- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben cok begendim menunu. Kiz ben daha yoldayim eve gidemedim hala. Is sonra ders sonra arkidislerle konustuk dersten sonra bu saat oldu.Menum bugun 1300 kalori
Sabah: 4 yk musli 4 yk yogurt 10 cig findik
Oglen: 2 dilim kepek ekmegi, 1 dilim hindi salam, 1 kk beyaz peynir, roka domates, ayran
Ara: kakaolu sut
Aksam: 2 yumurtayla kiymali yumurta, 7 zeytin, 1 bardak ayran, 2 dilim kepek ekmegi domates salatalik
Su: 2lt
Spor: bugun bittim yorgunluktan eve yeni geldim yapar miyim bilmiyorum
Super olmus yetismenAyy yetistim mi?sukur ya nasil uzulmustum
Spor da menu de gayet guzel canim masallahmenü
sabah 7.00
1 yumurta
1kk peynir
2dilim kepek ekmeği
1 ck bal
domates salatalık
Ara çeyrekten az simit ve 1 mandalina
Öğlen 12.30
100 gr tavuk(az yağda göğüs eti)
2 kaşık mantar sote
1 bardak ayran
marul ve maydonoz
Ara 3 eti form
Akşam 18.00
6 kaşık mantar sote
1 kepçe çorba
salata
1 dilim kepek ekmeği
su 2 litreye yaklaştı daha da içerim
spor birazdan yapacağım yarim saat eliptik
Iyi gezmelerKizlar tekrardan hepinizden ozur dilerim hatirlatici ekleticem artikbu birler bende akil birakmafi,bu hafta sonuda pek giremem istanbula gidiyoruz simdi pazartesi donucez insallah
Hosgeldin canim. Ins planladigin gibi yaparsan cok guzel olur.Evet kizlar kendimi hala toparlayabilmis degilim o eski azmim ne zaman yerine gelicek bilmiyorum.
Hatalarimi paylasayim hemen kalabalik.bir kahvalti sofrasina oturunca kendimi kaybediyorum. Bu nedenle 10 dk erken kalkip evde yapicm kahvaltiyi bide bole denicem. Yanima filtre kahve alicam
Ara ogunlerde porsiyon abartma 10 badem yada findikken baya bi yemem. O nedenle cok cok.acikmadigim surece ara ogun yapmicm belki ogleden sonra 1 meyve seklinde
Ve en buyuk kaybim su icmemek bir haftadir belki 3 litre anca icmisimdir.
Ve yemek yapmaya usenmek. Bundan sonra haftalik liste yapicm
Spora usenmek. Artik usenmicm
Umarim.gerceklestirirm
Sen benim ezeli rakibimsin fistik. Kiz yenmeye doymadin benisana sormaya yuzum yoktu cok yenildim diye. Ondan Dedim bu sefer de Elifle yarisalim
Oyle olmasi lazim yenildim bu hafta zaten sabitlik malum :) istersen 0-0 dan baslayalimTmm o zaman siz devam edin canim. Kacirmisim gormedim onu. Ee o zaman ezeli rakibimormangozlu ne dersin yarisalim mi bu hafta? Cok yenildim diye soramadim sana ilk basta gerci dur ya skor kac kac? Sen 4 ben 3 mu?
Ohh mas abla sen de baya yoruluyorsun nasil gidiyo idare edebiliyo musunuzBen cok begendim menunu. Kiz ben daha yoldayim eve gidemedim hala. Is sonra ders sonra arkidislerle konustuk dersten sonra bu saat oldu.
Tamam canim yapariz tabiki haklisin. Her sabah tartilincak olur tabii. Her tuvalet molasinda 10 squat supermiss buna da varim.kızlar.. ben geldim.. toplantı umduğumdan geç bitti.. geç kaldım üzgünüm.. yokluğumda siz neler yaptınız bakalım? yarın buralarda olacak mısınız?
ben şimdi yeni kaptanım ya, günlük tartı isteyebilir miyim sizden.. çünkü 2 haftadır çok kötüyüz.. bir durum tespiti yapmamız lazım..
günlük tartılmak istemeyenlerin özel sebebi varsa idare edebilirim, tek şartla; cuma günü en az 500gr bekliyorum.
