Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin arkadaslar. Ben sizleri cok ozledim. Gecmisi okuma gibi bir luksum yok. Umarim iyisinizdir her sey yolundadir.
Ah canım benim, biz de seni çok özledik kuzum, her ne yaşadıysan geçmiş gitmiş olsun hayatından, serumda olsan yazardın biliriz, belli ki daha kısıtlıydın, Rabbim sana ve bekleyen herkese Şafi ismiyle şifalar versin, bekliyoruz seni ve seviyoruz unutma

Suyunu mutlaka yerine koy canım, ve derslerini iyi dinle, notlarını al bol bol, derste yaramazlık yapma babana söylerim

Günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. Zen71 canım küçücük bir mesajını görmek bile ne mutlu etti bizi.. dualarımız seninle.. iyi ol gel.. seni çok özledik bizde..

Kızlar kaptanlık işi bana uğurlu geldi galiba, dün bütün gün mesaideydim ve sonucunda terfi alacağımı öğrendim.. iş yoğunluğum ciddi derecede artacak gibi duruyor başta..

Dün spora gidcem diye bir parça peynir ve fındık atmıştım ağzıma.. bütün gün yemeye fırsatım olmadı.. akşam 7 ye kadae aç durdum.. akşamda arkadaş da sağlıklı balık salata yedim.. üstüne bir elma yedim.. o saatte elma olmaz normalde ama, muhabbet iyiydi.. 2;30 du eve geldiğimizde elma erimiştir diye düşünüyorum.. daha tartılmadım.. birazdan gidip tartılıcam.. bakalım sonuç iyi olsun artık ya..

zukkum takımı hareketlendirelim demiş haklı olarak, bunu beraber yapabiliriz ancak.. zaten sayımız da azaldı.. haftasonu da araya girdi mi böyle oluyor.. bu hafta çarşamba izne çıkacağım için benim de 3 günüm çok yoğun gececek..

Bu arada kızlar.. ben dürüst olayım.. birşey diyeceğim.. bu takımın kaptanlığını beril istedi diye tamam ben yapayım dedim.. normalde bana gelene kadar bu takıma gönül vermiş çok arkadaşım var.. ben sadece destek olabileceğim içim geçici bir süre yardımcı olurum dedim.. bunda bir yanlış anlaşılma olsun istemiyorum nedense içimin derinliklerinde böyle bir düşünce rahatsız ediyor beni..

İçimi de döktüğüme göre bir lavaboya gideyim ben..

Ah yaa miden hassas demekki seninde benim gibi dikkat et ablacim gec vakitte döndüğünde süt icmekle yetin olmazsa

Gunaydin arkadaslar. Ben sizleri cok ozledim. Gecmisi okuma gibi bir luksum yok. Umarim iyisinizdir her sey yolundadir.
Cok gecmis olsun ablacim sen iyilesmene bak biz buralardayiz zaten

Bir de ne simit demişsiniz ya.. nasıl canım çekti.. otursam iki tane yerim.. off..
Ben bugün bi yarim yiyicem valla :))

geçmiş olsun canım
ablacım geçmiş olsun özledik seni bir an önce sağlığına kavusman dileğiyle
niye yanlış anlaşılsın ki canım bu zor bir is emek ve fedakarlık istiyor bunu ustlendigin için teşekkür ederiz kaptanım

Teşekkür ederim canım.. inşallah..

Sagol canim benim. Iyi olma yolunda oldukca yol katettim diyelim hilal cim.
inşallah çok çok çok. Güzel günler seni bekliyor ablacım biran evvel iyileş ve dön aramıza

sevilcim sen gayet güzel yapıyorsun için rahat olsun bence düşünme böyle şeyler canimmm

zukkum çok tatlısın.. zamanla kullandıkça oluyor hayatım.. sabırlı ol canım.. bir de konsantre ol lütfen..
Ya sevil ne zormuş bu arabayı kaldırmak of 5 kere istop ettim resmen yokuşta bizim evin dört bir yanı yokuş kızım sağolsun ağlayıp durdu başka biryere gidemedik 20 dakika bile kullanamadım eve geri geldim YouTube dan videoları izliyorum şimdi de of çok zor ya

Bu ayağı debriyaj dan yavaş çekip gaza hafif basmak bu ne zormuş oysa ne kolay anlatılıyor birden gaza yüklenip kaza yapcam diye tirsak tirsak basıyorum bu sefer de yokuşta olduğumuz için arama stop ediyor
Ilk basta zor olur tabi canim. Cekiliin yoldan fistik sofor Hilal geliyor

Bu ayağı debriyaj dan yavaş çekip gaza hafif basmak bu ne zormuş oysa ne kolay anlatılıyor birden gaza yüklenip kaza yapcam diye tirsak tirsak basıyorum bu sefer de yokuşta olduğumuz için arama stop ediyor

AŞkitom yokuş kalkışı için; el frenini çek, yarım gaz yap, ayağını yavaşca debriyajdan çek, gaza yüklenmeye başla, araba gitmek isteyecek anlayacaksın, hafif öne arkaya beşik gibi sallanır, ayağını gazdan çekmeden el frenini yavaşça indir.. böylelikle geri kaydırmadan kalkabilirsin.. ayakların tam alışana kadar yokuştan el freni ile kalkmanı tavsiye ederim :) ya da yokuş kalkış destekli araba da olur.. onu da çok tavsiye ederim..

Hic fena degilmissin canim. Hadi hayirlisi basla bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…