Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

05.11.2017

10:00
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, salatalık

11:30
1 mandalina, 10 fındık

14:30
6 yk pilav, tavuk ızgara, salata, 3 yk yoğurt

16:30
1 çb leblebi

19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, marul, 1 sb süt

21:00
10 fındık

Su : 2,5 lt
Spor :

Bu menü onun de egilinir valla :)) affet bal şeker olsun

Terfiin hayırlı olsun canım, çok sevindim, üstesinden gelirsin eminim, deryanın programına bakıp gaza gelebilirsin daraldığında :)

Kaptanlık işini kabul ettiğin için de ayrıca teşekkürler canım

Aferin sana boşver sen o şişkoları, sen fit yeyip fit olacaksın

Bu ayağı debriyaj dan yavaş çekip gaza hafif basmak bu ne zormuş oysa ne kolay anlatılıyor birden gaza yüklenip kaza yapcam diye tirsak tirsak basıyorum bu sefer de yokuşta olduğumuz için arama stop ediyor
Kuzum sen nerede yaşıyorsun yokuşlu falan, çok mu dik yol, oralarda değil de şöyle yayla gibi geniş yollarda öğrensen önce

afiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş spor da çok iyi sguat yaparken kalça ve bacaklarını sıkıyormusun

evet canım aynen öyle oldu
Hafif mii 1300 kaloriden fazla o menu :)) sıkmıyorum aslinda ama kendiliginden sıkılıyor zaten bide bacak kaslarim cok sertleşti artık

Sabah
3 dil ekmek
Menemen
Çay

Öğlen
1 kaşe diyet sütlaç

Aksam hamsi
3 dil kadar ekmek
Salata
Yarım çay bardağı kola
Ara çeyrek nar 2 dil elma
1.5 şu
50 sguat
Aferin sana bugun gayet guzel iste ay canim hamsi istedi ama temizleyemem kii
Pilav bence cok fazla ama diyetisyen verdiyse bize halt yemek duser :)

Bu ayağı debriyaj dan yavaş çekip gaza hafif basmak bu ne zormuş oysa ne kolay anlatılıyor birden gaza yüklenip kaza yapcam diye tirsak tirsak basıyorum bu sefer de yokuşta olduğumuz için arama stop ediyor
Önce göstergeye bak canım gaza bastığında, 10-15 olduğunda debriyajı bırak yavaş yavaş, alışınca gaz sesine duyarlı olacak kulağın, göstergeye bakmana gerek kalmayacak, ilk başlarda stres yapman doğal, normal ilerliyosun yani, yokuşun eğimi nedir bilmiyorum ama adettendir düşük viteste çıkılır yokuş, 2-3 vites yeterlidir

Dörtlüleri yakarak kullanmaktan çekinme canım, diğer sürücüler de dikkatli olur, sıkıştığın yerde çek sağa bekle, panik yapma diğer araçları mağdur edeceğim diye, bırak nereden geçerlerse geçsinler, yapamayacağını anlarsan acemiyim demekten çekinme, bu arada sürücü belgen olmadan kullanman doğru değil tabi, yasal sorumluluğu ağır

Sabah
3 dil ekmek
Menemen
Çay

Öğlen
1 kaşe diyet sütlaç

Aksam hamsi
3 dil kadar ekmek
Salata
Yarım çay bardağı kola
Ara çeyrek nar 2 dil elma
1.5 şu
50 sguat
afiyet olsun ama hamsi tavaysa eğer dikkat dikkat diyorum

afiyet olsun güzel bence

CANınmm kendinden bahsetsene.. nasılsın??

yok canım öyle verilmiyor hic haftasonu yedigün in telafisi oluyor haftaiçi anca yerinde sayıyor insan

Ah ah aynennn.. bak bugüne kadar hiç farkında değildim kuzum.. daha yeni yeni toparlıyorum ben de..

@Zen71 abla cok gecmis olsun insAllah daha iyi olacaksın
nefertityy canim terfin hayırlı olsun
Saol canım benim.. nasılsın? Neler yapıyorsun?

Kızlar fena hamsi yedim midem bulanıyor ya kustum kusucam

Bak ya.. kızdım sana

Çok tatlısın.. teşekkürler.. aklımda bulundurucam..

Kızlarım iyi geceler.. ben akşamüstü trafikte 1 saat geçirmeme rağmen sporuma gittim.. bir güzel sırtımı terlettim.. artık spor yapmayı öğreniyorum sanırım.. spor yapınca iyice yanıyor her yerim.. hocam da bana kızdı.. sürekli tartılma dedi, yani motivasyonunu olumsuz etkiler diye korkuyorum dedi.. ama tartılıcam ben.. banane.. ya ben yılbaşına kadar 6 kilo vermek istiyorum kızlar.. buna ihtiyacım var.. artık 69u görmek istiyorum.. size çok ihtiyacım var bu hedefte.. beni yalnız bırakmayın.. ben de yanınızdayım.. ne gerekiyorsa yapalım.. sağlık olsun içimizde.. huzur olsun..

Şimdi duşa giricem.. çıkınca yazarım

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 kucuk tavuklu sebzeli sandvic.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 100 gr leblebi
Ara: 2 mandalina
Oglen: balik. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 2 kuru kayisi. 150 gr leblebi.
Ara: 1 elma. 1 mandalina

Aksami kasten yemedim cunku 1500 kaloriyi doldurdum bugun.

Su: 2 lt
Spor: 30 dk yuruyus. 200 squat. 50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…