şimdi akşamla sabah arası da tartıya bakın.. genel olarak farkın az olması lazım.. akşam yemeği erken yendiyse ve miktarı az ise, zaten yatarken de üzerimize çok kilo gelmemiş olur, sabaha da daha eksi çıkarız..
evet benimle olan kimler? bir de tabi sporlar.. spor diyince saatlerini harcayacakmışım gibi oluyor.. hayır öyle değil..
sen artık zayıflamak istiyorsan, tuvalete gittin mesela 10 tane squat yap.. zaten suyunu güzel içiyorsan en az 5 kere çişe gidersin.. her gittiğinde 10 tane hareket yapsan.. hiç yoktan iyidir..
zaten bugün hedef iyileştirme toplantılarından çıktım.. hedefimizi iyileştirecek aksiyonları duymam lazım.. her gün de bana bununla ilgili bilgi vermeniz lazım.. bu kısa vadede günlük, sonrasında herşeyin yolunda gittiğini ispatlarsan haftada bire düşürürüz..
bu önemli birşey.. burayı ciddiye alanın yapması gereken bir iş.. çünkü ben mesai harcıyorsam herkesden de beklerim.. kilo vermesek de elimizden geleni yaptığımızdan emin olmak istiyorum..
Sen benim ezeli rakibimsin fistik. Kiz yenmeye doymadin benisana sormaya yuzum yoktu cok yenildim diye. Ondan Dedim bu sefer de Elifle yarisalim
Oyle olmasi lazim yenildim bu hafta zaten sabitlik malum :) istersen 0-0 dan baslayalimTmm o zaman siz devam edin canim. Kacirmisim gormedim onu. Ee o zaman ezeli rakibimormangozlu ne dersin yarisalim mi bu hafta? Cok yenildim diye soramadim sana ilk basta gerci dur ya skor kac kac? Sen 4 ben 3 mu?
Ohh mas abla sen de baya yoruluyorsun nasil gidiyo idare edebiliyo musunuzBen cok begendim menunu. Kiz ben daha yoldayim eve gidemedim hala. Is sonra ders sonra arkidislerle konustuk dersten sonra bu saat oldu.
Uyumazsam geceleri aslinda daha iyi olacakOyle olmasi lazim yenildim bu hafta zaten sabitlik malum :) istersen 0-0 dan baslayalim
Ohh mas abla sen de baya yoruluyorsun nasil gidiyo idare edebiliyo musunuz
Aynini ben fe dusunuyorum. Ayy Cigdemimormangozlu senin boy kaçtı canım maşallah iyice zayıfladın darısı başıma inşallah
Afiyet olsun canim.ben menümü yazmadım daha.. dizi izleyeceğim diye daldım.. :) ya bu türk dizilerini hem izlemeden yapamıyorum hem de acıdan sıkılıyorum devamını izlemiyorum.. şimdi maç açtık biraz da ben de buraya geldim..
sabah; 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 çeri domates, 3 tane acı biber
öğlen; patates salatası vardı, 2 kaşık yedim, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
ara; 1 muzu ezip kakao ekleyip yedim
akşam; biraz peynir, bir dilim ekmek, 1 kaşık acı biber sosu, 3 tane köfte
su;2,5lt
spor; yok ( dinlenmece bugün, yarın sabahtan gidicem..)
Ayy canim dinlenmek bu 2 sene yasak bana. 5 dakikaya evde olurum sabah 8 de dersim varbaya zor bir gün olmuş sanki, ya da yoğun.. yine de iyi idare etmişsin.. dinlen biraz hadi..
Karis kapitanim en iyisini yapiyorsunamaaan kızlar bana da böyle bir sorumluluk verildi mi vur dedin mi öldürüyorum işte.. çenem düştü.. allahtan yarın akşam yemek var, yarın akşam buralarda değilim..
benden rahatsız olursanız söyleyin, kötü kaynana gibi herşeyinize karışmayayım.. :) kıvama gelirim ben..
Cook gecmis olsun rakibim. Bol bol sicak bitki cayi ic.1.60 boyum o yüzden 59 fazla aslinda su an ideal kilom 52 56 arasi çıkıyor
Bi mandalina yedim az önce bi tane de nurofen içtim sabah kahvalti da maydanoza limon skar yerim bol bol hafifce atlatirim insallah
Ben sutu severim icerim baya aslinda tarcinli kakaolu iyi oluyor elimden geldigince dogal tuketiyorum. yogurt icin sütcuden alıp kaynattigim sütten içiyorum genelde kaymağını alıyorum tuketmiyorum ama yağ orani nasıldır bilemiycem
Olacaksin sen de az kaldi ablacim senin verdigin kilo da az buz degil yani. Siz boyle deyince cok hosuma gidiyo yaAynini ben fe dusunuyorum. Ayy Cigdemimormangozlu masallah canim. Keske senin kilonda olsam
Günaydın canım, eşinin kilosu nasılGünaydın kızlarım iyi sabahlar.. ben kalktım spora gidiyorum.. sabah tartıldım.. sabitti.. off..
