zaten hicbir vitamini de yok yarim yağlı ya da yağsız sütun çünkü vitaminleri yağında öyle iceceginize su için doktor tavsiyesiEvet sekersiz ama ben tam yagli sut kullaniyorum ya yoğurt icin de ayni sekilde. yarim yağlı süt islem görmüş olur icme derdi annem bi önyargı olmus
afiyet olsun güzelSabah
1 ceviz 1 bardak süt
Öğlen
1 tabak karalahana yemeği
1.5 dil ekmek
Ara kakaolu süt
Aksam
1 lahmacun
1 lt su su bitti evde zaten içe içe bir hal olmuştum neyse ki sabah geliyor ve 2.5 lt geri dönüyorum
Yarin evdeyim telafi ederim sporu bu aksam yapacak halim yok bogazimda agtiyor insallah hasta olmuyorumdur bitki cayi iciyorum simdi bi uyudum uyandim gözüm zor açılıyo
Evet sekersiz ama ben tam yagli sut kullaniyorum ya yoğurt icin de ayni sekilde. yarim yağlı süt islem görmüş olur icme derdi annem bi önyargı olmus
seninle yarışmayı isterim aslında amaBydelikiz önce davrandı onla yarışa başladık ama eğer oluyorsa 3 kişi de yarışabiliriz
Bana uyar gızlar nasipse :)) , müstakbel yengemin ailesi ile tanışma var bu hafta giremezsem kusura bakmayın, yoğun geçecek hafta sonu :))
Slm kizlar
Halaa dersteyim birazdan ara vericez.sonra 1 ders daha var sonunda bitiyor bugun.
Bugunku menum
Sabah: yarim simit. Peynirli omlet
Ara: 2 fincan sutlu kahve.
Oglen: 1 yt sebzeli et yemegi. 2 dilim ekmek.
Ara: 1 fincansutlu kahve. Yarim simit
Aksam: balik. Salata.
Su: 2 lt.
Spor: yok
1.60 boyum o yüzden 59 fazla aslinda su an ideal kilom 52 56 arasi çıkıyorormangozlu senin boy kaçtı canım maşallah iyice zayıfladın darısı başıma inşallah
Bi mandalina yedim az önce bi tane de nurofen içtim sabah kahvalti da maydanoza limon skar yerim bol bol hafifce atlatirim insallahc vitamini desteği mi alsan canım? maydonozda limondakinden daha çok olduğunu okumuştum.. önce sağlık.. sen iyi ol dinlen..
ben normal süt içmeyeli baya oldu galiba.. soya sütü içiyorum ya da badem sütü.. annen haklı aslında... hiçbirşey diyemem.. yoğurtla peynirde inek sütlü alıyorum..
Simdi aksama kadar pek bi sey yememissin ve genel olarak bu menu cok az ve karışık geldi bana zamanla düzene girer heraldeMerhaba bende ilk günü atlattım, darısı diğer günlerin başına :) menüm: sabah,; Bir dilim bitter çikolata ile kahve Ara;Yeşilçay soda karışımı Öğlen; 1 elma Ara; 1 fincan çay yaklaşık 10 tane sarı leblebi. Akşam üzeri saat 16;30 gibi 4 kaşık yoğurt Akşam ki malesef 20:00 4 kaşık salata çeyrek lahmacun(bu bir davette olduğumuz için zorunlu yenildi)yaklaşık 2,5 lt su
Selam canim. Afiyet olsun.Uzun bir aradan sonra menumu yazayim kizlar
Sabah 10.00
1 bardak limonlu su
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay
Ogle
2 sekesiz turk kahvesi
Aksam 17.00
4 kasik kuru fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 salatalik
1 lt su simdilik
Kocaman bir lahana aldim acikirsam ondan yiycem cig yemeyi cok seviyorum kaloriside dusuk
Canim gunduz cok ac kalmissin yapma oyle. Bak diyete yeni basladin yolun uzun yavaslatma hic metabolizmani. Lutfen yarin guzel bir kahvaltiyla gorelim seni. Insallah saglik zayiflayalim hep beraber.Merhaba bende ilk günü atlattım, darısı diğer günlerin başına :) menüm: sabah,; Bir dilim bitter çikolata ile kahve Ara;Yeşilçay soda karışımı Öğlen; 1 elma Ara; 1 fincan çay yaklaşık 10 tane sarı leblebi. Akşam üzeri saat 16;30 gibi 4 kaşık yoğurt Akşam ki malesef 20:00 4 kaşık salata çeyrek lahmacun(bu bir davette olduğumuz için zorunlu yenildi)yaklaşık 2,5 lt su
Sen benim ezeli rakibimsin fistik. Kiz yenmeye doymadin beniAzaltinca da diger turlu sorun oluyor ben bu duzende devam edicem
Tamam ablacim bu duzen devam ediyorum o zaman
Ay yok daha manken olamadik boyum cok kisa bu kilo fazla o yuzden
Ben ekildim galiba bitti mi rakiplik bu hafta yenildim diye ses etmiyordum demek terkettin beni
Sagol ablacim iyi dinlenmeler sana da iyi bak kendine
Tmm o zaman siz devam edin canim. Kacirmisim gormedim onu. Ee o zaman ezeli rakibimseninle yarışmayı isterim aslında amaBydelikiz önce davrandı onla yarışa başladık ama eğer oluyorsa 3 kişi de yarışabiliriz
Unuttun biziKizlar kendime cok kizdim ya nasil boyle bir hata yaparim diyesabah erken tartilmayayim dedim bekledim sonra da kosturmacadan unutmusum.
Simdi yoldatiz istanbula gidiyoruz,saabahta tartildiktam sonra disari ciktik kardesimin evine ilk defa gidicez hediye baktik,sonra da okul tamamem unutmusum ben:
beni cikarmadiniz umarim listeden
Dogrudur canimVallahi ister ster inanin ister inanmayin simdi aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?