- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menu de spor da su da cok iyi canim masallahIlk menü benden
Sabah: 4 yk musli 4 yk yogurt
Oglen: 1 simit, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalik
Ara: 1 küçük portakal
Aksam: 2 kase tavuk suyuna sehriye corbasi unsuz ve yagsiz
Ara: kakaolu sut icicem
Toplam:1300 kalori
Su:2,5 lt
Spor: 45 dk leslie, 80 squat
Ohh masallah Sevilim kaptanim. Sporunu da yaptin. Insallah bu gidisle 69u gorursun sen yeni yila.Kızlarım iyi geceler.. ben akşamüstü trafikte 1 saat geçirmeme rağmen sporuma gittim.. bir güzel sırtımı terlettim.. artık spor yapmayı öğreniyorum sanırım.. spor yapınca iyice yanıyor her yerim.. hocam da bana kızdı.. sürekli tartılma dedi, yani motivasyonunu olumsuz etkiler diye korkuyorum dedi.. ama tartılıcam ben.. banane.. ya ben yılbaşına kadar 6 kilo vermek istiyorum kızlar.. buna ihtiyacım var.. artık 69u görmek istiyorum.. size çok ihtiyacım var bu hedefte.. beni yalnız bırakmayın.. ben de yanınızdayım.. ne gerekiyorsa yapalım.. sağlık olsun içimizde.. huzur olsun..
Şimdi duşa giricem.. çıkınca yazarım
Sagol canim benim. Insallah gecip bitmistir. Saglikla kal NihalcimTesekkurler arkadaslar. Iyi olmaya ve araniza tekrar donmeye calisiyorum.
@nefertityy Sevil cim terfin hayirli olsun canim.
@Bloom0677 Blom ve derya cim gecmis olsun.
Blom diyetisyene gitmekle iyi yapmissin canim inan bana hem yicen hem saglikli kilo vereceksin.
@DeryaOnDiet Derya cim master in hayirli olsun kolay gelsin. Baslamakla cok iyi yapmissin sen azimli kadinsin rahatlikla ustesinden gelirsin canim.
zukkum Hilal cim panik yapma. Kimse araba kullanmayi anasinin karninda ogrenmedi. Sogukkanli olamazsan kullanamazsin canim.
Gorduklerim yada aklimda kalanlar simdilik bu kadar arkadaslar. Bu sekil de yazmak olmadi belki ama cok halsizim cabuk yoruluyorum en pratik boyle geldi.
evet daha yeniyim canım ya aslında eşim çok sakin mesela o kadar istopa rağmen tek kelime etmeyip sakince bak hayatım tekrar çalıştır diyor ben olsa beni bogardimHemen söylüyorum, kocan yanında olmayacak:)
Yeni mi başlıyorsun canım
kız aslında merkeze çok yakınım ama üst kesimde kalıyorum biraz ben o yüzden yokuş yerler bende yayla gibi yol istiyorum ama herkes vızır vızır araba dolu istanbuldayimKuzum sen nerede yaşıyorsun yokuşlu falan, çok mu dik yol, oralarda değil de şöyle yayla gibi geniş yollarda öğrensen önce
ben temizlenmiş alıyorum çiğdem bi yıkıyorum temiz ve o kadar bende fena bacak da yumuşama oldu cıvık cıvık oldu etler sguat yeterli olur mu kondisyon istemiyorum amaHafif mii 1300 kaloriden fazla o menu :)) sıkmıyorum aslinda ama kendiliginden sıkılıyor zaten bide bacak kaslarim cok sertleşti artık
Aferin sana bugun gayet guzel iste ay canim hamsi istedi ama temizleyemem kii
