Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim guzel yorumun icin. Bakalim yarin ilk ders ve tabii bu sayede ne zaman eve gelsem kizim uyumus olacak. Hele yarin dersim saat 21:30 ta bitecek eve 22:00 dan sonraancak gelirim. Bir deneyeyim canim bakalim bu hafta nasil gececek.
sen de dusun canim bak ikinci ogretim var aksam okursun. Benim yasim da kucuk degil biliyorsun 32 yasindayim. Sen benden daha gencsin. Hicbirsey icin gec degil.

Haklisin canim getcekten firsat. Burda cok iyi bilinen ve universite ve kabul edildim. Bakalim bu hafta deneme haftasi olacak. Cok sagol canim yorumun icin

Hilalin neden canin yemek istemiyor acaba? Kizina mi uzuldun kolu nasil olsu fistigin? Eliptigin ekranini bosver ac sevdigin birsey cik ustune yap o da olmadi leslie yap olmaz mi.

Evet canim kakao acligi da bastiriyor afiyet olsun fistik

Kizlar menumu yazayim

Sabah bir ucgen peynir ve bir dilim tb ekmegi

Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.

Aksam:17.30 bir orta boy alabalik ve bir orta boy patates firinda,salata.

2 litre su 30 dk yuruyus

Benim de derdim o. hamile kalmadan en az 60 olmam lazım onun için ve bu ocak 15 e kadar gerçekleşmeli :))
inşallah canım istediğin gibi olur da neden 15 ocak

Kizim daha 15 aylik bir de gunduzleri is var calisiyorum. Bakalim canim bu haftaki derslere gireyim bi eger iyi giderse tekrar dusunurum zaman meselesini.
inşallah gönlünce olur ve inşallah yaparsın
afiyet olsun güzel olmuş
yok canım kadın hastalıkları işte malum
hımm ben de dedim acaba ben de mi sorun var ben yemek yetmezsem doymuyorum da
canım çok dengesiz olmuş malesef aksama kadar hiçbir şey yememişsin bu şekilde vücuduna zarar veriyorsun
30.10.2017

08:00
1 dl ekmek, 1 çb fındık, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

15:30
1 dl ekmek, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

Su : 2,5 lt
Spor : 40+40+40 dk yürüyüş
waaoouuw spor süper

afiyet olsun akşamki patates olmasaydı da olurmuş ama yine de çok değil güzel afiyet olsun

Kuzum aklı başında kadınsın, sorumluluklarının bilincindesin, gençlerin deneyimsizliği yok sende, eline aldığın işi hakkıyla bitirirsin, okuyabilmen için de tüm şartlar fazlasıyla gerçekleşmiş, bir tek sen eksiksin, babanın evinden iyi deyimi tam durumuna uygun şu an, iki sene de hoop diye geçer gider, hayırlı a olsun demek düşer bize

Zukkuuum neyin var kuzum, geç kalkmalar, yememeler, su içmemeler, ekransız eliptik yapmamlar falan, yakışıyor mu hiç sana, bak beni de üzüyorsun, böyle olmaz canım, sabahın bereketinde kalk, aç camlarını mis gibi, gönder kocanı işe, evini şööyle derle topla bir saate, al özenle hazırladığın kahvaltını önüne, kuzunu da yanına, ye mis gibi, yap sporunu, sonra akşam yemeğini pişir falan derken gün bitiverir, lütfen böyle yapma canım, yok illa beni yenince mutlu olacaksan o da olur, feda ederim kendimi sana :)

Kızlar ben sabahtan beş tane 500 cc suyu doldurup koyuyorum bir köşeye, bir bir alıp içiyorum, küçük olduğu için çok gelmiyor gözüme bir bir, yoksa kış mevsiminde kimse su içmek istemiyor, gayret biraz lütfen

Afiyet olsun canim.

Ins canim.

Sagol canim yorumun icin. Ins istedigim gibi olur. Dedigin gibi 2 sene gecer gider hoop diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…