- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
15 dakikaysa iyiymis canim. Haftaya ben spor da yaparim elimden geldigince. benim hedefim de haftaya 66 yi ucundan azicaik gormek insallah.kızlarr bana bakın.. Beril'i utandırmamam lazım.. perşembe sabahına kadar burdayım.. aranızda regl olacak, aman diyetimi yapamayacağım, kesin artı getireceğim diyenler varsa şimdi çıksın ortaya..
sonra külahları değişmeyelim.. (özel durumu olanlar hariç.. )
bu hafta herkes elinden gelenin yarısını yapacak, haftaya da diğer yarısını yapacak.. :) sonra herkes bu hafta kilo verir, haftaya kimse veremez fln.. istikrar lazım bize..
ben kendime 1 kg hedefi koydum.. her sabah size tartıdaki durumu bildireceğim..
sizin önerisi olan var mı?
evde yapabilecek olana hocamın önerdiği GFIX hareketini söyleyeceğim.. 15dk yapılacak sadece.. söylediğine göre sonrasında 2 saat yağ yakımı devam ediyormuş..
aa ve tabikii hayirli olsun kapitaniim Seviliimkızlarr bana bakın.. Beril'i utandırmamam lazım.. perşembe sabahına kadar burdayım.. aranızda regl olacak, aman diyetimi yapamayacağım, kesin artı getireceğim diyenler varsa şimdi çıksın ortaya..
sonra külahları değişmeyelim.. (özel durumu olanlar hariç.. )
bu hafta herkes elinden gelenin yarısını yapacak, haftaya da diğer yarısını yapacak.. :) sonra herkes bu hafta kilo verir, haftaya kimse veremez fln.. istikrar lazım bize..
ben kendime 1 kg hedefi koydum.. her sabah size tartıdaki durumu bildireceğim..
sizin önerisi olan var mı?
evde yapabilecek olana hocamın önerdiği GFIX hareketini söyleyeceğim.. 15dk yapılacak sadece.. söylediğine göre sonrasında 2 saat yağ yakımı devam ediyormuş..
Amaniin bu kapitan eskiden fenaa ciktidaha çok kişiden yapalım sesi duymak istiyorum :) sütyeninizin içi ter dolsun istiyorum :) alın terlerinizi silerken beni hatırlayın istiyorum.. kafayı yedim :)
Insallah bu diyetisyen iyi gelir canim sana.Bu gittiğim iyi denen doktor canım, böyle yapıyorlar sonra da kendi başınıza ilaç kullanmayın diyorlar, diyetisyene başlayacağım bakalım, diyetisyen mutlaka yükseltmek lazım o değerleri dedi, alacağım eczaneden kendim kullanacağım
Sagol canim bilgi verdigin icin. Insallah bu hazir menulerle daha guzel kilo veririm bu aralar kilo vermem azaldi iyice ondan ekmek tuketiyorum metabolizmam biraz hizlansin diye.Derya gitmeden aklıma geldi ..diyetisyenler kurudut vermiyor mesela ..taze meyve daha çok ..kuru incir 1 tane vermişti bana .kuru kayısı 2 tane ..daha mı kalorili acaba?aklıma takıldı
ama sen menü almışsın çok iyiinşallah etkili olur kafan rahat olur hem
İnşallah kuzum yalnızca zaman alacak birazDiyetisyen bu ince noktayı bulacak bence ve sana iyi gelecek.
