Pazar gunu son doz serumumu alirken kotulesmisim gecesine mecburen ameliyata almislar. Hastane deyim daha canim. Once genel yogun bakim simdi de tek kisilik yogun bakimla ozel oda arasi bir yerdeyim. Cuma gununden beri azar azar agizdan beslenebiliyorum dunden beri de yardimla yurumeye basladim. Cuma gunu de kaldirmislardi ama yuruyemistim yani bu guzel gelisme. Bagli oldugum makinalardan da teker teker kurtuluyorum bu da cok iyi bence. Yani iyilesme yolunda bayagi yol kat ettim. Sanki bi taburcu olsam evime gitsem hic bunlari yasamamis olcakmis gibi geliyor da yine buna da sukur diyorum.
Bu arada beril imiz kaptanligi sana devretmis sevil cim. Kolay gelsin canim.
Sizi bu aralar çok aksatıyorum kızlar farkındayım
Ama elimden geleni yapacağım size daha çok vakit ayırmak için
Buraya girmediğim zaman benim de motivasyonum düşüyor
İyi uykular :)
öncelikle mutluluklar yıl dönümünde paris ne güzel benim eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu ilkti birde ama unuttuğunu anladığındaki pişmanlık üzüntü ifadesi görülmeye değerdi. kasım 2. haftada 53 hedefim vardı olmadı yılbaşını bakalım artık.günaydın kızlarrr iyi sabahlar diliyorum.. çok güzel bir hafta bizimle olsun.. ben bu hafta Paris'e gidiyorum.. evlilik yıldönümümüz olduğu için boş vaktimde hazırlıkta yapmaya çalışıyorum.. baya heyecanlı ve telaşlı bir hafta benim için.. iş yerindeki hareketliliği şuan görmezden gelmeye çalışıyorum..
sizin de iyi haberler alacağınız, kendi özünüze döndüğünüz, yüklerinizden kurtulduğunuz bir hafta olsun..
bugün bana yeni yıl hedeflerinizi yazar mısınız? dün ben söylemiştim.. bugün sıra sizde.. ayrıca cuma gün ki tartı da göreceğiniz sayıları da merak ediyorum.. hedef koymazsak ilerleyemeyiz.. sonuçta bu bir yarışma aynı zamanda.. iki haftadır durum yerlerde.. hadi biraz yardım edelim birbirimize..
Hazır o kadar anestezi almışken bir de yağlarımızı alsalar ölürler sanki, herşeyi biz söyleyeceğiz illaPazar gunu son doz serumumu alirken kotulesmisim gecesine mecburen ameliyata almislar. Hastane deyim daha canim. Once genel yogun bakim simdi de tek kisilik yogun bakimla ozel oda arasi bir yerdeyim. Cuma gununden beri azar azar agizdan beslenebiliyorum dunden beri de yardimla yurumeye basladim. Cuma gunu de kaldirmislardi ama yuruyemistim yani bu guzel gelisme. Bagli oldugum makinalardan da teker teker kurtuluyorum bu da cok iyi bence. Yani iyilesme yolunda bayagi yol kat ettim. Sanki bi taburcu olsam evime gitsem hic bunlari yasamamis olcakmis gibi geliyor da yine buna da sukur diyorum.
Ne güzel sonuçlar getirecek bu menüler, afiyet olsun canımUzun süreden sonra bir menü ben de yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 çk bal
Ara: 2 kare bitter çikolata
Öğle:
Hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
3 yk fırında sebzeli patates
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Su: 2.5
Spor: 45 dk yürüyüş
Aslında çok değil, sabah akşam 15 dakikanı buraya versen sana da bize de yeter :)Sizi bu aralar çok aksatıyorum kızlar farkındayım
Ama elimden geleni yapacağım size daha çok vakit ayırmak için
Buraya girmediğim zaman benim de motivasyonum düşüyor
İyi uykular :)
Günaydın canım, gez toz keyfine bak, yılbaşınfa hedefime ulaşmayı planlıyorum ben, 69.9 yani, yeni beslenmeye geçtiğim için haftalık hedef koyamıyorum, spor yapma dedi ama evde ufak şekillendirici egzersizler yapmak istiyorumgünaydın kızlarrr iyi sabahlar diliyorum.. çok güzel bir hafta bizimle olsun.. ben bu hafta Paris'e gidiyorum.. evlilik yıldönümümüz olduğu için boş vaktimde hazırlıkta yapmaya çalışıyorum.. baya heyecanlı ve telaşlı bir hafta benim için.. iş yerindeki hareketliliği şuan görmezden gelmeye çalışıyorum..
sizin de iyi haberler alacağınız, kendi özünüze döndüğünüz, yüklerinizden kurtulduğunuz bir hafta olsun..
bugün bana yeni yıl hedeflerinizi yazar mısınız? dün ben söylemiştim.. bugün sıra sizde.. ayrıca cuma gün ki tartı da göreceğiniz sayıları da merak ediyorum.. hedef koymazsak ilerleyemeyiz.. sonuçta bu bir yarışma aynı zamanda.. iki haftadır durum yerlerde.. hadi biraz yardım edelim birbirimize..
