Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Super canim. Yeni terfin simdiden hayirli ugurlu olsun

Ah yaa miden hassas demekki seninde benim gibi dikkat et ablacim gec vakitte döndüğünde süt icmekle yetin olmazsa

Cok gecmis olsun ablacim sen iyilesmene bak biz buralardayiz zaten

Ben bugün bi yarim yiyicem valla :))
Oyle yapayim en iyusi canim. Gec saatte yemek yaramadi.

Ilk basta zor olur tabi canim. Cekiliin yoldan fistik sofor Hilal geliyor
hahahaha dolma fıstık :)))))

ya bir kullanmayı becersem ehliyeti Manuel alıp arabayı otomatik alicaz da eşimin aracı Manuel bu yüzden ondan öğrenmem daha iyi olacak eşimin huysuzlugu biraz da aslında ufak ufak burada başla kullanmaya dedi e burada yokuş önce bir düz yolda.kullanmam lazım ki yokusuu da heyecansız atlatiyim ama yok neyse devamlı tepesine binicem yoksa başka türlü olmicak peki bana önereceğim başkaa neler var ekran görüntüsü çekip kaydediyorum aklıma

ah ah ben ne çekiyorum bu bir yere kahvaltıya gitme işinden aylık günümüz var arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz yemeğe ya da kahvaltıya iki aydır kahvaltıya gittik ama ben hiç o güzel şeylerden yemedim tadına bile bakmadım ama bir arkadaşım da var o da diyet yapıyor ama böyle yerlerde dikkat etmiyor iki ileri bir geri aynı kiloda kalıyor yani kazanan bizleriz
jet hızıyla bir menü afiyet olsun tatlım güzel bir menü sporun da çok iyi

Tesekkurler arkadaslar. Iyi olmaya ve araniza tekrar donmeye calisiyorum.
nefertityy Sevil cim terfin hayirli olsun canim.
Bloom0677 Blom ve derya cim gecmis olsun.
Blom diyetisyene gitmekle iyi yapmissin canim inan bana hem yicen hem saglikli kilo vereceksin.
@DeryaOnDiet Derya cim master in hayirli olsun kolay gelsin. Baslamakla cok iyi yapmissin sen azimli kadinsin rahatlikla ustesinden gelirsin canim.
zukkum Hilal cim panik yapma. Kimse araba kullanmayi anasinin karninda ogrenmedi. Sogukkanli olamazsan kullanamazsin canim.
Gorduklerim yada aklimda kalanlar simdilik bu kadar arkadaslar. Bu sekil de yazmak olmadi belki ama cok halsizim cabuk yoruluyorum en pratik boyle geldi.

Abla benim yasim 26 met.yasim 41 sen yine cok iyisin

Super canim. Yeni terfin simdiden hayirli ugurlu olsun
Saol kuzum.. inşallah hayırlısı bakalım..

Bence arabayı çalıştır ama gitmeden olduğu yer de biraz vites çalış.. vitese bakmadan geçişleri yapabilirsn. Her vites değiştirirken dikiz aynasına bak, alıştırma olsun..

Ay ben bir yıl böyle yapa yapa kilo veremedim ya.. haftaiçi aç kal, hafta sonu göm.. neyse ki akıllanıyorum galiba :)

Menün iyi bence canım

yok canım öyle verilmiyor hic haftasonu yedigün in telafisi oluyor haftaiçi anca yerinde sayıyor insan

bugün ne yemişim bakalim
sabah 10.30
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1tk bal
domates marul biber

Ara 10 çiğ fındık ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara 2 kaşık leblebi
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
Ara 8 gr çikolata malesef
su 2 litre olmuştur spor yarim saat eliptik o kadar yedim bugün 1002 kalori olmuş öğlen yemeyince ne kadar da fark ediyor

Bugünkü yediklerim uzun bir aradan sonra
Sabah ve ogle birleşti 2 dilim ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 3 dilim salam domates salatalık yesil cay
Ara 1 küçük elma 1 tane etiform biskuvi
Aksam 80 gr tonbaligi 1 kk peynir 1.5 dilim ekmek 1/2 haslanmis yumurta
Ara 1 bardak sütlü nescafe 2 tane etiform bisküvi
Bi ara daha yaparim sanirim meyve yerim
Su 2 lt

Menun gayet iyi bence canim

haftasonu öyle olmuyor canım sabahla akşam birleşiyor ister istemez menün gayet güzel protein ağırlıklı olmuş çok iyi

afiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş spor da çok iyi sguat yaparken kalça ve bacaklarını sıkıyormusun

ay kız kızlar yüreğim sızlar nerelerdesiniz ayol hepten tenhalaştı buralar
evet canım aynen öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…