uzmanlar da söylemedi.. acı tecrübeler işte..

Baktirdim canim yag oranim %37. Yuzde 30a indirmen lazim ve 60 kilo olmalisin dedi canim hoca. Bir de gunluk 1500 kalorinin altina inmemelisin diye uyardi.
Benim ki regl olmama rağmen %30 ve makinede 78 kilo çıktım..
yağ miktarımda 24kg çıktı.. muhtemelen daha az ama regl dönemi etkiliyor..

Kızlar ya
Dıyete başladığınız günü yazarmısınız
Bu durumumdan çok mutsuzum
Ben kasım sonuydu.. 93,9 ile metabolik balansla başladım.. sonra yavaş yavaş bugüne geldimz nisandan beri topladan 5 kilo anca verdim.. şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum.. bu kadar tembellik yeter dedim..

Ah ah.. vize işleri belimizi büküyor.. acımız büyük..

Kızlarım iyi geceler..

Bugün ki menüm;

Sabah; 3/4simit, 2 kk peynir, 1 dilim salam, 1 dilim hindi füme, 1yk domates sos, 1 tk bal kaymak, 5 zeytin

Akşam; 1 tabak karnabahar yemeği, haşlanmış tavuk butu, 2-3 parça turşu, 1 bardak ayran
Ara; 1 mandalina, 5 küçük kestane

Su: 2,5 lt
Spor; 1 saat hocayla hareketler yaptık.. yaklaşık 400kal civari

Bir yandan hocaya da atıyorum menüleri.. herşeye bir yorum yapıyor.. yakında aç kalırım ben :) bu arada hoca günde 1-2 dilim ekmek diyor.. protein ve salata önemli diyor.. 3lt aşağı su içmemeye çalış dedi..

Kızlar ben de sabah 8 de kalkıp spora gidicem.. öpüyorum sizleri.. durmak yok, bu yağlar gidecek..
bu arada benim de tartıda çok değişiklik olmayabilir.. kas yapacakmışım bolca.. kas yağdan daha ağır olduğundan kilo almış gibi görünebilirmişim.. şimdiden özür diliyorum bu durum için..

Ellerine saglik canim komsunun. Cok sagol tarif icin

Tuh ya simdi okudum canim. Bir daha ki sefere sabah giderim o zaman baktirmaya. Ilginc bir olcum oldu kas orani normalin cook ustunde cikti ama yag da cok cikti. Su orani az dedi. Aksam gittigim icin mi boyle cikti acep. Bir iki kilo verip yine olctururum. Senin yag orani cok iyiymis masallah canim.

Afiyet olsun canim. Sporun da super. Tmm canim sagol bilgi paylastigin icin uyalim biz de

Kas oranin artinca ilerde daha kolay kilo verirsin canim. Iyi geceler

Öptüm seni..

Gecenin sorusu; ideal yağ oranıne olmalı?? Tartıya göre normal sınırlar içindeyim ben.. ama üst sınıra yakınım.. ideali bilmiyorum..
Senin yag orani cok iyiymis masallah. Bana kas oranin yuksek dedi yuzde 41.3. Seninki kacti canim?

Annemin kanında enfeksiyon oranı çok yüksek çıkmış, oda sürekli ateş yapıyor hastalanıyor o yüzden. İlk acildeyken pratisyen hekimin biri direkt yüzüne kansersin demiş, kadın da korkmuş haliyle. Sonra şükür başka doktora gitmiş, o da şu an öyle bir şey yok demiş. Şükür daha iyi şimdi

Merhaba kızlar bugün hiç uprayamadım kusura bakmayın şehir dışındaydık bazı işlerimiz vardı bütüngün koşturmacayla geçti gelemedim hiç. Şimdi ise çok yorgunum menüm biraz cıslı olsu ama hemen yazıp çıkıcam geçmişide yarın okurum artık.

Sabah 9.30
2 kaşık kıymalı menemen
2 küçük dilim çavdar
Bir çay bardayı süt
3 zeytin
1 kk keçi peyniri

Saat 12.30
Yarım çörek tereyağlı
5 zeytin
2 bardak çay

Saat 15.30
Şekersiz nescafe

Akşam 18.00
Bir kase tarhana
1 çk közlenmiş kapya
1 çk yoğurt
2 çk kendi yağıyla kavrulmuş kırmızı et

Saat 7.30 gibi 4 ceviz

Su 1.5 lt çok içemedim malum dışarıdaydık tuvalet sorunu yaşamamak için
Spor yok ama çok gezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…