Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menu de spor da su da cok iyi canim masallah

Ohh masallah Sevilim kaptanim. Sporunu da yaptin. Insallah bu gidisle 69u gorursun sen yeni yila.

Sagol canim benim. Insallah gecip bitmistir. Saglikla kal Nihalcim

Hemen söylüyorum, kocan yanında olmayacak:)
Yeni mi başlıyorsun canım
evet daha yeniyim canım ya aslında eşim çok sakin mesela o kadar istopa rağmen tek kelime etmeyip sakince bak hayatım tekrar çalıştır diyor ben olsa beni bogardim

Kuzum sen nerede yaşıyorsun yokuşlu falan, çok mu dik yol, oralarda değil de şöyle yayla gibi geniş yollarda öğrensen önce
kız aslında merkeze çok yakınım ama üst kesimde kalıyorum biraz ben o yüzden yokuş yerler bende yayla gibi yol istiyorum ama herkes vızır vızır araba dolu istanbuldayim

ben temizlenmiş alıyorum çiğdem bi yıkıyorum temiz ve o kadar bende fena bacak da yumuşama oldu cıvık cıvık oldu etler sguat yeterli olur mu kondisyon istemiyorum ama

ya ben hep. Kulağımı verdim biliyomusun ona bakmak aklıma gelmedi :) ama iyi oldu söylediğin vites1 deydi yani öyle dimdik değil yokuslar ama yokuş yani

yok trafik çıkmıyorum evin oralar da sabah erken bide kimse yokken mahallede yaptık mecburum Bloom yoksa direk kursa gidersem heyecan dan yapamam önce eşim öğretmeli

afiyet olsun ama hamsi tavaysa eğer dikkat dikkat diyorum

afiyet olsun güzel bence
niye kine kız nolur

Afiyet olsun canim. Cok dikkat etmissin bugun. Sukur ben bugun bitirdim leblebiyi ben alinca boyle oluyor paketin dibini gorene kadar yiyom.

Afiyet olsun canim.

Haklısın abla devam mı telkin verdim kendime yaparsın sen hilal diye yapacaksın falan gibi yapicam ya kafaya koydum halledicem bu isi

Menun cok guzel ve doyurucu tam benlik olmus bol ara ogunlu. Afiyet olsun bloom

Yağı 35 den 25 e çeksek yeter dedi, ara öğünle çok sıkılıyorum yahu, şekerin de oynuyor, akşama kadar tavşan gibi kırt kırt yoruluyorum
Ben cok severim ara ogun. Ana ogun olmasa da yasarim ama ara ogunsuz aslaa ve bu ara ogunleri cogalttigimdan beri hem duzenli kilo verdim hem de aclik hissim cok az oluyor

Pazar gunu son doz serumumu alirken kotulesmisim gecesine mecburen ameliyata almislar. Hastane deyim daha canim. Once genel yogun bakim simdi de tek kisilik yogun bakimla ozel oda arasi bir yerdeyim. Cuma gununden beri azar azar agizdan beslenebiliyorum dunden beri de yardimla yurumeye basladim. Cuma gunu de kaldirmislardi ama yuruyemistim yani bu guzel gelisme. Bagli oldugum makinalardan da teker teker kurtuluyorum bu da cok iyi bence. Yani iyilesme yolunda bayagi yol kat ettim. Sanki bi taburcu olsam evime gitsem hic bunlari yasamamis olcakmis gibi geliyor da yine buna da sukur diyorum.
Bu arada beril imiz kaptanligi sana devretmis sevil cim. Kolay gelsin canim.

Spor çok iyi ya :)

Menü de spor da iyi canım :)

Farklı bir menü olmuş. Bol proteinli ve güzel :)

Doyurucu ve sağlıklı
Afiyet olsun canım

Squatlara gel :)
Güzel bir gün olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…