menün güzel yine de niyetli miydin bugün de benim de borcum var tutmam lazımGünün menüsü sunar.
Kalori aşağı yukarı 1250 olmuştur :)) Su 2 litre. Sporu yatmadan önce yapacağım. Misafir var eşimin arkadaşı :))
Aynen ama işte en azından bi fikrim olsun, yoksa önünü alamam herhalde. Yoksa az geliyor yani. Bundan sonra liste yaparım biraz kolayıma geldi de böyleafiyet olsun canım da böyle pek anlaşılmıyor gibi geldi bana..ben de bugün myfitnespal programını yükledim toplam 1100 kalori almış görünüyorum ama bana az hesapladi gibi geldi
Pazartesi ve perşembe günleri tutuyorum her hafta, zaten 10 gündü hamileliği öğrenince tutmamıştım. Şükür bitti o. Şimdi sünnet diye tutmaya çalışıyorum:))menün güzel yine de niyetli miydin bugün de benim de borcum var tutmam lazım
31.10.2017
08:00
1 dl ekmek, 2 ceviz, 2 kk taze kaşar, 8 zeytin, havuç
11:00
tek şekerli kahve
13:30
1 dl ekmek, 2 ceviz, 8 zeytin, 2 kk kaşar, 80 gr ton balık, salata, ayran
18:30
Izgarada bir patlıcan, 1 kapya, 1 burgu, 2 topik peynir, 1 küçük yerelması, 10 fıstık
21:00
1 sb kakaolu süt
Su : 2,5 lt
Spor :
Ama senin yediğin bir şey yok aslında çünkü bir demet maydonoz 32 kalori matematiğe vurımca yeşillikler en fazla 10 kalıri senin menünde :)) doğruya yakın bir sonuç olabilir benceben de menü mü yazayım yukledigim programa göre 1100 kalori almışım doğru müdür sizce?
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1 çk bal
marul,maydonoz
Ara 10.00 1 kuru incir
Oglen
hazır tavuk suyu çorbası
5 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği
marul ve maydonoz
Ara yarim muz ve 7 çiğ fındık
Akşam
5 kaşık etli nohut
salata( yağsız)
1 kaşık bulgur pilavı
Ara 7 antep fıstık ve bir küçük lokum
Su 2 litre 750milim dukan birası
spor yarim saat eliptik
sen de mi hazır program yükledin telefonuna ben de bugün yükledim ama az hesaplıyor gibi geldi banaKızlar ben 1600 ü tamalayamıyorum yahu, hepinizin menüsü normal bir menü onlar bile 1100-1200 cal.
Afiyet olsun canımSlm kızlar menüm
Sabah 11.30 yine geç uyandım ama yarın erken kalkıcam
İki tam buğday krep
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 tk kaymak
Domates biber
Ara nescafe ve türk kahavesi şekersiz
2 kare bitter
1 sade soda limonlu
Akşam küçük tabak yasız sossuz yulaflı makarna
Kabak kızartması (tost makinesinde)
Yoğurt
Su 1.5 aca 2 olur
Spor yok kayınvalideme gidicem erken gelirsem yapıcam yaparsam yazıcam
spor.muhtesem canım valla helal sanaMenum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalik, 1 tk zeytinyag, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase cacik, 1 roll ekmek
Ara: 1 activia, kakao
Aksam: 1 yt pirasa, 4 yk yogurt
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Toplam: 1146 kalori
Su: 2,5 litre
Spor: 7000 adim, 20 dk dans, 40 dk leslie, 50 squat
Afiyet olsun canımben de menü mü yazayım yukledigim programa göre 1100 kalori almışım doğru müdür sizce?
