Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım
Vay be erıdın gıttın ya
Az daha eriyim de gidiyim
Her seyim bol geliyor
Eki Görüntüle 2062325 Gızlarrr akşam üzeri kilom yarın sabah daha hafif geleceğimi düşünürsek inşallah başaracağım
Masaalah canim sabaha baya fark eder o 60lar hayirli olsun

Gayet guzel ama su cabuk corba baya kalorili bi sey onun yerine daha doyurucu bi sey yiyebilirsin o kaloriye

Evet canim. Yuzde 80 ini verince mezuniyete hak kazaniyorsun.
O zaman 57 gorundugu gun mezunum ben :)

Hanımlar yarın sabah halledebilirsem tetkiklerimi yaptıracağım, haber veririm inşallah, işyerinden azıcık izin alabildim, oradan da ver elini diyetisyen olur sanırım, aynı yoldan geçtim aslında, altı ay gittim devletteki diyetisyene gram oynamamıştı endokrine yönlendirmişti, o zaman uzaklık, yoğunluk ve üşengeçlikten gitmemiştim, yarın da direk endokrinden başlayayım dedim ama yokmuş maalesef, dahiliyeden halletmeye çalışacağım tahlilleri, inşallah eksiklik olmaz da hepsini halledebilirim

yok ya 75 kalori hazırlanmış hali

afiyet olsun canım menün güzel

Slm kizlar buhunku yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 dilim yagli peynir. 2 zeytin. 2 yumurtadan tereyagli omlet.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim avuc kuru dut
Ara: 1 elma. 2 ceviz. 2 kuru incir
Ara: 1 nar. 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve.
Aksam : 3 yk haslanmis makarna. 1 cb kadar yogurt. 1 cb kadar salcali kiyma. Yogurtlu salata.

Su: 2 lt kadar anca
Spor: yine yok.

Seni cok iyi anliyorum canim. Ay evdeyken ne iyiydi gunde 2 kere bile gidiyordum spora. Simdi 1 kere gidecek vakti bulamiyorum

Afiyet olsun canim.

Insallah halledersin canim. Benim de kontrole gitmem lazim hersey yolunda mi diye bakmak lazim arada

afiyet olsun öğlen yememişsin resmen ara öğünlerle ayakta durmuşsun güzel olmuş ama menün
Seni cok iyi anliyorum canim. Ay evdeyken ne iyiydi gunde 2 kere bile gidiyordum spora. Simdi 1 kere gidecek vakti bulamiyorum
aynen canım akşam eve gelince anca yemek ,bulaşık ,çocukla uğraşıyorum zaten çok yoruluyorum bunu da son mecalimi kullanarak yapıyorum yani

Aslinda yiyesim vardi canim oglen. Ama araogunlerde galiba biraz fazla kalori aldim. Aksam yiyecegimi de yazinca 1550 kalori gosterdi. Ondan ogleni atlamak zorunda kaldim yiyesim vardi aslinda. Yazana gore bugun 1550 kalori almisim.

Az daha eriyim de gidiyim
Her seyim bol geliyor

Masaalah canim sabaha baya fark eder o 60lar hayirli olsun

O zaman 57 gorundugu gun mezunum ben :)

Ay inşallah farkeder ya yarın oruç da tutcam nasipse bucuğu görsem kârdır

Hem gözünaydın çok sevindim senin adına. Bir an önce mezun olasın İnşallah :))

Allah kolaylık versin bloomcum abla, sonu bol eksili bir süreç olsun inşallah. Rabbim şifa versin :))

Bence menü güzel sevdim tek düze değil :))

Bugünkü yediklerim
1 kuru kayısı
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 zeytin domates salatalık
Ara 1 madlen 1 cb tarçınlı süt
Öğle 1 kase mercimek çorbası 4 yk et sote 3 yk erişte
Ara 1 kare çikolata 1 fincan leblebi 1 cb sut
Aksam 1 firinda tavuk baget 1 patates 6 yk pazi kavurmasi salata
Ara 1 yk çikolata
Yine cikolataya basladim sinirliyim kendime

Sabah
08.30
1 Tt ekmek
1/4 salatalık
Kk Beyaz peynir
Yumurta
7 siyah zeytin
1/4 domates
1 Üçgen peynir

Öğle
12.15
Kakaolu su

Akşam
18.00
Roka
Taze Soğan
Tere
1 kurabiye
Marul salata
İnce dilim patatesli börek
Bir kase çorba

Su 2litre
Spor Tüm vücut fitness

Kalori 1150 ( sanırım :)) )

yok ya 75 kalori hazırlanmış hali
Ben bugun markette paketin uzerine baktim mercimek icin 300lerden bahsediyordu bi kupa icin ama tekrar bir bakayim ben ona

Nar kuru meyve falan ogleni sisirmis ondan ogune yer kalmamis sanirim bu yogunlukta spor yapamaman normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…