Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü
sabah 7.00
1 yumurta
1kk peynir
2dilim kepek ekmeği
1 ck bal
domates salatalık

Ara çeyrekten az simit ve 1 mandalina

Öğlen 12.30
100 gr tavuk(az yağda göğüs eti)
2 kaşık mantar sote
1 bardak ayran
marul ve maydonoz

Ara 3 eti form

Akşam 18.00
6 kaşık mantar sote
1 kepçe çorba
salata
1 dilim kepek ekmeği
su 2 litreye yaklaştı daha da içerim
spor birazdan yapacağım yarim saat eliptik

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/77/0.6/%0.65)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.33)
Zen71 (93.4/)1.kez bildirimde bulunmadı
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.29)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/67.3/0.5/%0.74 )
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,29) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58

13. takım ortalaması:%:0,395

afiyet olsun canım güzel olmuş
Kizlar tekrardan hepinizden ozur dilerim hatirlatici ekleticem artik bu birler bende akil birakmafi,bu hafta sonuda pek giremem istanbula gidiyoruz simdi pazartesi donucez insallah
eğer çok yorulup dalgın oluyorsan ki insanlık hali olabilir hatırlatıcı koyulabilir tabi ..bu arada iyi tatiller

Evet kizlar kendimi hala toparlayabilmis degilim o eski azmim ne zaman yerine gelicek bilmiyorum.

Hatalarimi paylasayim hemen kalabalik.bir kahvalti sofrasina oturunca kendimi kaybediyorum. Bu nedenle 10 dk erken kalkip evde yapicm kahvaltiyi bide bole denicem. Yanima filtre kahve alicam

Ara ogunlerde porsiyon abartma 10 badem yada findikken baya bi yemem. O nedenle cok cok.acikmadigim surece ara ogun yapmicm belki ogleden sonra 1 meyve seklinde

Ve en buyuk kaybim su icmemek bir haftadir belki 3 litre anca icmisimdir.

Ve yemek yapmaya usenmek. Bundan sonra haftalik liste yapicm

Spora usenmek. Artik usenmicm

Umarim.gerceklestirirm

Ben kaptan olsam 200 gr verenı lıstelermıydım ki dıye sorasım geldı kaptanım
bundan sonra böyle söz.. :) sen güzelce dinlen hadi.. arada gel.. beni yalnız bırakma..

aa ve tabikii hayirli olsun kapitaniim Seviliim

Amaniin bu kapitan eskiden fenaa cikti saka bir yana gercekten canim bu aralar katilim da cok az kilo verme de. Iyi olur yeni baslangiclar yemni fikirler

ayy hadi bakalım.. iyi şeyler yapalım..

nefertityy kapitanimiz olmussun vaaay terlikleri devraldin mi umarim topuklu seviyorsundur sen de

severim de pek giyemem :)

Ya kizlar. Cok ama cok dilerim ya bugun kilo bildirimi vardi

çıkarmadık ama yetiştin çok şükür.. haftaya olmaması için ne yapacaksın.. aksiyonunu duyalım :)

kakaolu süt şekersiz mi kuzum? bugün yapamazsan da olur.. yarın telafi edebilecek misin sporu?

o zaman vakit kaybetmeyelim.. başlangıç olarak ilaç niyetine yatana kadar 1 lt su içeceksin.. diş fırçala üzerine su iç..

yarın ki yapacaklarını da duyalım.. adım adım gidelim..

Bu ise haftabasinda baslasam cunku 2 gun baya yogun olucak benim icin

kızlar.. ben geldim.. toplantı umduğumdan geç bitti.. geç kaldım üzgünüm.. yokluğumda siz neler yaptınız bakalım? yarın buralarda olacak mısınız?

ben şimdi yeni kaptanım ya, günlük tartı isteyebilir miyim sizden.. çünkü 2 haftadır çok kötüyüz.. bir durum tespiti yapmamız lazım..

günlük tartılmak istemeyenlerin özel sebebi varsa idare edebilirim, tek şartla; cuma günü en az 500gr bekliyorum.

şimdi akşamla sabah arası da tartıya bakın.. genel olarak farkın az olması lazım.. akşam yemeği erken yendiyse ve miktarı az ise, zaten yatarken de üzerimize çok kilo gelmemiş olur, sabaha da daha eksi çıkarız..

evet benimle olan kimler? bir de tabi sporlar.. spor diyince saatlerini harcayacakmışım gibi oluyor.. hayır öyle değil..
sen artık zayıflamak istiyorsan, tuvalete gittin mesela 10 tane squat yap.. zaten suyunu güzel içiyorsan en az 5 kere çişe gidersin.. her gittiğinde 10 tane hareket yapsan.. hiç yoktan iyidir..

zaten bugün hedef iyileştirme toplantılarından çıktım.. hedefimizi iyileştirecek aksiyonları duymam lazım.. her gün de bana bununla ilgili bilgi vermeniz lazım.. bu kısa vadede günlük, sonrasında herşeyin yolunda gittiğini ispatlarsan haftada bire düşürürüz..

bu önemli birşey.. burayı ciddiye alanın yapması gereken bir iş.. çünkü ben mesai harcıyorsam herkesden de beklerim.. kilo vermesek de elimizden geleni yaptığımızdan emin olmak istiyorum..

canım ne kadar erken toparlamışsan senin için o kadar iyi çünkü bu şekilde gün geçtikçe artı oluyorsun sonra bu artıları bir de eksiye çevirmesi var işte o zaman coook pişman olursun çünkü seni gerilerle ve user bence bir an önce başla
her gün tartı bana uyar kaptan belki bir faydası olur daha motive oluruz belki

Ben hergün tartilamam sevil zaten haftada 3 gü tartiliyorum ben sonra psikolojim bozuluyor zaten kafayı bozdum bu diyet kilo işi ile o yüzden haftada 3 bende iyi ama akşamları az yemeye sguata ve normal bacak bölgesel hareketlere varım yaparım yılbaşı gelmeden 8nkiloyu verip ayrılmak mezun olmak istiyorum artık bünyede kafa da çok yoruldu her hafta düzen li 1 kilo 209 gr gibi bi kilo vermem gerekiyor ki hedefime ulasabiliyim zamanın da bü yüzden akşamları erken ve hafif kapatmam gerekiyor

tartılma işine okeyim.. senin psikolojin daha önemli..

Sabah
1 ceviz 1 bardak süt

Öğlen

1 tabak karalahana yemeği
1.5 dil ekmek

Ara kakaolu süt

Aksam
1 lahmacun

1 lt su su bitti evde zaten içe içe bir hal olmuştum neyse ki sabah geliyor ve 2.5 lt geri dönüyorum

kakaolu süt şekersiz değil mi? hem de yağsız sütten fln dimi.. bir de akşam lahmacunla olmaz bu iş.. kasımın ilk haftası bitti bile..

su işine sevinmek istiyorum.. hücrelerin bi bayram etsin.. kendini daha iyi hissedeceksin.. çişinin renginden ve kokusundan takip et sağlığını..

Bir ay olmuştur hafta da bir lahmacuna izin var canım evet yarım yağlı şekersiz süt ten kakaolu

Yarin evdeyim telafi ederim sporu bu aksam yapacak halim yok bogazimda agtiyor insallah hasta olmuyorumdur bitki cayi iciyorum simdi bi uyudum uyandim gözüm zor açılıyo

Evet sekersiz ama ben tam yagli sut kullaniyorum ya yoğurt icin de ayni sekilde. yarim yağlı süt islem görmüş olur icme derdi annem bi önyargı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…