ilaç artı yapmaz canım içini rahat tut benim alerjik olduğu için hemen hemen her gün alerji ilacı içiyorum ki onlar in kilo yapmak gibi bir yan etkileri var malesef kortizon içerdiği için ama ben artı değilsem sen soğuk algınlığı ilacıyla hic olmazsınOhh sporumu yaptim cardio gitti 300 kalori terde attim gitsin hastaliklar :) ama ilac aliyorum arti yapar mi acep pazartesiye
canım stres yapma zaten normalde bir şey yemiyorsun iyi olmuş bir küçük mola vetonunsanız sonuçta sabahtan itibaren normal diyete devam edersem hicbir şey olmaz..hi bu arada o yeşillerin baya tuzlu ödem yapıcı bir şey o yüzden ödem atmak için bir şeyler yapabilirsinKızlar size bugün menü yazmıyorum ben bugün sapıttım çünkü ya
Sabah yok
Öğlen
Tavuk dünyasında menü yedim makarna tavuk salata
Porsiyon tahmin edersiniz kızımla beraber yedik bir tabağı
Aksam da
1 hamburger küçük boy
Biraz patates
Limonata
Şu 2 lt
Spor 50 dakika yürüyüş artı gezdim dolandım bugün
Valla yedim bugün ya nasılım telafi ederim haftaici inşallah çok bunallmistim iyi geldi bugün çıkıp yemek yemek ayrıca 42 beden pantolon aldım bel tam cuk oturdu 3 4 kilo da normale döner 46 falan aliyodum da DAP dar oluyordu çok şükür inşallah 40 a da düşeceğim
canım bu kadar yoğunlukta olur öyle malesef bir dahaki derse daha hazırlıklı gidersin yanında bir şeyler götürürsün..ayrıca 100gr leblebi çok olmuş ölçüsü 1 fincan kadar onun en fazlaSlm kizlar
Bugun butun gun dersteydim ve ders arasi mola sadece 10 dakika o yuzden ancak sandvic grissini gibi cok diyetime uygun olmayan yiyecekler yedim
Sabah: 2 haslanmis patates ustune 2 yumurta. Hepsini yiyemedim ama yarisindan cogunu yedim
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 60 gr grissini
Oglen: 1 sandvic sebzeli.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 60 gr grissini.
Ara: cantamda leblebi vardi. 100 gr leblebi
Aksam: 1 tavuklu sandvic.
Az once tartildim. 68.8 ciktim. Butun gun kh oldu offf.
Su: 2.5 lt
Spor: yok
Haklisin canim. Yarina hazirlik yapamadim ama sabah kalkip marketten yiyebilecegim turde birseyler alip oyle giderim insilaç artı yapmaz canım içini rahat tut benim alerjik olduğu için hemen hemen her gün alerji ilacı içiyorum ki onlar in kilo yapmak gibi bir yan etkileri var malesef kortizon içerdiği için ama ben artı değilsem sen soğuk algınlığı ilacıyla hic olmazsın
canım stres yapma zaten normalde bir şey yemiyorsun iyi olmuş bir küçük mola vetonunsanız sonuçta sabahtan itibaren normal diyete devam edersem hicbir şey olmaz..hi bu arada o yeşillerin baya tuzlu ödem yapıcı bir şey o yüzden ödem atmak için bir şeyler yapabilirsin
canım bu kadar yoğunlukta olur öyle malesef bir dahaki derse daha hazırlıklı gidersin yanında bir şeyler götürürsün..ayrıca 100gr leblebi çok olmuş ölçüsü 1 fincan kadar onun en fazla
Iyi olmus o zaman arada bi es vermek gerekiyor bugünden sonra güzel saglikli menulerle devam edelim o zamanValla çiğdem sabah geç uyandım hazırlanıp çıktım inan bugün diyeti bıraktın bi kenara ve dışarı çıktım normal 5 ay evvel ki gibi bu lazımmış bana 1 günde olsa şuan yediklerim den sebeb başım çok ağrıyor çok ağır geldiler mideme ama dedim ya valla sonradan pişman olsam da o an yemek istedim yedim işte
Bence güzel olur kesinlikle uy diyetisyenine kilona gore gunde 6 dilim ekmek cok degil diyetisyen en iyisini bilir uy ona en guzeli olsun insallahBen geldim hanımlar, diyetisyen görüşmemi yaptım, %35 yağ, çoğu bel ve karın bölgesinde, metabolizma yaşı 45, benim yaşım 41, klasik 3 ana 3 ara öğünlü, öğle protein akşam sebzeli, 6 dilim ekmekli listemi aldım geldim, deneyelim bakalım ne olacak
Olur Canım Yarışalım İstersen Önceden Ne Güzel Tatlı Çekişmeli Yarışlar Yapardık Ya Noldu Gruba Böyle Dağılıp GittiBenim de bugun menum hep kh canim ya. Bugun gecti artik degistiremeyiz. Ama cumaya kadar hic cissiz guzel menulerimiz olsun ikimizin de bugunden sonra buna ihtiyaci var canim ne dersin?
