05.11.2017
10:00
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
11:30
1 mandalina, 10 fındık
14:30
6 yk pilav, tavuk ızgara, salata, 3 yk yoğurt
16:30
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, marul, 1 sb süt
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
Terfiin hayırlı olsun canım, çok sevindim, üstesinden gelirsin eminim, deryanın programına bakıp gaza gelebilirsin daraldığında :)Günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. @Zen71 canım küçücük bir mesajını görmek bile ne mutlu etti bizi.. dualarımız seninle.. iyi ol gel.. seni çok özledik bizde..
Kızlar kaptanlık işi bana uğurlu geldi galiba, dün bütün gün mesaideydim ve sonucunda terfi alacağımı öğrendim.. iş yoğunluğum ciddi derecede artacak gibi duruyor başta..
Dün spora gidcem diye bir parça peynir ve fındık atmıştım ağzıma.. bütün gün yemeye fırsatım olmadı.. akşam 7 ye kadae aç durdum.. akşamda arkadaş da sağlıklı balık salata yedim.. üstüne bir elma yedim.. o saatte elma olmaz normalde ama, muhabbet iyiydi.. 2;30 du eve geldiğimizde elma erimiştir diye düşünüyorum.. daha tartılmadım.. birazdan gidip tartılıcam.. bakalım sonuç iyi olsun artık ya..
zukkum takımı hareketlendirelim demiş haklı olarak, bunu beraber yapabiliriz ancak.. zaten sayımız da azaldı.. haftasonu da araya girdi mi böyle oluyor.. bu hafta çarşamba izne çıkacağım için benim de 3 günüm çok yoğun gececek..
Bu arada kızlar.. ben dürüst olayım.. birşey diyeceğim.. bu takımın kaptanlığını beril istedi diye tamam ben yapayım dedim.. normalde bana gelene kadar bu takıma gönül vermiş çok arkadaşım var.. ben sadece destek olabileceğim içim geçici bir süre yardımcı olurum dedim.. bunda bir yanlış anlaşılma olsun istemiyorumnedense içimin derinliklerinde böyle bir düşünce rahatsız ediyor beni..
İçimi de döktüğüme göre bir lavaboya gideyim ben..
Aferin sana boşver sen o şişkoları, sen fit yeyip fit olacaksınKızlar ben de tartıldım 100gr eksideyim bakalım.. haftaya perşembeye kadar 75ler yine benim olsun istiyorum.. şimdi kahvaltıya geldik, ben fit kahvaltı diye birşey gördüm ondan alıyorum.. karşımda gömüyorlar... ama ben kazanacağım... sabretmeyen bu yolda ilerleyemiyor..
Hemen söylüyorum, kocan yanında olmayacak:)Ay kızlar bu araba kullanmanın bi kolayını söyleyin bana yaaa lütfen
Kuzum sen nerede yaşıyorsun yokuşlu falan, çok mu dik yol, oralarda değil de şöyle yayla gibi geniş yollarda öğrensen önceBu ayağı debriyaj dan yavaş çekip gaza hafif basmak bu ne zormuş oysa ne kolay anlatılıyor birden gaza yüklenip kaza yapcam diye tirsak tirsak basıyorum bu sefer de yokuşta olduğumuz için arama stop ediyor
Hafif mii 1300 kaloriden fazla o menu :)) sıkmıyorum aslinda ama kendiliginden sıkılıyor zaten bide bacak kaslarim cok sertleşti artıkafiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş spor da çok iyi sguat yaparken kalça ve bacaklarını sıkıyormusun
evet canım aynen öyle oldu
Aferin sana bugun gayet guzel iste ay canim hamsi istedi ama temizleyemem kiiSabah
3 dil ekmek
Menemen
Çay
Öğlen
1 kaşe diyet sütlaç
Aksam hamsi
3 dil kadar ekmek
Salata
Yarım çay bardağı kola
Ara çeyrek nar 2 dil elma
1.5 şu
50 sguat
Pilav bence cok fazla ama diyetisyen verdiyse bize halt yemek duser :)05.11.2017
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
1 mandalina, 10 fındık
1 çb leblebi
10 fındık
Spor :
Önce göstergeye bak canım gaza bastığında, 10-15 olduğunda debriyajı bırak yavaş yavaş, alışınca gaz sesine duyarlı olacak kulağın, göstergeye bakmana gerek kalmayacak, ilk başlarda stres yapman doğal, normal ilerliyosun yani, yokuşun eğimi nedir bilmiyorum ama adettendir düşük viteste çıkılır yokuş, 2-3 vites yeterlidirBu ayağı debriyaj dan yavaş çekip gaza hafif basmak bu ne zormuş oysa ne kolay anlatılıyor birden gaza yüklenip kaza yapcam diye tirsak tirsak basıyorum bu sefer de yokuşta olduğumuz için arama stop ediyor
Yağı 35 den 25 e çeksek yeter dedi, ara öğünle çok sıkılıyorum yahu, şekerin de oynuyor, akşama kadar tavşan gibi kırt kırt yoruluyorumHic fena degilmissin canim. Hadi hayirlisi basla bakalim.
