Çok ilginç parasıyla kardeşim yapicaksin demedin mi?Şimdi sen beni tokatlayacaksın ama oraları da gezdim diyeyim kısaca
Sen gerçek bi kadınsın ve bunun çok güzel farkindasin hic tanimamama ragmen gurur duydum seninle icten bi sarilmak istedim böyleBak sana bır baska pencere acıyım
2 kez kanserle savaştım göğüs ve rahım yok
630 gr bır bebek doğdu 33 cm dı 5 kez cıger amelıyatı oldu 1 yasında astım tüpleriyle savasıyor
Çok tatlı bır kadın bobregını aldırdı 3-4 gün önce
Bınlerce örnek sayarım senın moral bozmana degermı bebegım
Moral bozmak yok savaşmak var
Onlar tetkik yapıyorlar canım, hatta fazlasını yapıyorlar zevkle, ancak tedavi konusunda sıkıntı var, uzman roktorları endokrinleri yok, diyetisyenleri protein ağırlıklı ve kısa sürede kilo kaybı hedefli çalışıyorlar, bırakınca hüsran malumÇok ilginç parasıyla kardeşim yapicaksin demedin mi?
bende azaltacam salata düzenine geri dönecem böyle gitmiyorBenim kilom sabut arkadaslar 59.5 nu menulerle kilo veremiyorum napim azicik azaltiyik eski tarza doneyim mi
Seni yaramaz senii, neler yediysen artık,sakın salma ha izne güvenip sonrası hüsran olurgunaydin kizlar kilo verenlere tebrikler
ben tam zamaninda çıkmışım izne yoksa hFtanin sonuncusu olurduk. o kadar fena ki durum hic yazmayayim
bende de insulin direnci var cánim evet kotu bi durum ama beterin beteri var halimize sukretmek zorundayiz 15 kilo verdim ama tatli istegim banamisn demedi kendime hakim olamasam eskis gibi bikmadan yerim ama kendimi tutabiliyorum cogu zamanOnlar tetkik yapıyorlar canım, hatta fazlasını yapıyorlar zevkle, ancak tedavi konusunda sıkıntı var, uzman roktorları endokrinleri yok, diyetisyenleri protein ağırlıklı ve kısa sürede kilo kaybı hedefli çalışıyorlar, bırakınca hüsran malum
Aynen şöyle yapıyorsun tatlım. Araştırma veya üniversite hastanesine dahiliye gidiyorsun endokrin e yolluyorlar seni gerek varsa ki istiyorsan da gidebilirsin. Dahiliye seni endokrin yönlendirme den zaten gidemiyor sun. Benim oğlumu endokrin e goturuyorum sürekli. Şeker sorunumuz var. Tedbir amaçlı. Ama araştırma senin sorununu çözer normal devletten birsey bekleme.Onlar tetkik yapıyorlar canım, hatta fazlasını yapıyorlar zevkle, ancak tedavi konusunda sıkıntı var, uzman roktorları endokrinleri yok, diyetisyenleri protein ağırlıklı ve kısa sürede kilo kaybı hedefli çalışıyorlar, bırakınca hüsran malum
Tebrikler güzellik.***13.TAKIM 542.ETAP***
zukkum (77.5/
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.31)
Zen71 (93.4/)bildırım yapmadı
linnmhm (69.4/
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/
Masal3487(67.8
13.Takım ortalaması:
Haklısın canım hazır kaptanı dinlendirirken bir sürpriz hazırlanabilir haftaya, herkes emek veriyor burada karşılıksız, hakkını disiplinle vermeliyizKizlar bir kaç kişi dışında takımı sırtlanan yok bu beni çok üzüyor. Amacın farkında olmak lazım bu bir cuma zayıflama yarışması sorumluluk gerektiriyor. Yani bir çikolatayi yerken bunu yiyemem arkadaşlarıma karşı sorumluyum diyemeyecek kadar iradesiz ve umursamaz olmamalıyiz. Amacımız belli lütfen çeki düzen verelim bu duruma. Geçen hafta nota yedik bu hafta da kaçınılmaz. Ve bunun sonucu olarak genel liste hazırlanacak 4 hafta buda kaptanın sorumlulugu bunu hakettiği ni düşünmüyorum.
Bu kadar olsun kuzum derdimiz ne yapalım, asılmaya devam edeceğiz hep birliktebende de insulin direnci var cánim evet kotu bi durum ama beterin beteri var halimize sukretmek zorundayiz 15 kilo verdim ama tatli istegim banamisn demedi kendime hakim olamasam eskis gibi bikmadan yerim ama kendimi tutabiliyorum cogu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?