Hoşgeldin Bloom Hayırlısı Olsun İnşallah Güzelce Gider KilolarBen geldim hanımlar, diyetisyen görüşmemi yaptım, %35 yağ, çoğu bel ve karın bölgesinde, metabolizma yaşı 45, benim yaşım 41, klasik 3 ana 3 ara öğünlü, öğle protein akşam sebzeli, 6 dilim ekmekli listemi aldım geldim, deneyelim bakalım ne olacak
Olur Canım Tabiii Neden Olmasın :)Iyi olmus o zaman arada bi es vermek gerekiyor bugünden sonra güzel saglikli menulerle devam edelim o zaman
Bence güzel olur kesinlikle uy diyetisyenine kilona gore gunde 6 dilim ekmek cok degil diyetisyen en iyisini bilir uy ona en guzeli olsun insallah
Tamam canım uyarım inşallah, bitsin artık istiyorum, kilo fazlalığın çok değil, yağı biraz düşürüp kası artıralım o fazlalık gider dediBence güzel olur kesinlikle uy diyetisyenine kilona gore gunde 6 dilim ekmek cok degil diyetisyen en iyisini bilir uy ona en guzeli olsun insallah
Hoşbuldum balım, 16 sında ilk kontrolüm umarım hiç kaçamak yapmadan iyi bir sonuç alırımHoşgeldin Bloom Hayırlısı Olsun İnşallah Güzelce Gider Kilolar
Bana spor önermedi şimdilik, ancak ufak ufak egzesizler yapayım en azından sıkılaşırım diyorumKızlar grup resmen öldü az canlandırdım yarış yapalım ne biliyim öp atlayalım biraz can gelsin
yoğunluk nasıl? bize yazamasan da suyu iç, yemeyi azalt.. pazartesi hafif başla.. olur mu? yapmaman için engelin var mı?
hoş geldin canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın uyarsan çok güzel kilo veriliyor ben de diyetisyen listesiyle başladım diyete ve devam ediyorum benim günlük 6 dilim ekmeğim varBen geldim hanımlar, diyetisyen görüşmemi yaptım, %35 yağ, çoğu bel ve karın bölgesinde, metabolizma yaşı 45, benim yaşım 41, klasik 3 ana 3 ara öğünlü, öğle protein akşam sebzeli, 6 dilim ekmekli listemi aldım geldim, deneyelim bakalım ne olacak
sana katılıyorum canım eskiden geçmişi oku oku bitmezdi sinmmdi ise 1 sayfa ya ilerlemiş oluyor ya olmuyor yarışma fikri güzel benKızlar grup resmen öldü az canlandırdım yarış yapalım ne biliyim öp atlayalım biraz can gelsin
Abla boşver geçmişi sen kendinden haber ver iyimisin nasılsın çok geçmiş olsunGunaydin arkadaslar. Ben sizleri cok ozledim. Gecmisi okuma gibi bir luksum yok. Umarim iyisinizdir her sey yolundadir.
Uzulme canim. Insallah hemen bu hafta gitsin butun artilar. Ve sonraki hafta gelsiin eksiler. Ben de gecen hafta 1.5 kg artiydim gitti sukur. Ins seninki de gidecek. Aman dikkat gec saatte birsey yeme.evet deryacim epey bi arti bu seferki. yakin zamanda toparlanmaya calisicam.
Sagol canim benim. Iyi olma yolunda oldukca yol katettim diyelim hilal cim.Abla boşver geçmişi sen kendinden haber ver iyimisin nasılsın çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?