Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim.

Canim kakao icmeye basla. Inanki cikolatanin yerini tutuyor

Menu de spor da gaywt guzel masallah

Bende bu aralar onu düşünüyorum yüksek lisans yapsam mi acaba bilemiyorum
Ben de dusunuyordum esim dedi ki ne dusunup zaman kaybediyorsun basla oku bitsin. Bence sende dusunup zaman kaybetme canim basla biter bur sekilde ins.

Ben bugun markette paketin uzerine baktim mercimek icin 300lerden bahsediyordu bi kupa icin ama tekrar bir bakayim ben ona

Nar kuru meyve falan ogleni sisirmis ondan ogune yer kalmamis sanirim bu yogunlukta spor yapamaman normal bence
Meyveler kalorimi doldurdu canim dedigin gibi. Bir de spor yapamiyom dedim oglen de yeyip sosmeyim. Zaten 1550 kalori yemisim.

Ben bugun markette paketin uzerine baktim mercimek icin 300lerden bahsediyordu bi kupa icin ama tekrar bir bakayim ben ona

Nar kuru meyve falan ogleni sisirmis ondan ogune yer kalmamis sanirim bu yogunlukta spor yapamaman normal bence
mercimek yoktu görmedim ben onu da kremalı tavuk tu benim yaptığım 75 kalori

Aslinda yiyesim vardi canim oglen. Ama araogunlerde galiba biraz fazla kalori aldim. Aksam yiyecegimi de yazinca 1550 kalori gosterdi. Ondan ogleni atlamak zorunda kaldim yiyesim vardi aslinda. Yazana gore bugun 1550 kalori almisim.
doğrudur canım ara oyunlar kalorini doldurmuş öğlen yememekle iyi yapmışsın
afiyet olsun canım çikolataya dikkat

afiyet olsun da sen bu patatesli böreği her gün mi yiyorsun bana mi öyle geldi
Sabah
Çay
Lor pisirmesi
2 dilmekmek

Öğlen
Domates salata
2 anne kurabiyesi

Aksam
Kakaolu süt

1 lt su
afiyet olsun hicbir şey yememişsin yine dengesiz bir menü olmuş

Bugun oncekılere göre ıyı yarına göre kötü
Ama düzelmelı moralen kötüyüm

hayattaki yaşadıklarımızın hırsını bedenimizden çıkaracak kadar aciz değiliz bizler.. bu hem günah, hem yazık.. Sen inançlı insansın.. içinde yaşadığın bedenine yapma bu kötülüğü.. ayrıca evlatların için sağlıklı dimdik ayakta durmak istiyorsan uzun yıllar artık bir saniyeni bile kötü geçirme..

daha uzun yıllar görelim sağlıkla.. bak iş işten geçtikten sonra çok daha zor.. topla kendini.. illa listeye uyucam diye zorlama, zararlı şeylerden uzaklaş ilk bir hafta.. sadece faydalı şeylerden ye ama 5 kilo ye.. sonraki hafta onları azalt.. ta ki listeye uyabilecek hale gelene kadar.. ne yiyeceğim diye düşünme bu aralar.. sadece sağlıklı alternatifin olsun yeter.. miktarlar önemli değil..

ben de sana sinirlenmeye başladım ya.. nedir bu çikolataya bağımlılık ya.. offff..

1150 kalori bence az.. vücuduna haksızlık etme bu kadar... öğlen yememişsin ama akşam acısı kötü çıkmış bence.. o yeşiklliklerin yanına yoğurt ya da peynir olsaydı en azından börek yerine..
kurabiye+börek+çorba= hepsi karbonhidrat

spor okey, ne kadar süre çalıştın?

Sabah
Çay
Lor pisirmesi
2 dilmekmek

Öğlen
Domates salata
2 anne kurabiyesi

Aksam
Kakaolu süt

1 lt su

ben sana ne diyeyim dostum ya..

günaydın kızlarım iyi sabahlar.. haftanın sonuna geldik mi yine.. ne çabuk geçiyor bu zamanlar..

dün ki menümü yazayım.. spor hocam topa tuttu valla ya.. of moralim bozuluyor böyle olunca..

sabah; 1 bardak su ( içine ceviz koydum geceden, beklettim) sabah o cevizleri yedim, yanına çeçil peyniri
öğlen; 1 kase salata, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara; 1 bardak soya sütlü latte
akşam; 3 tane kızarmış sardalya, salata, 2 dilim ekmek

su; 3lt
spor; 15dk yürüyüş, 5dk eliptik, sonra tansiyonum düşünce bıraktım, akşam da yapmadım. bugün yapıcam...

Öyle haklısın kı canım ne güzel yazıyorsun sen ya

güzel menü olmuş beğendm

canım meyve konusunda bence biraz sınırlama getirsen kendine iyi olur

değişik bir menü olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…