rahatladım biraz ama gece boyu bir huzursuz oldum yok bir daha vur süre yemem yaMiden kotuyse git kus canim. Belki taze degildir. Aman haa
çok çok geçmiş olsun abla inşallah gün geçtikçe çok daha iyi olacaksın çok yol katetdin sen bunlar da geçecek inşallahPazar gunu son doz serumumu alirken kotulesmisim gecesine mecburen ameliyata almislar. Hastane deyim daha canim. Once genel yogun bakim simdi de tek kisilik yogun bakimla ozel oda arasi bir yerdeyim. Cuma gununden beri azar azar agizdan beslenebiliyorum dunden beri de yardimla yurumeye basladim. Cuma gunu de kaldirmislardi ama yuruyemistim yani bu guzel gelisme. Bagli oldugum makinalardan da teker teker kurtuluyorum bu da cok iyi bence. Yani iyilesme yolunda bayagi yol kat ettim. Sanki bi taburcu olsam evime gitsem hic bunlari yasamamis olcakmis gibi geliyor da yine buna da sukur diyorum.
ay ne heyecanlı sevil ya çok güzel günler geçir inşallah bize resim at fırsat bulunca bizde gitmiş kadar olalım :)) yeni yıla kadar hedefim 70 71 net olmak istiyorum kafamın içini düzelttip depresif halimden kurtulmak istiyorum araba kullanmanın hakkından gelmek daha güzel örgü örmek istiyorumgünaydın kızlarrr iyi sabahlar diliyorum.. çok güzel bir hafta bizimle olsun.. ben bu hafta Paris'e gidiyorum.. evlilik yıldönümümüz olduğu için boş vaktimde hazırlıkta yapmaya çalışıyorum.. baya heyecanlı ve telaşlı bir hafta benim için.. iş yerindeki hareketliliği şuan görmezden gelmeye çalışıyorum..
Günaydın canım, gez toz keyfine bak, yılbaşınfa hedefime ulaşmayı planlıyorum ben, 69.9 yani, yeni beslenmeye geçtiğim için haftalık hedef koyamıyorum, spor yapma dedi ama evde ufak şekillendirici egzersizler yapmak istiyorum
Kızlar gecem kötü geçti, ara öğün zorluyor şekerimi, in çık in çık şapşal oluyor, akşam yemeği ve ara öğünden sonra uyumak çok zordu, kalkıp birşeyler yememek için kendimi zor tuttum
rahatladım biraz ama gece boyu bir huzursuz oldum yok bir daha vur süre yemem ya
çok çok geçmiş olsun abla inşallah gün geçtikçe çok daha iyi olacaksın çok yol katetdin sen bunlar da geçecek inşallah
ay ne heyecanlı sevil ya çok güzel günler geçir inşallah bize resim at fırsat bulunca bizde gitmiş kadar olalım :)) yeni yıla kadar hedefim 70 71 net olmak istiyorum kafamın içini düzelttip depresif halimden kurtulmak istiyorum araba kullanmanın hakkından gelmek daha güzel örgü örmek istiyorummazlum ev hanımı olunca hedefler de iple sisle oluyor
Atın pazartesi sendromunu üzerinizden hava güzel yağmur yokben evimi şöyle bir toparlayıp çamaşır aşıp diğerlerini katlayıp dışarı atacağım kendimi az bir nefes alıyım özledim gezmeyi kar yağınca zaten gidemiyorum bugün fırsat varken gidelim
Sevil biz hiç yildonumu kutlayamadik desem inanirmisin hep hazırlık yapıyorum ama biz genelde hep kus oluyoruz sağolsun etraftaki faktörlerden sebeb
Cok gecmis olsun Nihalcim. Aynen bir taburcu ol bu gunler bir gecsin hic yasamamis gibi olursun. Sukur ki ameliyat gecti bitti.Pazar gunu son doz serumumu alirken kotulesmisim gecesine mecburen ameliyata almislar. Hastane deyim daha canim. Once genel yogun bakim simdi de tek kisilik yogun bakimla ozel oda arasi bir yerdeyim. Cuma gununden beri azar azar agizdan beslenebiliyorum dunden beri de yardimla yurumeye basladim. Cuma gunu de kaldirmislardi ama yuruyemistim yani bu guzel gelisme. Bagli oldugum makinalardan da teker teker kurtuluyorum bu da cok iyi bence. Yani iyilesme yolunda bayagi yol kat ettim. Sanki bi taburcu olsam evime gitsem hic bunlari yasamamis olcakmis gibi geliyor da yine buna da sukur diyorum.
Kusmeyiin yaa. Esinle kus girme canim yataga. Op barisiverirsiniz.Sevil biz hiç yildonumu kutlayamadik desem inanirmisin hep hazırlık yapıyorum ama biz genelde hep kus oluyoruz sağolsun etraftaki faktörlerden sebeb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?