Dörtlüleri yakarak kullanmaktan çekinme canım, diğer sürücüler de dikkatli olur, sıkıştığın yerde çek sağa bekle, panik yapma diğer araçları mağdur edeceğim diye, bırak nereden geçerlerse geçsinler, yapamayacağını anlarsan acemiyim demekten çekinme, bu arada sürücü belgen olmadan kullanman doğru değil tabi, yasal sorumluluğu ağırhahahaha dolma fıstık :)))))
ya bir kullanmayı becersem ehliyeti Manuel alıp arabayı otomatik alicaz da eşimin aracı Manuel bu yüzden ondan öğrenmem daha iyi olacak eşimin huysuzlugu biraz da aslında ufak ufak burada başla kullanmaya dedi e burada yokuş önce bir düz yolda.kullanmam lazım ki yokusuu da heyecansız atlatiyim ama yok neyse devamlı tepesine binicem yoksa başka türlü olmicak peki bana önereceğim başkaa neler var ekran görüntüsü çekip kaydediyorum aklıma
Toparlarsın kuzum benim ne olacak, ya senin yaşın 41 olsaydıAbla benim yasim 26 met.yasim 41 sen yine cok iyisin
afiyet olsun ama hamsi tavaysa eğer dikkat dikkat diyorumSabah
3 dil ekmek
Menemen
Çay
Öğlen
1 kaşe diyet sütlaç
Aksam hamsi
3 dil kadar ekmek
Salata
Yarım çay bardağı kola
Ara çeyrek nar 2 dil elma
1.5 şu
50 sguat
afiyet olsun güzel bence05.11.2017
1 mandalina, 10 fındık
1 çb leblebi
10 fındık
Spor :
soda falan iç canımKızlar fena hamsi yedim midem bulanıyor ya kustum kusucam
Tesekkurler arkadaslar. Iyi olmaya ve araniza tekrar donmeye calisiyorum.
nefertityy Sevil cim terfin hayirli olsun canim.
Bloom0677 Blom ve derya cim gecmis olsun.
Blom diyetisyene gitmekle iyi yapmissin canim inan bana hem yicen hem saglikli kilo vereceksin.
@DeryaOnDiet Derya cim master in hayirli olsun kolay gelsin. Baslamakla cok iyi yapmissin sen azimli kadinsin rahatlikla ustesinden gelirsin canim.
zukkum Hilal cim panik yapma. Kimse araba kullanmayi anasinin karninda ogrenmedi. Sogukkanli olamazsan kullanamazsin canim.
Gorduklerim yada aklimda kalanlar simdilik bu kadar arkadaslar. Bu sekil de yazmak olmadi belki ama cok halsizim cabuk yoruluyorum en pratik boyle geldi.
yok canım öyle verilmiyor hic haftasonu yedigün in telafisi oluyor haftaiçi anca yerinde sayıyor insan
Saol canım benim.. nasılsın? Neler yapıyorsun?
Kızlar fena hamsi yedim midem bulanıyor ya kustum kusucam
Terfiin hayırlı olsun canım, çok sevindim, üstesinden gelirsin eminim, deryanın programına bakıp gaza gelebilirsin daraldığında :)
Kaptanlık işini kabul ettiğin için de ayrıca teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?