Sağol canımYoruldum ve skldm çünkü gene devam ederim bi süre koruma yapmak istiyorum biraz skntili bi dönemden geciyorum hem okul hem sinav baskisi hem de özel sebeplerden cok bunaldim. 57 civari mezun olabiliyormusum mezun olup bi sure koruma yapip sonra vereyim kalan 2 kiloyu da
Derya abla hesaplamis 57.9 diyor yani 1.8 daha verince bitiyor
Ilk soguklar herkesi vurdu ya gecmis olsun ablacim
Aslında diyette sadece şeker alınabilecek yeşil elma,ananas ve bitter çikolata var günde mak. 2 dilim(ya da parça) . evet yağsız mantıklı değil gibi ama bu diyette 1 gün serbest yani o gün aslında alıyorsunrafine
bak bu da çok güzel olur zaten elmayı çok severimYada elmayı rendele
Tavada cevır
UErıne tarçın ve cevız koy oda süper
süpersin beni geçeceksinEki Görüntüle 2062325 Gızlarrrakşam üzeri kilom yarın sabah daha hafif geleceğimi düşünürsek inşallah başaracağım
Umarim sadece sana oyle gelmistir canim. Bana sanki iyi hesapliyor gibi geliyor ya da oyle olduguna inanmak istiyorumbilmiyorum ki canım sanki dünyayı yedim de az hesapladı gibi geldi emin değilim
Sagol canim. Insallah.afiyet olsun..okulun ilk gününün iyi geçmesine sevindim iki yıl çok uzun bir süre değil göz açıp kapayınca kapayıncaya kadar geçer inşallah hayırlı kur hakkında
menün güzel canım afiyet olsun
@nefertityy tansiyonun neden düştü geçmiş olsun da yoksa çocuğu yaptın mi
Canim arada oyle oluyor ne yazik ki. Eminim moralini bozuyordur ama devam et ve vaktin varsa sporu arrtirmaya caliskızlar ya benim moralim bozuluyor bu kilo işine 3 haftadır 69.5 ile 70.5 arası gidip geliyorum üstelik diyete devam ettiğim halde resmen vücudum korumada gibi
Yapma canim insallah sadece bir iki gunluk istahin acilmistir. Cok guzel gidiyorsun. Kakao ic ityi geliyoracaip yiyorum resmen kendimi durduramıyorum
Evet canim. Yuzde 80 ini verince mezuniyete hak kazaniyorsun.57.9 mu yani mezuniyet icin max dusmem gereken kilo:)berilceee bizi aydinlat kaptan ben kacta mezun olabiliyorum bu durumda
Afiyet olsun canim. Menu de spor da gayet guzelilk menü benden
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
domates salatalık
Ara 10.00 1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 10 çiğ fındık
Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çabuk çorba
1kk peynir
marul ve maydonoz
Ara 15.00 1 mandalina ve 10-15 leblebi
Akşam 18.00
1dilim tb ekmeği
5kaşık türlü
1 kase cacık
Su 2litre
spor 25dakika eliptik(bugün vaktim azdı yarim saate tamamlayamadim)
Yuksek lisans canim. Teknoloji Proje Mudurlugu bolumun tam adi@DeryaOnDiet deryacım ne okuluna gidiyorsun
ilk menü benden
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
domates salatalık
Ara 10.00 1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 10 çiğ fındık
Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çabuk çorba
1kk peynir
marul ve maydonoz
Ara 15.00 1 mandalina ve 10-15 leblebi
Akşam 18.00
1dilim tb ekmeği
5kaşık türlü
1 kase cacık
Su 2litre
spor 25dakika eliptik(bugün vaktim azdı yarim saate tamamlayamadim)
Cook gecmis olsun kapitanim. Burda da havaayni buzzzKızlar aılece kırılıyoruz grıpten sankı
Yılın ılk karını gördük bugun
Dedıgım gıbı bugun basladım çok zorlanıyorum ınanın
Susuz gecıyor gün ama bunada alısacam
Yolunda da kapitanim. Nihal yok birkac gundur. Acaba bilgin var mi? Hersry yolunda mi?Gecmişide okuyamadım sayfa atıp duruyor
Hersey yolunda mı tıytıllar
Bugun oncekılere göre ıyı yarına göre kötüsuyun yerine geçecek zararlı şeylerden de içmiyorsun ama değil mi???? havalar soğuk ve canın su istemiyorsa, diş fırçala, naneli şeker ye.. işe yarıyor onlar da :) demokrasilerde çare tükenmez.. :)
Insallah darısı banaEki Görüntüle 2062325 Gızlarrrakşam üzeri kilom yarın sabah daha hafif geleceğimi düşünürsek inşallah başaracağım
Masallah canim ya ne cabuk ne guzel verdin. Tuu tuu masallah. Bir daha gelmesin bu kilolar insallahEki Görüntüle 2062325 Gızlarrrakşam üzeri kilom yarın sabah daha hafif geleceğimi düşünürsek inşallah başaracağım
Insallah kapitanim. Basladin ya gerisi gelir.Insallah darısı bana
bugün bana da doğru hesapladı gibi geldi ben dün ilk gün yüklemiştim galiba tam çözememiştim bugünkü yediklerim 1184 kalori normal benceUmarim sadece sana oyle gelmistir canim. Bana sanki iyi hesapliyor gibi geliyor ya da oyle olduguna inanmak istiyorum
sporu artıramıyorum canım ya vaktim yokSagol canim. Insallah.
Canim arada oyle oluyor ne yazik ki. Eminim moralini bozuyordur ama devam et ve vaktin varsa sporu arrtirmaya calis
gerçekten güzel besledim iyi yarıyor bana bunlar hic zayıflayamaz oldumCınım Rakibem, bu haksızlık nasıl da güzel beslenmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?