Pilav bence cok fazla ama diyetisyen verdiyse bize halt yemek duser :)
ya ben hep. Kulağımı verdim biliyomusun ona bakmak aklıma gelmedi :) ama iyi oldu söylediğin vites1 deydi yani öyle dimdik değil yokuslar ama yokuş yaniÖnce göstergeye bak canım gaza bastığında, 10-15 olduğunda debriyajı bırak yavaş yavaş, alışınca gaz sesine duyarlı olacak kulağın, göstergeye bakmana gerek kalmayacak, ilk başlarda stres yapman doğal, normal ilerliyosun yani, yokuşun eğimi nedir bilmiyorum ama adettendir düşük viteste çıkılır yokuş, 2-3 vites yeterlidir
yok trafik çıkmıyorum evin oralar da sabah erken bide kimse yokken mahallede yaptık mecburum Bloom yoksa direk kursa gidersem heyecan dan yapamam önce eşim öğretmeliDörtlüleri yakarak kullanmaktan çekinme canım, diğer sürücüler de dikkatli olur, sıkıştığın yerde çek sağa bekle, panik yapma diğer araçları mağdur edeceğim diye, bırak nereden geçerlerse geçsinler, yapamayacağını anlarsan acemiyim demekten çekinme, bu arada sürücü belgen olmadan kullanman doğru değil tabi, yasal sorumluluğu ağır
niye kine kız nolurafiyet olsun ama hamsi tavaysa eğer dikkat dikkat diyorum
afiyet olsun güzel bence
Afiyet olsun canim. Cok dikkat etmissin bugun. Sukur ben bugun bitirdim leblebiyibugün ne yemişim bakalim
sabah 10.30
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1tk bal
domates marul biber
Ara 10 çiğ fındık ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara 2 kaşık leblebi
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
Ara 8 gr çikolata malesef
su 2 litre olmuştur spor yarim saat eliptik o kadar yedim bugün 1002 kalori olmuş öğlen yemeyince ne kadar da fark ediyor
Afiyet olsun canim.Bugünkü yediklerim uzun bir aradan sonra
Sabah ve ogle birleşti 2 dilim ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 3 dilim salam domates salatalık yesil cay
Ara 1 küçük elma 1 tane etiform biskuvi
Aksam 80 gr tonbaligi 1 kk peynir 1.5 dilim ekmek 1/2 haslanmis yumurta
Ara 1 bardak sütlü nescafe 2 tane etiform bisküvi
Bi ara daha yaparim sanirim meyve yerim
Su 2 lt
Tesekkurler arkadaslar. Iyi olmaya ve araniza tekrar donmeye calisiyorum.
@nefertityy Sevil cim terfin hayirli olsun canim.
@Bloom0677 Blom ve derya cim gecmis olsun.
Blom diyetisyene gitmekle iyi yapmissin canim inan bana hem yicen hem saglikli kilo vereceksin.
@DeryaOnDiet Derya cim master in hayirli olsun kolay gelsin. Baslamakla cok iyi yapmissin sen azimli kadinsin rahatlikla ustesinden gelirsin canim.
zukkum Hilal cim panik yapma. Kimse araba kullanmayi anasinin karninda ogrenmedi. Sogukkanli olamazsan kullanamazsin canim.
Gorduklerim yada aklimda kalanlar simdilik bu kadar arkadaslar. Bu sekil de yazmak olmadi belki ama cok halsizim cabuk yoruluyorum en pratik boyle geldi.
