Amaç belliy se biraz disimizi sıkıcaz. Serum yedim 2 gün sonra tartı var diye içmedigim ödem söktürücü kalmadı neden artı gelmeme için. Bunu yapmalıyız ya bu sorumlulugu almalıyız.Haklısın canım hazır kaptanı dinlendirirken bir sürpriz hazırlanabilir haftaya, herkes emek veriyor burada karşılıksız, hakkını disiplinle vermeliyiz
Daha önce endokrine sevk etti canım dahiliye ve diyetisyen, uzaklık zaman azim derken gitmedim, şimdiki ulaşamadığım tek endokrin doktoru da araştırma hastanesinde maalesef, oralardan umudum yok şimdilikAynen şöyle yapıyorsun tatlım. Araştırma veya üniversite hastanesine dahiliye gidiyorsun endokrin e yolluyorlar seni gerek varsa ki istiyorsan da gidebilirsin. Dahiliye seni endokrin yönlendirme den zaten gidemiyor sun. Benim oğlumu endokrin e goturuyorum sürekli. Şeker sorunumuz var. Tedbir amaçlı. Ama araştırma senin sorununu çözer normal devletten birsey bekleme.
Abla bunu uzerime alinamiyorum takima girdigimden beri ilk defa eksi getiremedim onun sebebi de malum 1000 kalori alti yiyorum sagliksiz oluyor diye konustuk 1000 üstüne cikiyorum her gun simdi o zamanda sabit kaliyorum. Hafta icinde bir kere bitter yedim onda da gunluk kaloriye bagli kaldim asla aşmadim dedigim gibi bir tek bu hafta eksi getirmedim onun disinda her hafta duzenli veriyordumKizlar bir kaç kişi dışında takımı sırtlanan yok bu beni çok üzüyor. Amacın farkında olmak lazım bu bir cuma zayıflama yarışması sorumluluk gerektiriyor. Yani bir çikolatayi yerken bunu yiyemem arkadaşlarıma karşı sorumluyum diyemeyecek kadar iradesiz ve umursamaz olmamalıyiz. Amacımız belli lütfen çeki düzen verelim bu duruma. Geçen hafta nota yedik bu hafta da kaçınılmaz. Ve bunun sonucu olarak genel liste hazırlanacak 4 hafta buda kaptanın sorumlulugu bunu hakettiği ni düşünmüyorum.
.Canım ben zaten açıklamalı yazdığımı düşünüyorum kimseyi uzmek etiketlemek zan altında bırakmak veya yargılamak amaciyla degil bir motive olsun hadi yeniden bismillah denmesi amacıyla yazdım. Yoksa herkes kendini biliyor. Kimse de kiloyu benim için vermiyor. Amaç ortada niye böyle olsun. Niye nota yiyelim.Abla bunu uzerime alinamiyorum takima girdigimden beri ilk defa eksi getiremedim onun sebebi de malum 1000 kalori alti yiyorum sagliksiz oluyor diye konustuk 1000 üstüne cikiyorum her gun simdi o zamanda sabit kaliyorum. Hafta icinde bir kere bitter yedim onda da gunluk kaloriye bagli kaldim asla aşmadim dedigim gibi bir tek bu hafta eksi getirmedim onun disinda her hafta duzenli veriyordum
valla dogru soyluyosun bloomcum. ya sana bi takma isim bulalim olmuyor böyleSeni yaramaz senii, neler yediysen artık,sakın salma ha izne güvenip sonrası hüsran olur
canim sabit olmak yine iyi, ben gibi arti getirmedin en azindan. kalori 1200 filan olursa bana da cok geliyor. bunyeme ..(biip).Abla bunu uzerime alinamiyorum takima girdigimden beri ilk defa eksi getiremedim onun sebebi de malum 1000 kalori alti yiyorum sagliksiz oluyor diye konustuk 1000 üstüne cikiyorum her gun simdi o zamanda sabit kaliyorum. Hafta icinde bir kere bitter yedim onda da gunluk kaloriye bagli kaldim asla aşmadim dedigim gibi bir tek bu hafta eksi getirmedim onun disinda her hafta duzenli veriyordum
Tamam kız tamam sana demedi bana dedi, deli, sen neden alındın şimdiAbla bunu uzerime alinamiyorum takima girdigimden beri ilk defa eksi getiremedim onun sebebi de malum 1000 kalori alti yiyorum sagliksiz oluyor diye konustuk 1000 üstüne cikiyorum her gun simdi o zamanda sabit kaliyorum. Hafta icinde bir kere bitter yedim onda da gunluk kaloriye bagli kaldim asla aşmadim dedigim gibi bir tek bu hafta eksi getirmedim onun disinda her hafta duzenli veriyordum
Kız ortalık kızılca kıyamet sen jübile diyorsun, azarlanıyoruz tınnn, ne yapıyorsan yap, dön hemen, baban duymasın keser senide beni devalla dogru soyluyosun bloomcum. ya sana bi takma isim bulalim olmuyor böyle
mesela melis olur mu :ya da sen seç birsey.
neyse sadete donersem, bugün arkadasa gidicem gün var.orda jubile yapayim diyorum. insallah yani
Bloom ne güzel işte, beğenmedin mi, abuzittin nasıl, ya abuzittin ya bloom sen bilirsin ben başka istemem:)valla dogru soyluyosun bloomcum. ya sana bi takma isim bulalim olmuyor böyle
mesela melis olur mu :ya da sen seç birsey.
neyse sadete donersem, bugün arkadasa gidicem gün var.orda jubile yapayim diyorum. insallah yani
Hadi bakalım. İyi oldu bu iş.Ara ana öğün, hipoglisemi, insülin direnci işlerini de bünyenizi tanıyarak deneme yanılma yoluyla şekle sokacağız dedi
Tebrikler canım.Günaydın kızlar geçen hafta 68.7 bu hafta 68.1 -600 pztsi ile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?