Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben cok begendim menunu. Kiz ben daha yoldayim eve gidemedim hala. Is sonra ders sonra arkidislerle konustuk dersten sonra bu saat oldu.

Spor da menu de gayet guzel canim masallah

Hosgeldin canim. Ins planladigin gibi yaparsan cok guzel olur.

Sen benim ezeli rakibimsin fistik. Kiz yenmeye doymadin beni sana sormaya yuzum yoktu cok yenildim diye. Ondan Dedim bu sefer de Elifle yarisalim

Tmm o zaman siz devam edin canim. Kacirmisim gormedim onu. Ee o zaman ezeli rakibim ormangozlu ne dersin yarisalim mi bu hafta? Cok yenildim diye soramadim sana ilk basta gerci dur ya skor kac kac? Sen 4 ben 3 mu?
Oyle olmasi lazim yenildim bu hafta zaten sabitlik malum :) istersen 0-0 dan baslayalim

Ben cok begendim menunu. Kiz ben daha yoldayim eve gidemedim hala. Is sonra ders sonra arkidislerle konustuk dersten sonra bu saat oldu.
Ohh mas abla sen de baya yoruluyorsun nasil gidiyo idare edebiliyo musunuz

Tamam canim yapariz tabiki haklisin. Her sabah tartilincak olur tabii. Her tuvalet molasinda 10 squat supermiss buna da varim.

Sen benim ezeli rakibimsin fistik. Kiz yenmeye doymadin beni sana sormaya yuzum yoktu cok yenildim diye. Ondan Dedim bu sefer de Elifle yarisalim

Tmm o zaman siz devam edin canim. Kacirmisim gormedim onu. Ee o zaman ezeli rakibim ormangozlu ne dersin yarisalim mi bu hafta? Cok yenildim diye soramadim sana ilk basta gerci dur ya skor kac kac? Sen 4 ben 3 mu?
Oyle olmasi lazim yenildim bu hafta zaten sabitlik malum :) istersen 0-0 dan baslayalim

Uyumazsam geceleri aslinda daha iyi olacak ders calismam lazim cook. Yapiyorum canim sukur esim cook destek oluyor. Hele artik yemek derdim de yok hazir menulerden gelecek gunluk 5 ogun bu super olacak. Insallah basaririm canim.
Tmm canim 0 -0 severim yeni baslangiclari.
Hadi bakalim cumaya kim alacak

Afiyet olsun canim.

baya zor bir gün olmuş sanki, ya da yoğun.. yine de iyi idare etmişsin.. dinlen biraz hadi..
Ayy canim dinlenmek bu 2 sene yasak bana. 5 dakikaya evde olurum sabah 8 de dersim var insallah haftaya ders yok dinlenirim biraz gerci haftaya da hergun daha uzun calisacam. Bu hafta derslere gitmek icin 5.5 6 saat calistim haftaya 8+ calismam lazim hep.

Karis kapitanim en iyisini yapiyorsun

Cook gecmis olsun rakibim. Bol bol sicak bitki cayi ic.

Günaydın kızlarım iyi sabahlar.. ben kalktım spora gidiyorum.. sabah tartıldım.. sabitti.. off..
Dün akşam da tatlı kocişkomla tartıştık.. spora çok gidip evi ihmal ediyormuşum, hayat bana güzelmiş.. kırıldım biraz.. hatta çok kırıldım..
Ben öyle olmadığını düşünüyorum.. ama tabi benim düşünmem yetmiyor.. yetmiyormuş..

Günaydın canım, eşinin kilosu nasıl

Zaten bebek düşünüyorsunuz hayirlisiyla olduğunda daha cok eve dönük yaşayacaksın ister istemez bari simdi kendinle ilgilenmene laf etmese

menün çok güzel canım

afiyet olsun kaptan güzel menü
canım böyle bir menü olmaz bence çünkü hicbir şey yememişsin diyet yapmak demek ac gezmek hicbir şey yememek değil ki bu şekilde çabuk sıkılırsın ve sağlığından olursun
hadi bakalim o zaman başarılar

evde yap o zaman sporunu canım onu bırakıp gittiğin için böyle düşünüyor olabilir sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz sadece akşamları ve haftasonlari beraber evdesiniz o da haklı olarak evde yalnız kalmak istemiyor olabilir ki ben de olsam istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…