Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bana da oyle rakip. Ne zaman gec yesemarti geliyom. Off dersin bitmesine daha 1 saat var ve aciktim.
Oyy hemen ders bitince ye yemeğini geçe kalmadan :) su yemek zamanina uymayan dersleri hic sevmem amfide kraker kemiriyoruz biz de bazen bütün öğlen ders oluyor yemeğe zaman olmadiginda :)

hosgeldin oncelikle, ilk gunden şok bir diyet listesiyle.giris yapmissin bence. aşırı az yedilerin

simit yapmak kolay caniminici internette bi sürü tarif var, hem kendimize uygun bir unla yapabiliriz. ben bi kere denedim dencok basariliydi. o zaman bi tepsi yemistik

hic icmedim soya \ badem sütü. tadini merak ettim şimdi sen yazinca :)

sporun çok güzel canı afiyet olsun

Afiyet olsun canım
ay bugün bende de öyle oldu yaaa

Kızlar size bugün menü yazmıyorum ben bugün sapıttım çünkü ya

Sabah yok
Öğlen
Tavuk dünyasında menü yedim makarna tavuk salata
Porsiyon tahmin edersiniz kızımla beraber yedik bir tabağı

Aksam da
1 hamburger küçük boy
Biraz patates
Limonata
Şu 2 lt
Spor 50 dakika yürüyüş artı gezdim dolandım bugün
Valla yedim bugün ya nasılım telafi ederim haftaici inşallah çok bunallmistim iyi geldi bugün çıkıp yemek yemek ayrıca 42 beden pantolon aldım bel tam cuk oturdu 3 4 kilo da normale döner 46 falan aliyodum da DAP dar oluyordu çok şükür inşallah 40 a da düşeceğim

gecmis olsun, ben de dökülüyorum iki gündür. kafamin ici mukus salgisiyla dolu sanki. geniz akintisi da cabasi
Sana da gecmis olsun valla hava buz simdiden böyle kisin napicaz ya

Senin menulere bi sey diyemiyorum ben ya sabah niye yok mesela ya da hem oglen hem aksam disarda ve sagliksiz seyler niye ne bileyim kendinde farkindasin kilo veriyosun ama sagligindan oluyosun hilal unutma bu sekilde 36 bedende olsan bi kıymeti olmayacak

Valla çiğdem sabah geç uyandım hazırlanıp çıktım inan bugün diyeti bıraktın bi kenara ve dışarı çıktım normal 5 ay evvel ki gibi bu lazımmış bana 1 günde olsa şuan yediklerim den sebeb başım çok ağrıyor çok ağır geldiler mideme ama dedim ya valla sonradan pişman olsam da o an yemek istedim yedim işte

Slm kizlar
Bugun butun gun dersteydim ve ders arasi mola sadece 10 dakika o yuzden ancak sandvic grissini gibi cok diyetime uygun olmayan yiyecekler yedim
Sabah: 2 haslanmis patates ustune 2 yumurta. Hepsini yiyemedim ama yarisindan cogunu yedim
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 60 gr grissini
Oglen: 1 sandvic sebzeli.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 60 gr grissini.
Ara: cantamda leblebi vardi. 100 gr leblebi
Aksam: 1 tavuklu sandvic.

Az once tartildim. 68.8 ciktim. Butun gun kh oldu offf.

Su: 2.5 lt
Spor: yok

simit yapmak kolay caniminici internette bi sürü tarif var, hem kendimize uygun bir unla yapabiliriz. ben bi kere denedim dencok basariliydi. o zaman bi tepsi yemistik
Benim esim bir kere yapmisti bana canim simit. Sagolsun cok sevdigimi bilir. Ama yapmasin bir daha sicak sicak 2 tane yemistim

Benim de bugun menum hep kh canim ya. Bugun gecti artik degistiremeyiz. Ama cumaya kadar hic cissiz guzel menulerimiz olsun ikimizin de bugunden sonra buna ihtiyaci var canim ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…