Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ara ara girme bence burcu bir gel tam gel artık bak grup sayısı azaldı gel birlikte motive olalım hep beraber zayiflayalim güzel ciciler alalım kendimize 20 kilo vermişsin şuan kaçtasin bilmiyorum ama inşallah istediğine kavuşursun ama bence gel her akşam yaz bir menü yorumla bir kaç menü çok çok 10 dakikanı alır

Ben takıldığını bilmiyodum o zaman iyi iyi hakikaten ama bu senin kilolarda hakikaten zor oluyor vermek sen gene çok iyi gidiyosun
Takilmam hedefe yaklasmaktan cok yemeye baslamamla alakali hilal ya 1000 kalori alti kaliyodum hep hakli olarak kizdilar simdi saglikli seylerle 1000 kaloriyi dolduruyoruz daha iyi oluyor ama iste sabit kaldim o sebepten simdi azalmaya baslar gene bakalim :)

Ya o bazen bende de oluyor ama benim şurada yaptığım büyük aptallık kahvaltı yok mesela öğlene çok acıkıyorum bi tabak dolusu yemek yiyorum diyelim karalahana aslında yanında çorba salata yoğurt yapsam 2 dil de ekmek akşama kadar çok güzel idare edicem ama üşeniyorum işte salata yapmaya falan o anda hemen ısıtıp yiyorum ana yemeğimi akşama da deli acıkıp saldırmak istiyorum ama saldırdığım şey gene sağlıklı değil benim bunu bile bile yapmam büyük aptallığım buna çeki düzen vermem lazım

Aslinda sen de hic oyle cok bi sey görmüyorum hatta genelde az oluyor menülerin ama salata lifli oldugundan heralde gercekten cok etkili tok tutmada bi öğün sadece salata bile yesem baya bi acikmiyorum dedigin gibi

Gunaydin kizlar biz bursaya donduk azonce,sesim kisildi ya grip degilim bogaz agrisida yok ama cok gezdim galiba sesim gitti yine,ne iyi gelir su ses kisikligina ya
Kuzum tek bildiğim ses tellerini dinlendirmen gerektiği, yüksek sesle konuşmamalısın

ahahah bir güzel yeneyim diyo ya. valla sesli güldüm şhanesin

geçmiş olsun valla bana da genellikle niyetliyken oluyor o . yediğim de gidyor zaten.

Gunaydin arkadaslar. Ben sizleri cok ozledim. Gecmisi okuma gibi bir luksum yok. Umarim iyisinizdir her sey yolundadir.
geçmiş olsun ablam Rabbim Şifasını tez elden versin İnşallah. Bir an önce aramızda ol :)

ben yeni olduğum için kim daha eski kim değil bilmiyorum o yüzden. ama bence gayet başarılısın :)) maşallah.

çok yoğun bir pazartesi kii bildirimi
cuma 68.4
pazartesi 68.1
fark eksi 300

cınım sen hayırdır ya yine eksilerdesin maşallah. ben de pataes gibi dolanayım ortalıkta balon olup uçuyım regl den :))
Sonunda bi tik oynama gördüm tartida eksi 100 gr 59.4
oo yüz olsun senin olsun maşallah gız. :))

benle de yarış benle de.. hepimizin vereceği kilolar birbirine yaklaşık... haftada 1 kilo versek 8 kilo yapar zaten.. veremememiz, düzensiz olmamız için bir sebep var mı?

sen 58i rahat görürsün bence.. maşallah diyeyim de..

1 kilo verilir, verilmez değil.. ama biraz bu haftay sıkı geçirmek lazm..

hayırsız olursan nasıl kilo vericen? kendine müslüman mı olucan.. sen git bizimle paylaşmadan bir köşede zayıfla, bizim takım ruhumuz ne olacak.. tam katılım istiyorum.. tam katılımdan kastım düzen.. 5dk da olsa gir, geçmişi oku, takım arkadaşlarının geçmişi hakkında bilgilen, faydalı yorumun varsa paylaş.. başka türlü olmaz.. hayalet üyenin hem kendine hem de bize faydası olmaz.. iyi haberlerini bekliyorum..

Selam kizlar sabah tartildim anca yaziyorum
Cuma sabittim cok canim sıkılmisti gecen hafta veremeyince hafta sonu sıktım kendimi sonuc iyi
71.4 cok sukur ama ac yatmazsam tık yok bende geceler uzun buda beni baya zorluyor meyve sut idare ettim aksamlari. yemegide 5 de 6 da yiyince acikiyorum insallah 60 li rakamlari gorurum yaa cok istahliyim bu ara.

Daha önce de dediğim gibi oldukça ağır bir diyet ama inanın bana imkansız değil, bu diyet sağlıksız da değil çünkü bütün besin gruplarından bir hafta da alıyorsun, ha bu arada kolestrol şeker gibi bir çok değeri düzenliyor. Bu diyeti yapabilenler dikkat ederlerse de en fazla 2 kg alıyorlar bıraktıklarında.ilk hafta bünyeye bağlı olarak 3 hatta 4 kg verebiliniyor daha sonra ki haftalar daha az ama güzel yanı vücudun tamamından veriliyor.Özellikle ilk hafta verilen kilo ,tartıdaki eksiklik motivasyonu inanılmaz yükseltiyor.

gızlar ay takvimine göre bugünle birlikte 18 ine kadar rahatlıkla kilo verebilirmişiz bilginiz olsun :))
Sağol canım benim, kesilmeyen başağrımı sordum ben de diyetisyene, beklediğimiz bir durum birkaç gün bekleyelim sonra gerekirse sistem değiştiririz dedi

Aslinda sen de hic oyle cok bi sey görmüyorum hatta genelde az oluyor menülerin ama salata lifli oldugundan heralde gercekten cok etkili tok tutmada bi öğün sadece salata bile yesem baya bi acikmiyorum dedigin gibi
Heleki tavuklu balıklı salata ise ama ton baligından midem bulandı onu bıraktım bu yüzden

valla tek engeller benim üşengeçliğim bak bugünde kahvaltı yapmadım mesela neden benim usengecligimden ama yarın itibari ile kendimi gazliyorum menulerim değişecek

Amin sevil cim. Derdini veren yaradanim sifasini da verir insallah. Cumle hastalara acil sifalar.

Aksine iyi gelmesi lazimdi canim. Seker ne cok acligi ne de cok uzun sureli yememeyi sevmez. O zaman pike inis cikislar yapar. Glisemik indeksi dusuk gidalar yemeye calis.

Cok gecmis olsun Nihalcim. Aynen bir taburcu ol bu gunler bir gecsin hic yasamamis gibi olursun. Sukur ki ameliyat gecti bitti.
Sagol derya cim. Bundan sonra beni neler bekliyor kendimi nasil korumaliyim bilmiyorum daha ama nedense benim tek derdim evime gitmek.

Ton baligi arada beni de bulandiriyor hele bi kere light aldim kuru bi sey yenecek gibi degil ama tavuklu mercimekli peynirli ve yumurtali hallerine bayiliyorum:)) hatta simdi mercimek haslayip aksama mercimekli yapicam yemek istemiyor canim salata yiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…