süpersin beni geçeceksin
Insallah darısı bana
Masallah canim ya ne cabuk ne guzel verdin. Tuu tuu masallah. Bir daha gelmesin bu kilolar insallah
Az daha eriyim de gidiyimSağol canım
Vay be erıdın gıttın ya
Masaalah canim sabaha baya fark eder o 60lar hayirli olsunEki Görüntüle 2062325 Gızlarrrakşam üzeri kilom yarın sabah daha hafif geleceğimi düşünürsek inşallah başaracağım
Gayet guzel ama su cabuk corba baya kalorili bi sey onun yerine daha doyurucu bi sey yiyebilirsin o kaloriyeilk menü benden
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
domates salatalık
Ara 10.00 1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 10 çiğ fındık
Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çabuk çorba
1kk peynir
marul ve maydonoz
Ara 15.00 1 mandalina ve 10-15 leblebi
Akşam 18.00
1dilim tb ekmeği
5kaşık türlü
1 kase cacık
Su 2litre
spor 25dakika eliptik(bugün vaktim azdı yarim saate tamamlayamadim)
O zaman 57 gorundugu gun mezunum ben :)Evet canim. Yuzde 80 ini verince mezuniyete hak kazaniyorsun.
yok ya 75 kalori hazırlanmış haliAz daha eriyim de gidiyim
Her seyim bol geliyor
Masaalah canim sabaha baya fark eder o 60lar hayirli olsun
Gayet guzel ama su cabuk corba baya kalorili bi sey onun yerine daha doyurucu bi sey yiyebilirsin o kaloriye
O zaman 57 gorundugu gun mezunum ben :)
afiyet olsun canım menün güzelMenum
Sabah: 4 yk yogurt, 1 yk musli, 10 cig findik, 25 gr kuru üzüm
Oglen: 1 lahmacun, 1 bardak ayran
Ara: 1 sutlu kahve, 1 bitter cikolata(32 gr)
Aksam: 1 kase hazir corba, 1 buyuk kase ton balikli salata
Toplam: 1300 kalori civari
Su: 2lt daha içerim
Spor: 8000 adim, 80 squat
Seni cok iyi anliyorum canim. Ay evdeyken ne iyiydi gunde 2 kere bile gidiyordum spora. Simdi 1 kere gidecek vakti bulamiyorumbugün bana da doğru hesapladı gibi geldi ben dün ilk gün yüklemiştim galiba tam çözememiştim bugünkü yediklerim 1184 kalori normal bence
sporu artıramıyorum canım ya vaktim yok
gerçekten güzel besledim iyi yarıyor bana bunlar hic zayıflayamaz oldum
Afiyet olsun canim.Menum
Sabah: 4 yk yogurt, 1 yk musli, 10 cig findik, 25 gr kuru üzüm
Oglen: 1 lahmacun, 1 bardak ayran
Ara: 1 sutlu kahve, 1 bitter cikolata(32 gr)
Aksam: 1 kase hazir corba, 1 buyuk kase ton balikli salata
Toplam: 1300 kalori civari
Su: 2lt daha içerim
Spor: 8000 adim, 80 squat
Insallah halledersin canim. Benim de kontrole gitmem lazim hersey yolunda mi diye bakmak lazim aradaHanımlar yarın sabah halledebilirsem tetkiklerimi yaptıracağım, haber veririm inşallah, işyerinden azıcık izin alabildim, oradan da ver elini diyetisyen olur sanırım, aynı yoldan geçtim aslında, altı ay gittim devletteki diyetisyene gram oynamamıştı endokrine yönlendirmişti, o zaman uzaklık, yoğunluk ve üşengeçlikten gitmemiştim, yarın da direk endokrinden başlayayım dedim ama yokmuş maalesef, dahiliyeden halletmeye çalışacağım tahlilleri, inşallah eksiklik olmaz da hepsini halledebilirim
afiyet olsun öğlen yememişsin resmen ara öğünlerle ayakta durmuşsun güzel olmuş ama menünSlm kizlar buhunku yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 dilim yagli peynir. 2 zeytin. 2 yumurtadan tereyagli omlet.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim avuc kuru dut
Ara: 1 elma. 2 ceviz. 2 kuru incir
Ara: 1 nar. 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve.
Aksam : 3 yk haslanmis makarna. 1 cb kadar yogurt. 1 cb kadar salcali kiyma. Yogurtlu salata.
Su: 2 lt kadar anca
Spor: yine yok.
aynen canım akşam eve gelince anca yemek ,bulaşık ,çocukla uğraşıyorum zaten çok yoruluyorum bunu da son mecalimi kullanarak yapıyorum yaniSeni cok iyi anliyorum canim. Ay evdeyken ne iyiydi gunde 2 kere bile gidiyordum spora. Simdi 1 kere gidecek vakti bulamiyorum
Aslinda yiyesim vardi canim oglen. Ama araogunlerde galiba biraz fazla kalori aldim. Aksam yiyecegimi de yazinca 1550 kalori gosterdi. Ondan ogleni atlamak zorunda kaldimafiyet olsun öğlen yememişsin resmen ara öğünlerle ayakta durmuşsun güzel olmuş ama menün
aynen canım akşam eve gelince anca yemek ,bulaşık ,çocukla uğraşıyorum zaten çok yoruluyorum bunu da son mecalimi kullanarak yapıyorum yani
Az daha eriyim de gidiyim
Her seyim bol geliyor
Masaalah canim sabaha baya fark eder o 60lar hayirli olsun
O zaman 57 gorundugu gun mezunum ben :)
Hanımlar yarın sabah halledebilirsem tetkiklerimi yaptıracağım, haber veririm inşallah, işyerinden azıcık izin alabildim, oradan da ver elini diyetisyen olur sanırım, aynı yoldan geçtim aslında, altı ay gittim devletteki diyetisyene gram oynamamıştı endokrine yönlendirmişti, o zaman uzaklık, yoğunluk ve üşengeçlikten gitmemiştim, yarın da direk endokrinden başlayayım dedim ama yokmuş maalesef, dahiliyeden halletmeye çalışacağım tahlilleri, inşallah eksiklik olmaz da hepsini halledebilirim
Slm kizlar buhunku yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 dilim yagli peynir. 2 zeytin. 2 yumurtadan tereyagli omlet.
Aksam : 3 yk haslanmis makarna. 1 cb kadar yogurt. 1 cb kadar salcali kiyma. Yogurtlu salata.
Bende bu aralar onu düşünüyorum yüksek lisans yapsam mi acaba bilemiyorumYuksek lisans canim. Teknoloji Proje Mudurlugu bolumun tam adi
Ben bugun markette paketin uzerine baktim mercimek icin 300lerden bahsediyordu bi kupa icin ama tekrar bir bakayim ben onayok ya 75 kalori hazırlanmış hali
Nar kuru meyve falan ogleni sisirmis ondan ogune yer kalmamis sanirim bu yogunlukta spor yapamaman normal benceSlm kizlar buhunku yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?