Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok kuzum genel yazilmis birsey o. Senin masallahin var her hafta eksiyle gelsin. Sen bizim fistigimizsin ve hatta manken mi desem

Haklisin canim. Elimizden geleni yapip haftaya guzel bir derece yapmamiz lazim. Kizlaar ne dersiniz hadi yarisalim mi?? lina0156 Canim ne dersin bu hafta ikimiz yarisalim mi? Kilolar da cook yakin.

Ama belki hatirlarsin canim gecen hafta ben de artidaydim bak bu hafta gitti o artim, sen de insallah haftaya verirsin bu artiyi. Oturmamis kilo cabuk gidiyor ve hatta belki kilo bile degildir sadece odemdir.
Oturtmam onları oturtmam, yarın gidiyorum diyetisyene, iyi bir öğrenciyimdir çıkmam sözünden

Insallah canim kac gundur disardan abuk sabuk seyler alip yiyorum hic degilse boyle kalori sayimi olacak kilo vericem ayni zamanda.
Derya gitmeden aklıma geldi ..diyetisyenler kurudut vermiyor mesela ..taze meyve daha çok ..kuru incir 1 tane vermişti bana .kuru kayısı 2 tane ..daha mı kalorili acaba?aklıma takıldı
ama sen menü almışsın çok iyi inşallah etkili olur kafan rahat olur hem

Aynen

ben de varım bu hafta haftaya perşembe misafirler geliyor o vakte kadar sıkı yapmalıyım diyet ..sonrası zor bana şu aldığım fazlalıkları atmalıyım hemen

hımm.. biiirrr..

hımmm.. ikiii..

Kizlar masal hala yok. Liste masal in bildirimi olmadan hesaplandı gelirse ekleme yapılır gelen giden var annemdeyim yine girmeye çalışırım. Kolay gelsin.

nefertityy

ben de 6 ya kadar bekler paylaşırım canım..

kontrolleri yapıyorum şuan..

Ruhum şaha kalktı bile, listemi alayım ağzını burnunu dağıtacağım o insülinin
Ya üzülmekle olmuyor işte bende çok üzülüp ağlamıştım ..yavaş yavaş gidiyor ama hemen pes etmemek lazım ..inşallah diyetisyenin iyidir ve seni güzel yönlendirir .senin menülere bakayım bende bu hafta

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.6/77/0.6/%0.773)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.734)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.328)
Zen71 (93.4/) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.288)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.582)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/ ) 1. kez bildirimde bulunmadı
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,285) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58
13. takım ortalaması:%:0,333

arkadaşlar böyle çıkıyor.. zukkum'un ki yanlışmış.. lütfen siz de bakabilir misiniz?

Zukkumda verdiği kiloda hata olmuş ..0,5 olmalı Elif düzeltmişti onu bakayım

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/77/0.5/%0.65)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.33)
Zen71 (93.4/)1.kez bildirimde bulunmadı
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.29)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/ )
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,29) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58
13. takım ortalaması:%:0,321

nefertityy

Uzun bir aradan sonra menumu yazayim kizlar

Sabah 10.00
1 bardak limonlu su
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay

Ogle
2 sekesiz turk kahvesi

Aksam 17.00
4 kasik kuru fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 salatalik

1 lt su simdilik

Kocaman bir lahana aldim acikirsam ondan yiycem cig yemeyi cok seviyorum kaloriside dusuk

zen71i de izne ayıralım dostum.. masala da bildirimde bulunmadı yazalım..

ben şimdi toplantıya giricem. 6 gibi çıkarım.. listeyi paylaşırız.

zen71i de izne ayıralım dostum.. masala da bildirimde bulunmadı yazalım..

ben şimdi toplantıya giricem. 6 gibi çıkarım.. listeyi paylaşırız.
Onlar 2 ayı tam olarak haftaya dolduruyorlar
Zen71 ve @linnmhm ..aynı gün listeye girmişler ..o yüzden haftaya ayırmak daha makul gibi .geri dönüş kolay olsun diye

Ben kaptan olsam 200 gr verenı lıstelermıydım ki dıye sorasım geldı kaptanım

Kız benım gıtmemımı beklıyordun tatlı cadı

Çok gaz yapıyor lahana dıkkat et
Pişmişi bıle yaparkı yanında kımyon tüketmek lazım

Insallah memmnun kalirsin cnaim. Diyetisyen gorusmesinden sonra bizi de bilgilendir bloom.

Günaydın kızlar geçen hafta 68.7 bu hafta 68.1 -600 pztsi ile aynı
tebrikler canim
Sevgılı tıytıllar bu son mesaj olsun kendınıze ıyı bakın toparlanıp gelınce görüşmek üzere öpüldünüz
Ormangozlu ben gelmeye mezun olursun kesın şimdiden başarılar korumada
Insallah dinlenmek iyi gelir Berilim kapitanim. Sen de kendine cook iyi bak. Donunce insallah ben daha buralarda olurum gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…