Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bunlar alt bacak eritirmiki
valla bugün yürüyemiyorum o derece. çalışmayan kaslarım isyanlarda :))

afiyet olsun valla okkalı olmuş :))

kilo bildirimi
geçen cuma 69.5
bu hafta 68.4
fark eksi 1.100
yüzde 1.58
cınım rakibem nasılda güzel vermiş maşallah maşallah tü tü :)))

olsun olsun sonu eksi olsun da geç olsun. bence sen bize bol ekslerle geleceksin nasipse :))

geçmiş olsun abla, Rabbim batarinden saklasın. Sonu hayırlı olsun :)

canım sen neden alına son ki çaba ortada maşallah ama bünyeni çok az yemeye alıştırmışsın bence 1000 kalori altına düşme bu hafta sabit kalman çok normal haftaya verirsin çünkü vücudun alışıyor bir de hep eksi olmuyor ben 2.5 haftadır hep aynı kilodaydım ilk kez dün ve bugün iyi bir eksi gördüm o da diyete devam etmeme rağmen yani bazen kilo verme duruyor

canım kaç haftadır sabittim durmuştu kilo vermem nihayet bugün eksiyi gördüm çok şükür..bir de son 4 kilom kaldı bu ay hamile kalmazsam doktorum adet olunca tedaviye başlayacak o zamana kadar vereyim ya

canım kaç haftadır sabittim durmuştu kilo vermem nihayet bugün eksiyi gördüm çok şükür..bir de son 4 kilom kaldı bu ay hamile kalmazsam doktorum adet olunca tedaviye başlayacak o zamana kadar vereyim ya
bak iyi ki rakip olmuşuz sana iyi geldim hemen gitsin de 5 kilo bir an önce kavuşursun İnşallah bebeğine :))

mrb berılcım tesekkurler ıyıyım.arada bakıyorum takıma ama tanıdık çok az kışı kalmış.
Senı de takıpteyım bıraz kılo almışsın ama sanırım depresıf bır durum var.ıns ıslerın kısa zamanda yoluna gırer.çünkü yemek yemek sadece acıkmakla alakalı olmayabılıyor.

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/77/0.6/%0.77)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.33)
Zen71 (93.4/)1.kez bildirimde bulunmadı
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.29)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/ ) 1.kez bildirimde bulunmadı
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,29) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58
13. takım ortalaması:%:0,333

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…