- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tmm dinlerimSuyunu mutlaka yerine koy canım, ve derslerini iyi dinle, notlarını al bol bol, derste yaramazlık yapma babana söylerim
Super canim. Yeni terfin simdiden hayirli ugurlu olsunGünaydın kızlarrr.. iyi sabahlar..Zen71 canım küçücük bir mesajını görmek bile ne mutlu etti bizi.. dualarımız seninle.. iyi ol gel.. seni çok özledik bizde..
Kızlar kaptanlık işi bana uğurlu geldi galiba, dün bütün gün mesaideydim ve sonucunda terfi alacağımı öğrendim.. iş yoğunluğum ciddi derecede artacak gibi duruyor başta..
Dün spora gidcem diye bir parça peynir ve fındık atmıştım ağzıma.. bütün gün yemeye fırsatım olmadı.. akşam 7 ye kadae aç durdum.. akşamda arkadaş da sağlıklı balık salata yedim.. üstüne bir elma yedim.. o saatte elma olmaz normalde ama, muhabbet iyiydi.. 2;30 du eve geldiğimizde elma erimiştir diye düşünüyorum.. daha tartılmadım.. birazdan gidip tartılıcam.. bakalım sonuç iyi olsun artık ya..
zukkum takımı hareketlendirelim demiş haklı olarak, bunu beraber yapabiliriz ancak.. zaten sayımız da azaldı.. haftasonu da araya girdi mi böyle oluyor.. bu hafta çarşamba izne çıkacağım için benim de 3 günüm çok yoğun gececek..
Bu arada kızlar.. ben dürüst olayım.. birşey diyeceğim.. bu takımın kaptanlığını beril istedi diye tamam ben yapayım dedim.. normalde bana gelene kadar bu takıma gönül vermiş çok arkadaşım var.. ben sadece destek olabileceğim içim geçici bir süre yardımcı olurum dedim.. bunda bir yanlış anlaşılma olsun istemiyorumnedense içimin derinliklerinde böyle bir düşünce rahatsız ediyor beni..
İçimi de döktüğüme göre bir lavaboya gideyim ben..
Oyle yapayim en iyusi canim. Gec saatte yemek yaramadi.Ah yaa miden hassas demekki seninde benim gibi dikkat et ablacim gec vakitte döndüğünde süt icmekle yetin olmazsa
Cok gecmis olsun ablacim sen iyilesmene bak biz buralardayiz zaten
Ben bugün bi yarim yiyicem valla :))
Sagol Elifcimgeçmiş olsun canım
ablacım geçmiş olsun özledik seni bir an önce sağlığına kavusman dileğiyle
niye yanlış anlaşılsın ki canım bu zor bir is emek ve fedakarlık istiyor bunu ustlendigin için teşekkür ederiz kaptanım
hahahaha dolma fıstık :)))))Ilk basta zor olur tabi canim. Cekiliin yoldan fistik sofor Hilal geliyor
ya bir kullanmayı becersem ehliyeti Manuel alıp arabayı otomatik alicaz da eşimin aracı Manuel bu yüzden ondan öğrenmem daha iyi olacak eşimin huysuzlugu biraz da aslında ufak ufak burada başla kullanmaya dedi e burada yokuş önce bir düz yolda.kullanmam lazım ki yokusuu da heyecansız atlatiyim ama yok neyse devamlı tepesine binicem yoksa başka türlü olmicak peki bana önereceğim başkaa neler var ekran görüntüsü çekip kaydediyorum aklımaAŞkitom yokuş kalkışı için; el frenini çek, yarım gaz yap, ayağını yavaşca debriyajdan çek, gaza yüklenmeye başla, araba gitmek isteyecek anlayacaksın, hafif öne arkaya beşik gibi sallanır, ayağını gazdan çekmeden el frenini yavaşça indir.. böylelikle geri kaydırmadan kalkabilirsin.. ayakların tam alışana kadar yokuştan el freni ile kalkmanı tavsiye ederim :) ya da yokuş kalkış destekli araba da olur.. onu da çok tavsiye ederim..
