Selam kizlar sabah itibari ile diyete basladim sporuda bi kac gune oturturum duzene. Ara ara gelicem .
Beni tanimayanlar icin ben burcu 25 yasindayim 3 yillim evliyim 2 yasinda bi prensesjm var. Daha once yani fi tarihinde bu takimla 20 kilo verdim ama suan o motivasyon olmadigi icin bir ce diyip kaciyorum hep kararli geliyorjm 2 gun sonra kayboluyorum hayirsiz biriyim yani. Ins. Vu son olur
Takilmam hedefe yaklasmaktan cok yemeye baslamamla alakali hilal ya 1000 kalori alti kaliyodum hep hakli olarak kizdilar simdi saglikli seylerle 1000 kaloriyi dolduruyoruz daha iyi oluyor ama iste sabit kaldim o sebepten simdi azalmaya baslar gene bakalim :)Ben takıldığını bilmiyodum o zaman iyi iyi hakikaten ama bu senin kilolarda hakikaten zor oluyor vermek sen gene çok iyi gidiyosun
Ya o bazen bende de oluyor ama benim şurada yaptığım büyük aptallık kahvaltı yok mesela öğlene çok acıkıyorum bi tabak dolusu yemek yiyorum diyelim karalahana aslında yanında çorba salata yoğurt yapsam 2 dil de ekmek akşama kadar çok güzel idare edicem ama üşeniyorum işte salata yapmaya falan o anda hemen ısıtıp yiyorum ana yemeğimi akşama da deli acıkıp saldırmak istiyorum ama saldırdığım şey gene sağlıklı değil benim bunu bile bile yapmam büyük aptallığım buna çeki düzen vermem lazımTakilmam hedefe yaklasmaktan cok yemeye baslamamla alakali hilal ya 1000 kalori alti kaliyodum hep hakli olarak kizdilar simdi saglikli seylerle 1000 kaloriyi dolduruyoruz daha iyi oluyor ama iste sabit kaldim o sebepten simdi azalmaya baslar gene bakalim :)
Aslinda sen de hic oyle cok bi sey görmüyorum hatta genelde az oluyor menülerin ama salata lifli oldugundan heralde gercekten cok etkili tok tutmada bi öğün sadece salata bile yesem baya bi acikmiyorum dedigin gibiYa o bazen bende de oluyor ama benim şurada yaptığım büyük aptallık kahvaltı yok mesela öğlene çok acıkıyorum bi tabak dolusu yemek yiyorum diyelim karalahana aslında yanında çorba salata yoğurt yapsam 2 dil de ekmek akşama kadar çok güzel idare edicem ama üşeniyorum işte salata yapmaya falan o anda hemen ısıtıp yiyorum ana yemeğimi akşama da deli acıkıp saldırmak istiyorum ama saldırdığım şey gene sağlıklı değil benim bunu bile bile yapmam büyük aptallığım buna çeki düzen vermem lazım
Kuzum tek bildiğim ses tellerini dinlendirmen gerektiği, yüksek sesle konuşmamalısınGunaydin kizlar biz bursaya donduk azonce,sesim kisildi ya grip degilim bogaz agrisida yok ama cok gezdim galiba sesim gitti yine,ne iyi gelir su ses kisikligina ya
hoş geldin canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın uyarsan çok güzel kilo veriliyor ben de diyetisyen listesiyle başladım diyete ve devam ediyorum benim günlük 6 dilim ekmeğim var
sana katılıyorum canım eskiden geçmişi oku oku bitmezdi sinmmdi ise 1 sayfa ya ilerlemiş oluyor ya olmuyor yarışma fikri güzel benBydelikiz ile yarışıyorum ama o haftasonu için gezmeye gitti şimdi yok pazartesi gelsin de ben onu bir güzel yeneyim:)
Gunaydinlar kizlar. Dun dersten sonra eve geldim saat gec olmustu yedim birseyler ve ne yazik ki istifra ettim sonra. Gec saatte yiyince bana yaramiyor. Ideali 17 ama en gec 18 ya kadar yeme isimi bitirmem lazim. Arada bir bitirmeyince de boyle sonuclaniyor. Galiba dun gece cok su kaybettim. Bugun eksiyim bakalim yarina bakalim nasil olacak. Benim ders basladi. Derse doneyim. Iyi pazarlar
geçmiş olsun ablam Rabbim Şifasını tez elden versin İnşallah. Bir an önce aramızda ol :)Gunaydin arkadaslar. Ben sizleri cok ozledim. Gecmisi okuma gibi bir luksum yok. Umarim iyisinizdir her sey yolundadir.
Günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar..Zen71 canım küçücük bir mesajını görmek bile ne mutlu etti bizi.. dualarımız seninle.. iyi ol gel.. seni çok özledik bizde..
Kızlar kaptanlık işi bana uğurlu geldi galiba, dün bütün gün mesaideydim ve sonucunda terfi alacağımı öğrendim.. iş yoğunluğum ciddi derecede artacak gibi duruyor başta..
Dün spora gidcem diye bir parça peynir ve fındık atmıştım ağzıma.. bütün gün yemeye fırsatım olmadı.. akşam 7 ye kadae aç durdum.. akşamda arkadaş da sağlıklı balık salata yedim.. üstüne bir elma yedim.. o saatte elma olmaz normalde ama, muhabbet iyiydi.. 2;30 du eve geldiğimizde elma erimiştir diye düşünüyorum.. daha tartılmadım.. birazdan gidip tartılıcam.. bakalım sonuç iyi olsun artık ya..
zukkum takımı hareketlendirelim demiş haklı olarak, bunu beraber yapabiliriz ancak.. zaten sayımız da azaldı.. haftasonu da araya girdi mi böyle oluyor.. bu hafta çarşamba izne çıkacağım için benim de 3 günüm çok yoğun gececek..
Bu arada kızlar.. ben dürüst olayım.. birşey diyeceğim.. bu takımın kaptanlığını beril istedi diye tamam ben yapayım dedim.. normalde bana gelene kadar bu takıma gönül vermiş çok arkadaşım var.. ben sadece destek olabileceğim içim geçici bir süre yardımcı olurum dedim.. bunda bir yanlış anlaşılma olsun istemiyorumnedense içimin derinliklerinde böyle bir düşünce rahatsız ediyor beni..
İçimi de döktüğüme göre bir lavaboya gideyim ben..
çok yoğun bir pazartesi kii bildirimi
cuma 68.4
pazartesi 68.1
fark eksi 300
oo yüz olsun senin olsun maşallah gız. :))Sonunda bi tik oynama gördüm tartida eksi 100 gr 59.4
kız bende o yapsın istiyorum sanırım çok duygusalim hep bir romantiklik bekliyorum evvelden çok yapardı ama şimdi nadir bide bizim ki kışa geliyor tam Mart ayına bide bak Şubat benim Mart evlilik ve tekrar Mart kızımın doğum günü adam naapsib:))) onun ki Ağustos benn çok rahat hediye yenmek işini halledebiliyorum ama ona 3 yok bir arada denk geliyor. Görebilirmiyim ki 69.9 sevil hiç umudum yok hafta da kaç kilo vermem gerekiyor ki onu görmek için şuan bu sabh net 77.5 çıktı gene ne güzel 76.5 olmuştu noldu anlamadım kilo değildir eminim neyse bu hafta dukanla geçsin bide akşamları hafif kapar güzel kahvaltı yaparsam hallederim diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeyi
bazen öyle öpülüp unutulacak kadar hafif olmuyor deryacim problemler ama şükür asilmayacak kadar da büyük değiller allah hepimizin yuvalarına huzuru daim etsin inşallah
aaaaaa bende kendimi sağlıksız besleniyor görürdüm benden beterinde varmış naptin sen deniz 3 kilo da nedir ya sakın öyle bir hata yapma sağlıklı zayıflamak gerekli ki tekrar o kilolara geri dönmeyelim bence sen hafta da en fazla 1.300 falan ver yani
valla canım hiç bilmiyorum ama ballı zencefil yap balın binbir şifası var biliyorum onu yani ballı süt ballı zencefilli süt falan
kız anlamdım yani ben acaba daha mı küçük giymeliyim boyum 168 benim 42 aldım pantolonu çünkü 44 belden çok büyük esneme yaparsa sıkıntı olur 42 aldım tam tamına kapandı yani 2 cm fazla olsa göbek kapanmaz bide lcw pantolonu bilirsin belki hafif esnek onların kumaşları sen 77 kilomusun yarışalım miiiiiii