Dün akşam da tatlı kocişkomla tartıştık.. spora çok gidip evi ihmal ediyormuşum, hayat bana güzelmiş.. kırıldım biraz.. hatta çok kırıldım..
Ben öyle olmadığını düşünüyorum.. ama tabi benim düşünmem yetmiyor.. yetmiyormuş..
Zaten bebek düşünüyorsunuz hayirlisiyla olduğunda daha cok eve dönük yaşayacaksın ister istemez bari simdi kendinle ilgilenmene laf etmeseGünaydın kızlarım iyi sabahlar.. ben kalktım spora gidiyorum.. sabah tartıldım.. sabitti.. off..
Dün akşam da tatlı kocişkomla tartıştık.. spora çok gidip evi ihmal ediyormuşum, hayat bana güzelmiş.. kırıldım biraz.. hatta çok kırıldım..
Ben öyle olmadığını düşünüyorum.. ama tabi benim düşünmem yetmiyor.. yetmiyormuş..
menün çok güzel canımSlm kizlar
Halaa dersteyim birazdan ara vericez.sonra 1 ders daha var sonunda bitiyor bugun.
Bugunku menum
Sabah: yarim simit. Peynirli omlet
Ara: 2 fincan sutlu kahve.
Oglen: 1 yt sebzeli et yemegi. 2 dilim ekmek.
Ara: 1 fincansutlu kahve. Yarim simit
Aksam: balik. Salata.
Su: 2 lt.
Spor: yok
afiyet olsun kaptan güzel menüben menümü yazmadım daha.. dizi izleyeceğim diye daldım.. :) ya bu türk dizilerini hem izlemeden yapamıyorum hem de acıdan sıkılıyorum devamını izlemiyorum.. şimdi maç açtık biraz da ben de buraya geldim..
sabah; 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 çeri domates, 3 tane acı biber
öğlen; patates salatası vardı, 2 kaşık yedim, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
ara; 1 muzu ezip kakao ekleyip yedim
akşam; biraz peynir, bir dilim ekmek, 1 kaşık acı biber sosu, 3 tane köfte
su;2,5lt
spor; yok ( dinlenmece bugün, yarın sabahtan gidicem..)
canım böyle bir menü olmaz bence çünkü hicbir şey yememişsin diyet yapmak demek ac gezmek hicbir şey yememek değil ki bu şekilde çabuk sıkılırsın ve sağlığından olursunMerhaba bende ilk günü atlattım, darısı diğer günlerin başına :) menüm: sabah,; Bir dilim bitter çikolata ile kahve Ara;Yeşilçay soda karışımı Öğlen; 1 elma Ara; 1 fincan çay yaklaşık 10 tane sarı leblebi. Akşam üzeri saat 16;30 gibi 4 kaşık yoğurt Akşam ki malesef 20:00 4 kaşık salata çeyrek lahmacun(bu bir davette olduğumuz için zorunlu yenildi)yaklaşık 2,5 lt su
hadi bakalim o zaman başarılarTmm o zaman siz devam edin canim. Kacirmisim gormedim onu. Ee o zaman ezeli rakibimormangozlu ne dersin yarisalim mi bu hafta? Cok yenildim diye soramadim sana ilk basta gerci dur ya skor kac kac? Sen 4 ben 3 mu?
evde yap o zaman sporunu canım onu bırakıp gittiğin için böyle düşünüyor olabilir sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz sadece akşamları ve haftasonlari beraber evdesiniz o da haklı olarak evde yalnız kalmak istemiyor olabilir ki ben de olsam istememGünaydın kızlarım iyi sabahlar.. ben kalktım spora gidiyorum.. sabah tartıldım.. sabitti.. off..
Sadece hafta sonu gız. Hafta içi burdayım :)))kızz listeye aldık seni.. beklerim ben.. arada uğra.. tartıl da gel.. öptüm.. kib bye.. tanışmanız süper geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?