Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (75.3/
Zen71 (93.4/)bildırım yapmadı izne ayrıldı
linnmhm (69.4/
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/
Sfem (72/
Masal3487(67.8

13.Takım ortalaması:

ben de arada yapiyorum bunu aklima geldikce. bi arkadas tok tutuyor demsti de ondan. meger ne cok faydasi varmis. bu siralar sirkeli su iciyorum uyaninca. ikisini de icsem sabah olur di mi?

bence olur.. denemelizin..

Kuzum ne guzel cikik popon var. En makbulu. Daha ne istiyorsun. Ve kendini zayif gormek zayifladigini hissetmek istiyorsan eski kiyafetlerini hiic giyme artik. Bir de tek parca elbise giy.

bence de zukkum benimki dümdüz ya.. Kimse kendindekini beğenmiyor..

Kızlar içinizden bırı bır süre takımın sorumluluğunu alabılırmı lütfen çok ihtıyacım var buna

ben sana yardımcı olurum.. ama 4 gün haftaya paris ziyaretim var ve cumaya denk geliyor, ogün bizi idare edeceklerse ben kalan zamanlarda sana hep yardımcı olurum..

Günaydın hanımlar, maalesef istediğim tüm tetkikleri işaretlememiş dr. elime gelen kısıtlı tetkiklerde de, insülin oldukça yüksek, d vit bayağı düşük, b12 düşük
sebebi belli oldu demek ki..

Evet canım o da iyi bir alternatif ve mantıklı, aklımdaydı aslında ama sonuçlar canımı sıktı, hatta geçen hafta ablama akıl verdim boşver tüm hastalıklarını, yalnızca karatay yap dedim :)
Dediğin gibi gitmeyeyim bir yere, karatay deneyeyim bir süre, daha önce tek faydası olan diyet o olmuştu, tekrar başa sarıp moral bozmanın anlamı yok
Sağol canım

Tamam sevılım çok teşekkür ederım

Canım hıc moralını bozma tedavını ol
Bak hersey düzelecek ama moral bozmak yok

günaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün de spordan sonra çok yoruldum yoktum buralarda..

maalesef ki tartıda artıyım.. hocam kas kütlem arttığını ve artan her kas kütlesi kendisi kadar da su tutarmış, bence ondandır dedi.. ilk 1 ay böyle geçer dedi..

ama sizlere olumsuz etki ettiğim için biraz üzgünüm.. başladığımdan beri kilo veririm diye çok hevesleniyordum.. bir türlü beceremedim..

haftaya da perşembe bildirim yapacağım zaten.. tam denk geldi yani..

dün ki menümü yazayım önce..;

sabah; 1 yumurta, 1 parça peynir, 3 çeri domates, 1 küçük trabzon hurması
öğlen; tavuklu salata, 200gr yoğurt
ara;3 hurma, yarım avuç çerez, bir çay bardağı taze sıkılmış meyve suyu (spor öncesi)
akşam; 6 yk kaşığı etli nohut, 2 yk yoğurt ( etli nohutu yemeyecektim ama ben de yemesem bugüne kalsa o yemek dökülecekti, ona da vicdanım el vermedi)
su;3,5lt
spor;70dk hocayla çalışma.. tüm vücut çalıştık

geçen hafta; 75,3
bu hafta; 76,3
fark;+1kg
yüzde; %1,31

tamam ne yapıyoruz şimdi? sen bana kısaca söyle.. cuma paylaşımlarını ben yaparım. ( haftaya cuma hariç)

listeyi hazırlarım. hergün menü paylaşanları kontrol edeceğiz..

başka?
Takımı canlı tut yeter sevıl
Üye alalım lıste azaldı mezunlar var yakında
Listeye bızde yardım ederız

Bloom0677 canım, sendeki eksikler muhtemelen hepimizde eksik zaten.. indülin direncin varsa sık ye sen.. bak benim 1. takımdan bir arkadaşım var.

o da yeni tetkiklerini yaptırdı.. insülin direncini az ve sık yiyerek çözebileceklerini söylemiş doktorlar..

haberin olsun.. çünkü o da akşam 5den sonra yemiyordu, dikkat ediyordu.. sen önce bir metabolizma hızını ölçtürmeye çalış.

ona göre bir program verilsin sana.. destek almalısın insülin direncinde..

Gecmis olsun canim,tedavi edilemeyecek bir sey degil,diyetisyen esliginde duzenli kilo vererek bu durumu asabilirsin
Sağol canım yaa, ne bileyim işte hastane doktor tetkikler falan canımı sıktı bir anda, kasım aralık iki ay asılayım diyorum kendim, sonra olmazsa mecbur gideyim yine diyetisyene, sıkılıyorum bu kadar emekten sonra başarısızlıktan

***13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.31)
linnmhm (69.4/
Ormangözlü ( 59.5/
Sfem (72/
Masal3487(67.8

13.Takım ortalaması:

bende artıyım bu hafta olmadı ya farkındayım kendi adıma ama senin bu kadar spora bunların yağ olduğunu düşünmüyorum açıkçası hoca haklıdır.

bende artıyım bu hafta olmadı ya farkındayım kendi adıma ama senin bu kadar spora bunların yağ olduğunu düşünmüyorum açıkçası hoca haklıdır.

bilmiyorum kuzum ya.. bu böyle devam etmez inşallah.. hoca zaten tüm menülerimi kontrol ediyor, sürekli fotoğraf atıyorum.. kaçamak yapmıyorum.. suyumu içiyorum.. daha ne yapayım ya ama bu arada tek güzel şey, herkes 2-3 kilo verdin diye küçüldün diyor.. ama tartı öyle demiyor diyorum..

Kızlar bildirimlerde beni etiketleyin olur mu? ben devam edeceğim..

***13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.31)
linnmhm (69.4/
Ormangözlü ( 59.5/
Sfem (72/
Masal3487(67.8

13.Takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…