İnşallah canım yaa, emek veriyor azmediyorsun ya, insan karşılığını bekliyor doğal olarakYa üzülmekle olmuyor işte bende çok üzülüp ağlamıştım ..yavaş yavaş gidiyor ama hemen pes etmemek lazım ..inşallah diyetisyenin iyidir ve seni güzel yönlendirir .senin menülere bakayım bende bu hafta
Yapacağız canım birşeyler bakalım, uzun zaman alıyor bizim gibilerin işleri, neyse Rabbim bundan geri koymasın, halledeceğiz bir şekildeCanım hiçbiri çaresiz dertler değil aslında kilo versen çoğu kalkacak inşallah ..d vitamini ve b12 yükseltilir inşallah ..şeker düşmesi bende de var annem yani ailem şeker hastası ..ben az az yiyerek verdim bir sürü kilo ..yoksa elim ayağım titriyordu gerçekten
Azaltinca da diger turlu sorun oluyor ben bu duzende devam edicembende azaltacam salata düzenine geri dönecem böyle gitmiyor
Tamam ablacim bu duzen devam ediyorum o zamanSen bilirsin tabi Cigdemcim ama bence boyle devam et. Eger bu hafta kilo veremediysen onumuzdeki hafta verirsin. Hem sen koruma istiyordun bak bu hafta korudun kilonu
Ay yok daha manken olamadik boyum cok kisa bu kilo fazla o yuzdenYok kuzum genel yazilmis birsey o. Senin masallahin var her hafta eksiyle gelsin. Sen bizim fistigimizsin ve hatta manken mi desem
Ben ekildim galiba bitti mi rakiplik bu hafta yenildim diye ses etmiyordum demek terkettin beniHaklisin canim. Elimizden geleni yapip haftaya guzel bir derece yapmamiz lazim. Kizlaar ne dersiniz hadi yarisalim mi??lina0156 Canim ne dersin bu hafta ikimiz yarisalim mi? Kilolar da cook yakin.
Sagol ablacim iyi dinlenmeler sana da iyi bak kendineSevgılı tıytıllar bu son mesaj olsun kendınıze ıyı bakın toparlanıp gelınce görüşmek üzere öpüldünüz
Ormangozlu ben gelmeye mezun olursun kesın şimdiden başarılar korumada
Ah çok şükür seni burda görmek güzelUzun bir aradan sonra menumu yazayim kizlar
Sabah 10.00
1 bardak limonlu su
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay
Ogle
2 sekesiz turk kahvesi
Aksam 17.00
4 kasik kuru fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 salatalik
1 lt su simdilik
Kocaman bir lahana aldim acikirsam ondan yiycem cig yemeyi cok seviyorum kaloriside dusuk
çabuk ve enerji dolu dönmeni bekliyoruz. Dikkat et kendine.Sevgılı tıytıllar bu son mesaj olsun kendınıze ıyı bakın toparlanıp gelınce görüşmek üzere öpüldünüz
zaman herseyin ilacı demişler.İnşallah kuzum yalnızca zaman alacak biraz
seninle yarışmayı isterim aslında amaHaklisin canim. Elimizden geleni yapip haftaya guzel bir derece yapmamiz lazim. Kizlaar ne dersiniz hadi yarisalim mi??lina0156 Canim ne dersin bu hafta ikimiz yarisalim mi? Kilolar da cook yakin.
ooo devamı da gelir inşallah güzel menün afiyet olsunUzun bir aradan sonra menumu yazayim kizlar
Sabah 10.00
1 bardak limonlu su
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay
Ogle
2 sekesiz turk kahvesi
Aksam 17.00
4 kasik kuru fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 salatalik
1 lt su simdilik
Kocaman bir lahana aldim acikirsam ondan yiycem cig yemeyi cok seviyorum kaloriside dusuk
inşallah her şey en güzel şekilde yoluna girer de bir an önce aramıza dönersin allah yardımcın olsunSevgılı tıytıllar bu son mesaj olsun kendınıze ıyı bakın toparlanıp gelınce görüşmek üzere öpüldünüz
evet canım bugün kaç kere girdim baktım acaba versin mi diye bildirim yapmamıştın bugün cuma hatirlarsan..peki kilo verdin mi inşallah vermissindirYa kizlar. Cok ama cok dilerim ya bugun kilo bildirimi vardi
Ya verdim vermesine de neye yarar bu saatyen sonraooo devamı da gelir inşallah güzel menün afiyet olsun
inşallah her şey en güzel şekilde yoluna girer de bir an önce aramıza dönersin allah yardımcın olsun
evet canım bugün kaç kere girdim baktım acaba versin mi diye bildirim yapmamıştın bugün cuma hatirlarsan..peki kilo verdin mi inşallah vermissindir
Simdi paylasicam arkadaşı bekliyorduk. Teşekkürler.kzızlar listenizi paylaşmamışsınız... var mı ilgilenen
Zeynep s3ni bekliyoruz hala kilon ne?Ya kizlar. Cok ama cok dilerim ya bugun kilo bildirimi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?