Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uzun süreden sonra bir menü ben de yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 çk bal

Ara: 2 kare bitter çikolata

Öğle:
Hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
3 yk fırında sebzeli patates

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt

Su: 2.5
Spor: 45 dk yürüyüş

canım benim... hayatta herşey bizim sınavımız işte.. Allah dermansız dert vermesin.. Şifamız eksik olmasın.. yaşadığın ttüm zorluklar kuş tüyü hafifliğinde gelip geçsin..

Sizi bu aralar çok aksatıyorum kızlar farkındayım
Ama elimden geleni yapacağım size daha çok vakit ayırmak için
Buraya girmediğim zaman benim de motivasyonum düşüyor
İyi uykular :)

aa gel ama aksatma.. sen olmayınca bizimde motivasyonumuz düşüyor... sürekli takımda millet nerede sorusu dönüyor..

günaydın kızlarrr iyi sabahlar diliyorum.. çok güzel bir hafta bizimle olsun.. ben bu hafta Paris'e gidiyorum.. evlilik yıldönümümüz olduğu için boş vaktimde hazırlıkta yapmaya çalışıyorum.. baya heyecanlı ve telaşlı bir hafta benim için.. iş yerindeki hareketliliği şuan görmezden gelmeye çalışıyorum..

sizin de iyi haberler alacağınız, kendi özünüze döndüğünüz, yüklerinizden kurtulduğunuz bir hafta olsun..

bugün bana yeni yıl hedeflerinizi yazar mısınız? dün ben söylemiştim.. bugün sıra sizde.. ayrıca cuma gün ki tartı da göreceğiniz sayıları da merak ediyorum.. hedef koymazsak ilerleyemeyiz.. sonuçta bu bir yarışma aynı zamanda.. iki haftadır durum yerlerde.. hadi biraz yardım edelim birbirimize..

öncelikle mutluluklar yıl dönümünde paris ne güzel benim eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu ilkti birde ama unuttuğunu anladığındaki pişmanlık üzüntü ifadesi görülmeye değerdi. kasım 2. haftada 53 hedefim vardı olmadı yılbaşını bakalım artık.

Hazır o kadar anestezi almışken bir de yağlarımızı alsalar ölürler sanki, herşeyi biz söyleyeceğiz illa

Ne güzel sonuçlar getirecek bu menüler, afiyet olsun canım

Sizi bu aralar çok aksatıyorum kızlar farkındayım
Ama elimden geleni yapacağım size daha çok vakit ayırmak için
Buraya girmediğim zaman benim de motivasyonum düşüyor
İyi uykular :)
Aslında çok değil, sabah akşam 15 dakikanı buraya versen sana da bize de yeter :)

Günaydın canım, gez toz keyfine bak, yılbaşınfa hedefime ulaşmayı planlıyorum ben, 69.9 yani, yeni beslenmeye geçtiğim için haftalık hedef koyamıyorum, spor yapma dedi ama evde ufak şekillendirici egzersizler yapmak istiyorum

Miden kotuyse git kus canim. Belki taze degildir. Aman haa
rahatladım biraz ama gece boyu bir huzursuz oldum yok bir daha vur süre yemem ya

çok çok geçmiş olsun abla inşallah gün geçtikçe çok daha iyi olacaksın çok yol katetdin sen bunlar da geçecek inşallah

ay ne heyecanlı sevil ya çok güzel günler geçir inşallah bize resim at fırsat bulunca bizde gitmiş kadar olalım :)) yeni yıla kadar hedefim 70 71 net olmak istiyorum kafamın içini düzelttip depresif halimden kurtulmak istiyorum araba kullanmanın hakkından gelmek daha güzel örgü örmek istiyorum mazlum ev hanımı olunca hedefler de iple sisle oluyor

Kızlar ben 500 gr artidayim hatta inanirmisiniz dün sabah kahvaltıdan sonra 79 görecektim neredeyse bazen bu salaklar tartıya güvenmiyorum yani neyse o artı da gider inşallah ödem dır parmaklar şişti çünkü benim yine bu hafta dukan yapicam akşamlar çok hafif kapanacak ve 77 den kurtulucam inşallah

Atın pazartesi sendromunu üzerinizden hava güzel yağmur yok ben evimi şöyle bir toparlayıp çamaşır aşıp diğerlerini katlayıp dışarı atacağım kendimi az bir nefes alıyım özledim gezmeyi kar yağınca zaten gidemiyorum bugün fırsat varken gidelim

aa hedeflerimiz aynı seninle.. ben de 69,9u görmek istiyorum.. Amin.

ya sürekli insülini yüksek tutmak nasıl bir şey bilmiyorum.. ama yine de doktorlardan daha iyi bilemeyiz.. ne diyeyim ya..

bak hedeflerinin hepsine bayıldım. gel kız sen de beraber 69.9u görelim.. ama 8 haftamız var, düzenli bir beslenme ve sporla istikrarla olur yani bu işler.. sıkalım dişimizi ya... hayatımız zaten akıp gidiyor, elimizde olmayan çok sebep var ve onlar bitmeyecek.. ama biz kendimizin elinde olan hedeflerden geri kalmayalım..

ben de geldim masum köylü çalışıyorum.. sabahtan bu saate 2 toplantı atlattım.. toplanmaktan çalışamıyorum resmen.. benim yerime de gez lütfen.. tadını çıkar..
söz ben de senin yerine gezicem..

Sevil biz hiç yildonumu kutlayamadik desem inanirmisin hep hazırlık yapıyorum ama biz genelde hep kus oluyoruz sağolsun etraftaki faktörlerden sebeb

benim için özel günler önemlidir.. doğum günleri ve evlilik yıldönümüz.. kendimizi şımartmak için bahaneler bunlar.. hayatın rutinine bir es vermek gibi.. nefes almak gibi düşün.. biz de tüm bu planları ben yaparım.. kocam pek beceremez ben de beklemem zaten.. herkesin huyu farklıdır.. ben sürprizler yaparımçç oda her yıl heyecanla bekler benden.. biz de böyleyiz işte..

ben gezmeyi seviyorum.. bu tarz günleri de fırsata çeviriyorum.. aklında bulunsun.. :)

Cok gecmis olsun Nihalcim. Aynen bir taburcu ol bu gunler bir gecsin hic yasamamis gibi olursun. Sukur ki ameliyat gecti bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…