Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel ya. Umarım çok iyi vakit geçirirsiniz :)

kız zukkumcum senin boy kaç ki merak ettim ben 77 kilodayım 44 beden giyiyordum alt beden olarak şimdi alt 42 üst 40
sen dışarı çıkacaksın şaşırdım devamı da gelir inşallah çık dışarı şöyle bir hava al gez dolaş enerji dol oh mis
Günaydın bugün tartıldım ve 1 kilo vermişim gerçi bunun nedeni pazar günü aile günü olduğu için serbest gün neyse umarım cumaya kadar 3 kg tamamlarım ,sizlere de kolay gelsin.
canım sen şaka mısın ya da daha önce hic diyet yapmadın sanırım 2 günde bir kilo vermişsin üzülüyorsun ve cumaya kadar 3 kilo vermeyi düşünüyorsun bu mümkün değil mümkünse de sağlıklı olmadığı kesin haftada 1 kilodur en fazla hadi bilemedim 1.5 olsun yani

kız bende o yapsın istiyorum sanırım çok duygusalim hep bir romantiklik bekliyorum evvelden çok yapardı ama şimdi nadir bide bizim ki kışa geliyor tam Mart ayına bide bak Şubat benim Mart evlilik ve tekrar Mart kızımın doğum günü adam naapsib:))) onun ki Ağustos benn çok rahat hediye yenmek işini halledebiliyorum ama ona 3 yok bir arada denk geliyor. Görebilirmiyim ki 69.9 sevil hiç umudum yok hafta da kaç kilo vermem gerekiyor ki onu görmek için şuan bu sabh net 77.5 çıktı gene ne güzel 76.5 olmuştu noldu anlamadım kilo değildir eminim neyse bu hafta dukanla geçsin bide akşamları hafif kapar güzel kahvaltı yaparsam hallederim diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeyi

Kusmeyiin yaa. Esinle kus girme canim yataga. Op barisiverirsiniz.
bazen öyle öpülüp unutulacak kadar hafif olmuyor deryacim problemler ama şükür asilmayacak kadar da büyük değiller allah hepimizin yuvalarına huzuru daim etsin inşallah

Günaydın bugün tartıldım ve 1 kilo vermişim gerçi bunun nedeni pazar günü aile günü olduğu için serbest gün neyse umarım cumaya kadar 3 kg tamamlarım ,sizlere de kolay gelsin.
aaaaaa bende kendimi sağlıksız besleniyor görürdüm benden beterinde varmış naptin sen deniz 3 kilo da nedir ya sakın öyle bir hata yapma sağlıklı zayıflamak gerekli ki tekrar o kilolara geri dönmeyelim bence sen hafta da en fazla 1.300 falan ver yani

Gunaydin kizlar biz bursaya donduk azonce,sesim kisildi ya grip degilim bogaz agrisida yok ama cok gezdim galiba sesim gitti yine,ne iyi gelir su ses kisikligina ya
valla canım hiç bilmiyorum ama ballı zencefil yap balın binbir şifası var biliyorum onu yani ballı süt ballı zencefilli süt falan

kız anlamdım yani ben acaba daha mı küçük giymeliyim boyum 168 benim 42 aldım pantolonu çünkü 44 belden çok büyük esneme yaparsa sıkıntı olur 42 aldım tam tamına kapandı yani 2 cm fazla olsa göbek kapanmaz bide lcw pantolonu bilirsin belki hafif esnek onların kumaşları sen 77 kilomusun yarışalım miiiiiii

kız bende o yapsın istiyorum sanırım çok duygusalim hep bir romantiklik bekliyorum evvelden çok yapardı ama şimdi nadir bide bizim ki kışa geliyor tam Mart ayına bide bak Şubat benim Mart evlilik ve tekrar Mart kızımın doğum günü adam naapsib:))) onun ki Ağustos benn çok rahat hediye yenmek işini halledebiliyorum ama ona 3 yok bir arada denk geliyor. Görebilirmiyim ki 69.9 sevil hiç umudum yok hafta da kaç kilo vermem gerekiyor ki onu görmek için şuan bu sabh net 77.5 çıktı gene ne güzel 76.5 olmuştu noldu anlamadım kilo değildir eminim neyse bu hafta dukanla geçsin bide akşamları hafif kapar güzel kahvaltı yaparsam hallederim diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeyi

Kusmeyiin yaa. Esinle kus girme canim yataga. Op barisiverirsiniz.
bazen öyle öpülüp unutulacak kadar hafif olmuyor deryacim problemler ama şükür asilmayacak kadar da büyük değiller allah hepimizin yuvalarına huzuru daim etsin inşallah

aaaaaa bende kendimi sağlıksız besleniyor görürdüm benden beterinde varmış naptin sen deniz 3 kilo da nedir ya sakın öyle bir hata yapma sağlıklı zayıflamak gerekli ki tekrar o kilolara geri dönmeyelim bence sen hafta da en fazla 1.300 falan ver yani

Gunaydin kizlar biz bursaya donduk azonce,sesim kisildi ya grip degilim bogaz agrisida yok ama cok gezdim galiba sesim gitti yine,ne iyi gelir su ses kisikligina ya
valla canım hiç bilmiyorum ama ballı zencefil yap balın binbir şifası var biliyorum onu yani ballı süt ballı zencefilli süt falan

kız anlamdım yani ben acaba daha mı küçük giymeliyim boyum 168 benim 42 aldım pantolonu çünkü 44 belden çok büyük esneme yaparsa sıkıntı olur 42 aldım tam tamına kapandı yani 2 cm fazla olsa göbek kapanmaz bide lcw pantolonu bilirsin belki hafif esnek onların kumaşları sen 77 kilomusun yarışalım miiiiiii bide bana adını söylermisin

Senin hazir menuler daha baslamadi mi abla
Ohh allah icinize sindirsin:) benim yolbasi hedefin yeni yila 55 girmek ama 57de koruma yapmak da istiyorum kafam karisik. Cuma günü hedefimse artik 58i görmek

Ben de çıbık yukarı doğru oynamış çiğdem sen 100 de olsa eksiksin sus ya şükret
Sukrediyom zaten 2 haftadir yapıştı kalmisti 59.5 eksiler basladi demekki tekrar devami gelir insallah

ohh sonunda geldim gızlar ve muhtemelen artı ile geldim. :)) çünkü regli adında düzenli misafirim 2 gün önce teşrif ettiler :)) 1 kilo artıdayım o yüzden beni maruz görün spor ve lahana brokoli karnabahar üçlüsü ile bu süreci atlatacağımı düşünüyorum. geçmişte neler olmuş bir bakıp geliyorum :))

Ben takıldığını bilmiyodum o zaman iyi iyi hakikaten ama bu senin kilolarda hakikaten zor oluyor vermek sen gene çok iyi gidiyosun

Ben takıldığını bilmiyodum o zaman iyi iyi hakikaten ama bu senin kilolarda hakikaten zor oluyor vermek sen gene çok iyi gidiyosun

Selam kizlar sabah itibari ile diyete basladim sporuda bi kac gune oturturum duzene. Ara ara gelicem .

Beni tanimayanlar icin ben burcu 25 yasindayim 3 yillim evliyim 2 yasinda bi prensesjm var. Daha once yani fi tarihinde bu takimla 20 kilo verdim ama suan o motivasyon olmadigi icin bir ce diyip kaciyorum hep kararli geliyorjm 2 gun sonra kayboluyorum hayirsiz biriyim yani. Ins. Vu son olur

Hoşgeldin canım geçer geçer cumaya üzülme bu artı genelde hepimizde oluyor o artışlar regliykenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…