Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Artık cezayıda sız halledın 4 hafta genel lıste yapımı

ahahha biz hallederiz.. nasılsa bizim yüzümüzden oldu..

Kas ölçümü yaptın mı
Belkı arttı

hocam daha erken diyor ölçüm yapmak için ama bir iki hafta içinde belli olur.. nasılsa yerlerdeyiz.. ben de tuz biber oldum..

öyle deniyor.. sabredeceğim.. benim için kas oranımın fazla olması, tartıda eksi görmekten daha önemli olmalıymış.. çünkü kaslar zaten yağ yakarmış..

Benim kilom sabut arkadaslar 59.5 nu menulerle kilo veremiyorum napim azicik azaltiyik eski tarza doneyim mi

sağlıklı olan neyse onu yap bence.. 1000 kalori altı fenaa bence..

gunaydin kizlar kilo verenlere tebrikler
ben tam zamaninda çıkmışım izne yoksa hFtanin sonuncusu olurduk. o kadar fena ki durum hic yazmayayim

erken pes etmişsin bence.. ama itiraf ediyorum benim de öyle oluyor..

benim de çorbada tuzum var ama elimden geleni yaptım..

gitme dostum.. otur gereğini yap.. gidenlerin durumu fena..

geçen hafta aday listedeydim ne zaman listeye girmeye hak kazanırım :))

bence 2 hafta sonra, ama yine de Beril daha iyi bilir..

dur daha erken ya bildirimde bulunmadı için.. akşama çok var.. yoksa görüştün mü kendisi ile..

kızlar bugün de varya, patron burada.. bir yoğunluk var sormayın.. aklım sizlerde ama..

bu arada bu ortalama ile cezamız hayırlı olsun.. listeleri biz hazırlayacağız. hazırlama işini ben yaparım da, bir kişi de kontrol edebilir mi??

Önemli olan yaşananlardan ders alıp daha bir şevkle bu işe sarılmak yoksa eleştirmek veya suçlamak değil bu sitemin adı. Bende hepimiz için en iyisi olsun vasat bir takım olmayalım herkes amacına ulaşıp mutlu olsun istiyorum.

Kaç kere nota alınca ceza alıyor bilmiyorum ben ..bu hafta 0,3 ortalamayı az da olda aşmışız ..nota almayız yine değil mi bilmiyorum ki o kuralları bende

Eline sağlık cano.

Haklısın canım ..domino taşı gibi etkileniyoruz birbirimizden ..bu hafta daha çok hırs yapmalı o zaman ..mesela ben spor yapanları görüp çok gaza geliyordum valla ..

yardimci oluruz canım kontrol icin Sıkıntı yok.

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/77/0.6/%0.65)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.33)
Zen71 (93.4/)1.kez bildirimde bulunmadı
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.29)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/ )
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,29) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58
13. takım ortalaması:%:0,321

Son düzenleme:
Kaç kere nota alınca ceza alıyor bilmiyorum ben ..bu hafta 0,3 ortalamayı az da olda aşmışız ..nota almayız yine değil mi bilmiyorum ki o kuralları bende

aşıyorsak sıkıntı yok.. yoksa 2. notada sarı kart oluyor.. ben öyle biliyorum.. yine açar bakarım..

Ah ah bir zamanlar 1,7 ortalamalar vardı bu grupta

hadi bee.. vay vay vay.. :)

Haklısın canım ..domino taşı gibi etkileniyoruz birbirimizden ..bu hafta daha çok hırs yapmalı o zaman ..mesela ben spor yapanları görüp çok gaza geliyordum valla ..

ahahahaha.. ben sporun Allahını yapıyorum kaç zamandır :) al sana sonuç :)

Arkadaşlar;

şuan durum aşağıdaki gibi.. henüz biz hazırlamayacağız..

SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI

542. Etap (3 Kasım 2017) => 2. Takım (Performans Uygulaması 25. Tur Cezası - 3)
543. Etap (10 Kasım 2017) => 2. Takım (Performans Uygulaması 25. Tur Cezası - 4)
544. Etap (17 Kasım 2017) => 4. Takım
545. Etap (24 Kasım 2017) => 5. Takım
546. Etap (1 Aralık 2017) => 6. Takım
547. Etap (8 Aralık 2017) => 7. Takım

kızlarr bana bakın.. Beril'i utandırmamam lazım.. perşembe sabahına kadar burdayım.. aranızda regl olacak, aman diyetimi yapamayacağım, kesin artı getireceğim diyenler varsa şimdi çıksın ortaya..

sonra külahları değişmeyelim.. (özel durumu olanlar hariç.. )

bu hafta herkes elinden gelenin yarısını yapacak, haftaya da diğer yarısını yapacak.. :) sonra herkes bu hafta kilo verir, haftaya kimse veremez fln.. istikrar lazım bize..

ben kendime 1 kg hedefi koydum.. her sabah size tartıdaki durumu bildireceğim..

sizin önerisi olan var mı?

evde yapabilecek olana hocamın önerdiği GFIX hareketini söyleyeceğim.. 15dk yapılacak sadece.. söylediğine göre sonrasında 2 saat yağ yakımı devam ediyormuş..

öncelikle sabahları uyanır uyanmaz 2 bardak suyu içiyoruz
ekmeği bırakıyoruz hanımlar ekmek yok unutun ekmeği
sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yımırta ve bol maydanoz yiyeceğiz
hergün spor şartı var
o günkü sporunu yapmayana 100 mekik cezası
ben listede değilim ama çok gaza geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…