ah ah ben ne çekiyorum bu bir yere kahvaltıya gitme işinden aylık günümüz var arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz yemeğe ya da kahvaltıya iki aydır kahvaltıya gittik ama ben hiç o güzel şeylerden yemedim tadına bile bakmadım ama bir arkadaşım da var o da diyet yapıyor ama böyle yerlerde dikkat etmiyor iki ileri bir geri aynı kiloda kalıyor yani kazanan bizlerizKızlar ben de tartıldım 100gr eksideyim bakalım.. haftaya perşembeye kadar 75ler yine benim olsun istiyorum.. şimdi kahvaltıya geldik, ben fit kahvaltı diye birşey gördüm ondan alıyorum.. karşımda gömüyorlar... ama ben kazanacağım... sabretmeyen bu yolda ilerleyemiyor..
jet hızıyla bir menü afiyet olsun tatlım güzel bir menü sporun da çok iyiIlk menü benden
Sabah: 4 yk musli 4 yk yogurt
Oglen: 1 simit, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalik
Ara: 1 küçük portakal
Aksam: 2 kase tavuk suyuna sehriye corbasi unsuz ve yagsiz
Ara: kakaolu sut icicem
Toplam:1300 kalori
Su:2,5 lt
Spor: 45 dk leslie, 80 squat
Abla benim yasim 26 met.yasim 41 sen yine cok iyisinBen geldim hanımlar, diyetisyen görüşmemi yaptım, %35 yağ, çoğu bel ve karın bölgesinde, metabolizma yaşı 45, benim yaşım 41, klasik 3 ana 3 ara öğünlü, öğle protein akşam sebzeli, 6 dilim ekmekli listemi aldım geldim, deneyelim bakalım ne olacak
Saol kuzum.. inşallah hayırlısı bakalım..Super canim. Yeni terfin simdiden hayirli ugurlu olsun
hahahaha dolma fıstık :)))))
ya bir kullanmayı becersem ehliyeti Manuel alıp arabayı otomatik alicaz da eşimin aracı Manuel bu yüzden ondan öğrenmem daha iyi olacak eşimin huysuzlugu biraz da aslında ufak ufak burada başla kullanmaya dedi e burada yokuş önce bir düz yolda.kullanmam lazım ki yokusuu da heyecansız atlatiyim ama yok neyse devamlı tepesine binicem yoksa başka türlü olmicak peki bana önereceğim başkaa neler var ekran görüntüsü çekip kaydediyorum aklıma
ah ah ben ne çekiyorum bu bir yere kahvaltıya gitme işinden aylık günümüz var arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz yemeğe ya da kahvaltıya iki aydır kahvaltıya gittik ama ben hiç o güzel şeylerden yemedim tadına bile bakmadım ama bir arkadaşım da var o da diyet yapıyor ama böyle yerlerde dikkat etmiyor iki ileri bir geri aynı kiloda kalıyor yani kazanan bizleriz
jet hızıyla bir menü afiyet olsun tatlım güzel bir menü sporun da çok iyi
Menün iyi bence canımIlk menü benden
yok canım öyle verilmiyor hic haftasonu yedigün in telafisi oluyor haftaiçi anca yerinde sayıyor insanSaol kuzum.. inşallah hayırlısı bakalım..
Bence arabayı çalıştır ama gitmeden olduğu yer de biraz vites çalış.. vitese bakmadan geçişleri yapabilirsn. Her vites değiştirirken dikiz aynasına bak, alıştırma olsun..
Ay ben bir yıl böyle yapa yapa kilo veremedim ya.. haftaiçi aç kal, hafta sonu göm.. neyse ki akıllanıyorum galiba :)
Menun gayet iyi bence canimbugün ne yemişim bakalim
sabah 10.30
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1tk bal
domates marul biber
Ara 10 çiğ fındık ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara 2 kaşık leblebi
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
Ara 8 gr çikolata malesef
su 2 litre olmuştur spor yarim saat eliptik
haftasonu öyle olmuyor canım sabahla akşam birleşiyor ister istemez menün gayet güzel protein ağırlıklı olmuş çok iyiBugünkü yediklerim uzun bir aradan sonra
Sabah ve ogle birleşti 2 dilim ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 3 dilim salam domates salatalık yesil cay
Ara 1 küçük elma 1 tane etiform biskuvi
Aksam 80 gr tonbaligi 1 kk peynir 1.5 dilim ekmek 1/2 haslanmis yumurta
Ara 1 bardak sütlü nescafe 2 tane etiform bisküvi
Bi ara daha yaparim sanirim meyve yerim
Su 2 lt
afiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş spor da çok iyi sguat yaparken kalça ve bacaklarını sıkıyormusunIlk menü benden
evet canım aynen öyle olduay kız kızlar yüreğim sızlar nerelerdesiniz ayol hepten tenhalaştı buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?