Senin hazir menuler daha baslamadi mi abla
Ohh allah icinize sindirsin:) benim yolbasi hedefin yeni yila 55 girmek ama 57de koruma yapmak da istiyorum kafam karisik. Cuma günü hedefimse artik 58i görmek
Sukrediyom zaten 2 haftadir yapıştı kalmisti 59.5 eksiler basladi demekki tekrar devami gelir insallah
ohh sonunda geldim gızlar ve muhtemelen artı ile geldim. :)) çünkü regli adında düzenli misafirim 2 gün önce teşrif ettiler :)) 1 kilo artıdayım o yüzden beni maruz görün spor ve lahana brokoli karnabahar üçlüsü ile bu süreci atlatacağımı düşünüyorum. geçmişte neler olmuş bir bakıp geliyorum :))
Selam kizlar sabah itibari ile diyete basladim sporuda bi kac gune oturturum duzene. Ara ara gelicem .
Beni tanimayanlar icin ben burcu 25 yasindayim 3 yillim evliyim 2 yasinda bi prensesjm var. Daha once yani fi tarihinde bu takimla 20 kilo verdim ama suan o motivasyon olmadigi icin bir ce diyip kaciyorum hep kararli geliyorjm 2 gun sonra kayboluyorum hayirsiz biriyim yani. Ins. Vu son olur
Daha önce de dediğim gibi oldukça ağır bir diyet ama inanın bana imkansız değil, bu diyet sağlıksız da değil çünkü bütün besin gruplarından bir hafta da alıyorsun, ha bu arada kolestrol şeker gibi bir çok değeri düzenliyor. Bu diyeti yapabilenler dikkat ederlerse de en fazla 2 kg alıyorlar bıraktıklarında.ilk hafta bünyeye bağlı olarak 3 hatta 4 kg verebiliniyor daha sonra ki haftalar daha az ama güzel yanı vücudun tamamından veriliyor.Özellikle ilk hafta verilen kilo ,tartıdaki eksiklik motivasyonu inanılmaz yükseltiyor.kız zukkumcum senin boy kaç ki merak ettim ben 77 kilodayım 44 beden giyiyordum alt beden olarak şimdi alt 42 üst 40
sen dışarı çıkacaksın şaşırdım devamı da gelir inşallah çık dışarı şöyle bir hava al gez dolaş enerji dol oh mis
canım sen şaka mısın ya da daha önce hic diyet yapmadın sanırım 2 günde bir kilo vermişsin üzülüyorsun ve cumaya kadar 3 kilo vermeyi düşünüyorsun bu mümkün değil mümkünse de sağlıklı olmadığı kesin haftada 1 kilodur en fazla hadi bilemedim 1.5 olsun yani
Sağol canım benim, kesilmeyen başağrımı sordum ben de diyetisyene, beklediğimiz bir durum birkaç gün bekleyelim sonra gerekirse sistem değiştiririz dedigızlar ay takvimine göre bugünle birlikte 18 ine kadar rahatlıkla kilo verebilirmişiz bilginiz olsun :))
Heleki tavuklu balıklı salata ise ama ton baligından midem bulandı onu bıraktım bu yüzdenAslinda sen de hic oyle cok bi sey görmüyorum hatta genelde az oluyor menülerin ama salata lifli oldugundan heralde gercekten cok etkili tok tutmada bi öğün sadece salata bile yesem baya bi acikmiyorum dedigin gibi
valla tek engeller benim üşengeçliğim bak bugünde kahvaltı yapmadım mesela neden benim usengecligimden ama yarın itibari ile kendimi gazliyorum menulerim değişecekbenle de yarış benle de.. hepimizin vereceği kilolar birbirine yaklaşık... haftada 1 kilo versek 8 kilo yapar zaten.. veremememiz, düzensiz olmamız için bir sebep var mı?
