Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kas ölçümü yaptın mı
Belkı arttı

Kuzum sen yeni başladın sanırım düzenli spora falan, sağlıklı beslenme ve düzenli spora ilk geçişte beklenen bir durum diye biliyorum tartıda artı, düzelecektir endişelenme lütfen, birçok kayıp bu dönemde yaşanıyor, yolundan dönenler çok oluyor, lütfen biraz sabret tıkır tıkır inecek tartı

***13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.31)
Zen71 (93.4/)bildırım yapmadı
linnmhm (69.4/
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/
Sfem (72/
Masal3487(67.8

13.Takım ortalaması:

Canım hıc moralını bozma tedavını ol
Bak hersey düzelecek ama moral bozmak yok
Kaptanım canparem tedavi yok, d vit yerlerde, doktor bey güneşe çıksın önerisinde bulunmuş, insülin 9,5 olmuş doktor farkında bile değil, ciddi damar tıkanıklığım ve hipertansiyonum nedeniyle çok önemli olan karaciğer böbrek pankreas hormon tetkikleri istedim onlar hiç yok, kendi başımızın çaresine bakacağız artık bizi anlayan bir doktorla karşılaşıncaya kadar, bozacak moral de bırakmadılar inan, hayırlısı bakalım

Bak sana bır baska pencere acıyım
2 kez kanserle savaştım göğüs ve rahım yok
630 gr bır bebek doğdu 33 cm dı 5 kez cıger amelıyatı oldu 1 yasında astım tüpleriyle savasıyor
Çok tatlı bır kadın bobregını aldırdı 3-4 gün önce
Bınlerce örnek sayarım senın moral bozmana degermı bebegım
Moral bozmak yok savaşmak var

Sen bunların hepsını yenecek fıstık gıbı bır hatun olacaksın
Bu moral bozukluğu yakışmıyor sana bloom ya

Sanirim özel gitmelisin çok geçmiş olsun.

Canım bız tanışmadık
Hosgeldın

Tamam canım sağol ikazın için, araştırayım bakalım

Vayy zeynalar sizi vayy, daha bir sevdim bak şimdi sizi, daha bir saygı duydum, bazı organların yokluğu varlığından daha iyi olabiliyor dönem dönem, Rabbim şifalar dağıtsın tüm isteyenlere, benimkisi şımarıklık oldu biraz affedin, diyetisyen ya da karatay yeniden başlayacağım bir şekilde, öpüyorum kıymetli yanaklarından şappıdanak

Sen bunların hepsını yenecek fıstık gıbı bır hatun olacaksın
Bu moral bozukluğu yakışmıyor sana bloom ya
Ben de yakıştıramadım kuzum yaa, kimleri koydum kara toprağa, kilo nedir, insülin nedir, halledilir bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…