Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh sporumu yaptim cardio gitti 300 kalori terde attim gitsin hastaliklar :) ama ilac aliyorum arti yapar mi acep pazartesiye
ilaç artı yapmaz canım içini rahat tut benim alerjik olduğu için hemen hemen her gün alerji ilacı içiyorum ki onlar in kilo yapmak gibi bir yan etkileri var malesef kortizon içerdiği için ama ben artı değilsem sen soğuk algınlığı ilacıyla hic olmazsın
canım stres yapma zaten normalde bir şey yemiyorsun iyi olmuş bir küçük mola vetonunsanız sonuçta sabahtan itibaren normal diyete devam edersem hicbir şey olmaz..hi bu arada o yeşillerin baya tuzlu ödem yapıcı bir şey o yüzden ödem atmak için bir şeyler yapabilirsin
canım bu kadar yoğunlukta olur öyle malesef bir dahaki derse daha hazırlıklı gidersin yanında bir şeyler götürürsün..ayrıca 100gr leblebi çok olmuş ölçüsü 1 fincan kadar onun en fazla

Haklisin canim. Yarina hazirlik yapamadim ama sabah kalkip marketten yiyebilecegim turde birseyler alip oyle giderim ins

Ben geldim hanımlar, diyetisyen görüşmemi yaptım, %35 yağ, çoğu bel ve karın bölgesinde, metabolizma yaşı 45, benim yaşım 41, klasik 3 ana 3 ara öğünlü, öğle protein akşam sebzeli, 6 dilim ekmekli listemi aldım geldim, deneyelim bakalım ne olacak

Iyi olmus o zaman arada bi es vermek gerekiyor bugünden sonra güzel saglikli menulerle devam edelim o zaman

Bence güzel olur kesinlikle uy diyetisyenine kilona gore gunde 6 dilim ekmek cok degil diyetisyen en iyisini bilir uy ona en guzeli olsun insallah

Benim de bugun menum hep kh canim ya. Bugun gecti artik degistiremeyiz. Ama cumaya kadar hic cissiz guzel menulerimiz olsun ikimizin de bugunden sonra buna ihtiyaci var canim ne dersin?
Olur Canım Yarışalım İstersen Önceden Ne Güzel Tatlı Çekişmeli Yarışlar Yapardık Ya Noldu Gruba Böyle Dağılıp Gitti

Hoşgeldin Bloom Hayırlısı Olsun İnşallah Güzelce Gider Kilolar

Olur Canım Tabiii Neden Olmasın :)

Bakın ben de devam li aktif olamıyorum ama çok üzücü 13. Takımı böyle görmek ben geldiğim de nasıl canlı cafcafliydi gebe bu kadar kişi vardık ama muhabbet bet iyiydi @Zeroks çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsin Nihal ablayı da çok özledim valla yeri nasıl belli bir an evvel sağlığına kavuş ve bizi o güzel sohbetinle şenlendir ablacım Zen71 Nalan sen niye gittin daha donmuyon yaaâa kitkurdu

Bence güzel olur kesinlikle uy diyetisyenine kilona gore gunde 6 dilim ekmek cok degil diyetisyen en iyisini bilir uy ona en guzeli olsun insallah
Tamam canım uyarım inşallah, bitsin artık istiyorum, kilo fazlalığın çok değil, yağı biraz düşürüp kası artıralım o fazlalık gider dedi

hoş geldin canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın uyarsan çok güzel kilo veriliyor ben de diyetisyen listesiyle başladım diyete ve devam ediyorum benim günlük 6 dilim ekmeğim var
Kızlar grup resmen öldü az canlandırdım yarış yapalım ne biliyim öp atlayalım biraz can gelsin
sana katılıyorum canım eskiden geçmişi oku oku bitmezdi sinmmdi ise 1 sayfa ya ilerlemiş oluyor ya olmuyor yarışma fikri güzel ben Bydelikiz ile yarışıyorum ama o haftasonu için gezmeye gitti şimdi yok pazartesi gelsin de ben onu bir güzel yeneyim:)

Gunaydinlar kizlar. Dun dersten sonra eve geldim saat gec olmustu yedim birseyler ve ne yazik ki istifra ettim sonra. Gec saatte yiyince bana yaramiyor. Ideali 17 ama en gec 18 ya kadar yeme isimi bitirmem lazim. Arada bir bitirmeyince de boyle sonuclaniyor. Galiba dun gece cok su kaybettim. Bugun eksiyim bakalim yarina bakalim nasil olacak. Benim ders basladi. Derse doneyim. Iyi pazarlar

Gunaydin arkadaslar. Ben sizleri cok ozledim. Gecmisi okuma gibi bir luksum yok. Umarim iyisinizdir her sey yolundadir.
Abla boşver geçmişi sen kendinden haber ver iyimisin nasılsın çok geçmiş olsun

evet deryacim epey bi arti bu seferki. yakin zamanda toparlanmaya calisicam.
Uzulme canim. Insallah hemen bu hafta gitsin butun artilar. Ve sonraki hafta gelsiin eksiler. Ben de gecen hafta 1.5 kg artiydim gitti sukur. Ins seninki de gidecek. Aman dikkat gec saatte birsey yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…