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1 çk bal
marul,maydonoz
Ara 10.00 1 kuru incir
Oglen
hazır tavuk suyu çorbası
1 dilim tb ekmeği
marul ve maydonoz
Akşam
5 kaşık etli nohut
salata( yağsız)
1 kaşık bulgur pilavı
spor yarim saat eliptik
şu kakaolu sütü bende denicem ya çok. Merak ettim31.10.2017
tek şekerli kahve
Izgarada bir patlıcan, 1 kapya, 1 burgu, 2 topik peynir, 1 küçük yerelması, 10 fıstık
1 sb kakaolu süt
Spor :
FatSecret yükledim ben canım, az ise iyi benim için, 1600 olur böylece :)sen de mi hazır program yükledin telefonuna ben de bugün yükledim ama az hesaplıyor gibi geldi bana
canım peynirler dışında pek kayda sefer bir şey olmadığı için 1600 doldurmamışsındır ama menün güzel bence yine de31.10.2017
tek şekerli kahve
1 sb kakaolu süt
Spor :
ne güzel ya inşallah bana da nasip olur ama okulda üşeniyorum ya konuşmaktan dilim damağın kuruyor çünkü çok da halsizlesiyorumPazartesi ve perşembe günleri tutuyorum her hafta, zaten 10 gündü hamileliği öğrenince tutmamıştım. Şükür bitti o. Şimdi sünnet diye tutmaya çalışıyorum:))
bilmiyorum ki tadı hoşuma gitti bir de alkali olduğu için devam edeceğim çünkü bebek düşünüyorum ph acisindan iyiAfiyet olsun canım
spor.muhtesem canım valla helal sana
Afiyet olsun canım
Dukana kaç gün daha devam etcen
şu kakaolu sütü bende denicem ya çok. Merak ettim
bugün dolu dolu bir menü olmuş her zamanki gibi ac dolaşmamışsın anne evinin faydaları sen bir muddetSabah 11
Yarım kete küçük boy
Havuç
Çay
Öğlene
1 dolu tabak.kapuska
Az yoğurt
Çeyrek simit
Aksam
Hamsi normal miktarda
Soğan
Salata
Şu 2 bardak annemlerde şu bitmiş gelmesini bekliyorum
benimki myfitnespal benimki az hesaplıyor gibi geldi seninki doğrudurFatSecret yükledim ben canım, az ise iyi benim için, 1600 olur böylece :)
:))))) ne yazıkki yarın evime dönüyorum :)) ya normalde de benn yediklerimle aç hissetmiyodum ki ara ara dehşet açlık oluyor du o da hiç sabahtan akşama kadar yemezsem akşama o istek.oluyorcanım peynirler dışında pek kayda sefer bir şey olmadığı için 1600 doldurmamışsındır ama menün güzel bence yine de
ne güzel ya inşallah bana da nasip olur ama okulda üşeniyorum ya konuşmaktan dilim damağın kuruyor çünkü çok da halsizlesiyorum
bilmiyorum ki tadı hoşuma gitti bir de alkali olduğu için devam edeceğim çünkü bebek düşünüyorum ph acisindan iyi
bugün dolu dolu bir menü olmuş her zamanki gibi ac dolaşmamışsın anne evinin faydaları sen bir muddet
orda kal en iyisi kendine gel yeme düzenin otursun
denicemm evime gidince ilk iş olarakzukkum kızlar için az şekerli yapıyordum ben, ama artık şekersiz, su veya süt ile kakao favori içeceğimiz, kızlardan öğrendim ben de:)
Beni ancak fıstık paklar
ne güzel ya inşallah bana da nasip olur ama okulda üşeniyorum ya konuşmaktan dilim damağın kuruyor çünkü çok da halsizlesiyorum
Güzel cnm menünde sporundaMenum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalik, 1 tk zeytinyag, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase cacik, 1 roll ekmek
Ara: 1 activia, kakao
Aksam: 1 yt pirasa, 4 yk yogurt
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Toplam: 1146 kalori
Su: 2,5 litre
Spor: 7000 adim, 20 dk dans, 40 dk leslie, 50 squat
AmiiinnnAfiyet olsun, Bol eksi olsun inşallah gız :))
Valla yaptığın spor yeter de artar bile, bu menüye maşallah :))
Vallah bende açılmadı cnm göremedim ama kalorin iyiymişGünün menüsü sunar.
Kalori aşağı yukarı 1250 olmuştur :)) Su 2 litre. Sporu yatmadan önce yapacağım. Misafir var eşimin arkadaşı :))
Güzel cnm afiyet olsunben de menü mü yazayım yukledigim programa göre 1100 kalori almışım doğru müdür sizce?
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1 çk bal
marul,maydonoz
Ara 10.00 1 kuru incir
Oglen
hazır tavuk suyu çorbası
1 dilim tb ekmeği
marul ve maydonoz
Akşam
5 kaşık etli nohut
salata( yağsız)
1 kaşık bulgur pilavı
spor yarim saat eliptik
Bende tamamlayamıyorum cnm bugün 1200 kalori oldu hemde biraz fazla yazıyorum oda en çok bugündüKızlar ben 1600 ü tamalayamıyorum yahu, hepinizin menüsü normal bir menü onlar bile 1100-1200 cal.
Afiyet olsun cnm31.10.2017
tek şekerli kahve
1 sb kakaolu süt
Spor :
Güzel menü.. cnm kete çekti vallahaSabah 11
Yarım kete küçük boy
Havuç
Çay
Öğlene
1 dolu tabak.kapuska
Az yoğurt
Çeyrek simit
Aksam
Hamsi normal miktarda
Soğan
Salata
Şu 2 bardak annemlerde şu bitmiş gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?