Gunduz evde olmayinca kizimla yuruyuse aksam ciktik canim. Geldik simdi evdeyiz. Sen nasilsin?ay kız kızlar yüreğim sızlar nerelerdesiniz ayol hepten tenhalaştı buralar
Bence pazara gore gayet guzel bir menu canim. Afiyet olsunSabah
3 dil ekmek
Menemen
Çay
Öğlen
1 kaşe diyet sütlaç
Aksam hamsi
3 dil kadar ekmek
Salata
Yarım çay bardağı kola
Ara çeyrek nar 2 dil elma
1.5 şu
50 sguat
Menun cok guzel ve doyurucu tam benlik olmus bol ara ogunlu. Afiyet olsun bloom05.11.2017
10:00
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
11:30
1 mandalina, 10 fındık
14:30
6 yk pilav, tavuk ızgara, salata, 3 yk yoğurt
16:30
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, marul, 1 sb süt
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
Miden kotuyse git kus canim. Belki taze degildir. Aman haaKızlar fena hamsi yedim midem bulanıyor ya kustum kusucam
Ben cok severim ara ogun. Ana ogun olmasa da yasarim ama ara ogunsuz aslaaYağı 35 den 25 e çeksek yeter dedi, ara öğünle çok sıkılıyorum yahu, şekerin de oynuyor, akşama kadar tavşan gibi kırt kırt yoruluyorum
Pazar gunu son doz serumumu alirken kotulesmisim gecesine mecburen ameliyata almislar. Hastane deyim daha canim. Once genel yogun bakim simdi de tek kisilik yogun bakimla ozel oda arasi bir yerdeyim. Cuma gununden beri azar azar agizdan beslenebiliyorum dunden beri de yardimla yurumeye basladim. Cuma gunu de kaldirmislardi ama yuruyemistim yani bu guzel gelisme. Bagli oldugum makinalardan da teker teker kurtuluyorum bu da cok iyi bence. Yani iyilesme yolunda bayagi yol kat ettim. Sanki bi taburcu olsam evime gitsem hic bunlari yasamamis olcakmis gibi geliyor da yine buna da sukur diyorum.CANınmm kendinden bahsetsene.. nasılsın??
Ah ah aynennn.. bak bugüne kadar hiç farkında değildim kuzum.. daha yeni yeni toparlıyorum ben de..
Saol canım benim.. nasılsın? Neler yapıyorsun?
Bak ya.. kızdım sana
Çok tatlısın.. teşekkürler.. aklımda bulundurucam..
Spor çok iyi ya :)Ilk menü benden
Sabah: 4 yk musli 4 yk yogurt
Oglen: 1 simit, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalik
Ara: 1 küçük portakal
Aksam: 2 kase tavuk suyuna sehriye corbasi unsuz ve yagsiz
Ara: kakaolu sut icicem
Toplam:1300 kalori
Su:2,5 lt
Spor: 45 dk leslie, 80 squat
Menü de spor da iyi canım :)bugün ne yemişim bakalim
sabah 10.30
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1tk bal
domates marul biber
Ara 10 çiğ fındık ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara 2 kaşık leblebi
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
Ara 8 gr çikolata malesef
su 2 litre olmuştur spor yarim saat eliptik o kadar yedim bugün 1002 kalori olmuş öğlen yemeyince ne kadar da fark ediyor
Farklı bir menü olmuş. Bol proteinli ve güzel :)Bugünkü yediklerim uzun bir aradan sonra
Sabah ve ogle birleşti 2 dilim ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 3 dilim salam domates salatalık yesil cay
Ara 1 küçük elma 1 tane etiform biskuvi
Aksam 80 gr tonbaligi 1 kk peynir 1.5 dilim ekmek 1/2 haslanmis yumurta
Ara 1 bardak sütlü nescafe 2 tane etiform bisküvi
Bi ara daha yaparim sanirim meyve yerim
Su 2 lt
Doyurucu ve sağlıklı05.11.2017
10:00
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
11:30
1 mandalina, 10 fındık
14:30
6 yk pilav, tavuk ızgara, salata, 3 yk yoğurt
16:30
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, marul, 1 sb süt
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
Squatlara gel :)Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 kucuk tavuklu sebzeli sandvic.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 100 gr leblebi
Ara: 2 mandalina
Oglen: balik. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 2 kuru kayisi. 150 gr leblebi.
Ara: 1 elma. 1 mandalina
Aksami kasten yemedim cunku 1500 kaloriyi doldurdum bugun.
Su: 2 lt
Spor: 30 dk yuruyus. 200 squat. 50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?