sen 58i rahat görürsün bence.. maşallah diyeyim de..
1 kilo verilir, verilmez değil.. ama biraz bu haftay sıkı geçirmek lazm..
hayırsız olursan nasıl kilo vericen? kendine müslüman mı olucan.. sen git bizimle paylaşmadan bir köşede zayıfla, bizim takım ruhumuz ne olacak.. tam katılım istiyorum.. tam katılımdan kastım düzen.. 5dk da olsa gir, geçmişi oku, takım arkadaşlarının geçmişi hakkında bilgilen, faydalı yorumun varsa paylaş.. başka türlü olmaz.. hayalet üyenin hem kendine hem de bize faydası olmaz.. iyi haberlerini bekliyorum..
Sagol canim. InsallahZen71 geçmiş olsun ablacım. Umarım tez vakitte toparlanırsın. Kendine çok dikkat et :)
Amin sevil cim. Derdini veren yaradanim sifasini da verir insallah. Cumle hastalara acil sifalar.canım benim... hayatta herşey bizim sınavımız işte.. Allah dermansız dert vermesin.. Şifamız eksik olmasın.. yaşadığın ttüm zorluklar kuş tüyü hafifliğinde gelip geçsin..
aa gel ama aksatma.. sen olmayınca bizimde motivasyonumuz düşüyor... sürekli takımda millet nerede sorusu dönüyor..
Olumle kalim arasinda ince cizgi de o kadar ayip etmisler ki o yaglari almayarakHazır o kadar anestezi almışken bir de yağlarımızı alsalar ölürler sanki, herşeyi biz söyleyeceğiz illa
Aksine iyi gelmesi lazimdi canim. Seker ne cok acligi ne de cok uzun sureli yememeyi sevmez. O zaman pike inis cikislar yapar. Glisemik indeksi dusuk gidalar yemeye calis.Kızlar gecem kötü geçti, ara öğün zorluyor şekerimi, in çık in çık şapşal oluyor, akşam yemeği ve ara öğünden sonra uyumak çok zordu, kalkıp birşeyler yememek için kendimi zor tuttum
Sagol derya cim. Bundan sonra beni neler bekliyor kendimi nasil korumaliyim bilmiyorum daha ama nedense benim tek derdim evime gitmek.Cok gecmis olsun Nihalcim. Aynen bir taburcu ol bu gunler bir gecsin hic yasamamis gibi olursun. Sukur ki ameliyat gecti bitti.
Tebrikler canim.Sonunda bi tik oynama gördüm tartida eksi 100 gr 59.4
Ton baligi arada beni de bulandiriyor hele bi kere light aldim kuru bi sey yenecek gibi degil ama tavuklu mercimekli peynirli ve yumurtali hallerine bayiliyorum:)) hatta simdi mercimek haslayip aksama mercimekli yapicam yemek istemiyor canim salata yiyim :)Heleki tavuklu balıklı salata ise ama ton baligından midem bulandı onu bıraktım bu yüzden
valla tek engeller benim üşengeçliğim bak bugünde kahvaltı yapmadım mesela neden benim usengecligimden ama yarın itibari ile kendimi gazliyorum menulerim değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?