Tebrikler canim.Selam kizlar sabah tartildim anca yaziyorum
Cuma sabittim cok canim sıkılmisti gecen hafta veremeyince hafta sonu sıktım kendimi sonuc iyi
71.4 cok sukur ama ac yatmazsam tık yok bende geceler uzun buda beni baya zorluyor meyve sut idare ettim aksamlari. yemegide 5 de 6 da yiyince acikiyorum insallah 60 li rakamlari gorurum yaa cok istahliyim bu ara.
son gülen iyi güler canım benim cumayi bekleahahah bir güzel yeneyim diyo ya. valla sesli güldüm şhanesin
geçmiş olsun valla bana da genellikle niyetliyken oluyor o . yediğim de gidyor zaten.
geçmiş olsun ablam Rabbim Şifasını tez elden versin İnşallah. Bir an önce aramızda ol :)
ben yeni olduğum için kim daha eski kim değil bilmiyorum o yüzden. ama bence gayet başarılısın :)) maşallah.
cınım sen hayırdır ya yine eksilerdesin maşallah. ben de pataes gibi dolanayım ortalıktabalon olup uçuyım regl den :))
oo yüz olsun senin olsun maşallah gız. :))
hımm doğru demistin unutmuşum neyse bakalim basarilarDaha önce de dediğim gibi oldukça ağır bir diyet ama inanın bana imkansız değil, bu diyet sağlıksız da değil çünkü bütün besin gruplarından bir hafta da alıyorsun, ha bu arada kolestrol şeker gibi bir çok değeri düzenliyor. Bu diyeti yapabilenler dikkat ederlerse de en fazla 2 kg alıyorlar bıraktıklarında.ilk hafta bünyeye bağlı olarak 3 hatta 4 kg verebiliniyor daha sonra ki haftalar daha az ama güzel yanı vücudun tamamından veriliyor.Özellikle ilk hafta verilen kilo ,tartıdaki eksiklik motivasyonu inanılmaz yükseltiyor.
Gecmis olsun arkadasim Allahim tez zamanda sifalar versinSagol derya cim. Bundan sonra beni neler bekliyor kendimi nasil korumaliyim bilmiyorum daha ama nedense benim tek derdim evime gitmek.
Bende salata yaptım ama yağ çok olmuş tuzu çok olmuşTon baligi arada beni de bulandiriyor hele bi kere light aldim kuru bi sey yenecek gibi degil ama tavuklu mercimekli peynirli ve yumurtali hallerine bayiliyorum:)) hatta simdi mercimek haslayip aksama mercimekli yapicam yemek istemiyor canim salata yiyim :)
tahini tek nasıl yedin canım merak ettim ben kendilerini sadece pekmezle yiyebiliyorum daMenumude yazayim gec olmadan
Sabah 11
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b ekmegi
Domates salatalik maydonoz
Sekersiz cay
12.00
2 turk kahvesi
16.00
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 kasik bezelye
1 kasik pilav
2 dilim t.b. ekmegi
35 dk. Yuruyus
1,5 lt su devami gelir
yok canım ben 68 kiloyum çok şükür indim 78lerden ama diyorum ki benim alt bedenim hala 42 malesef acaba dedim senin boyun mu uzun yoksa bende mi problem var diye de su kalçalar bir erimedi ya üst bedende 40 bedenimkız bende o yapsın istiyorum sanırım çok duygusalim hep bir romantiklik bekliyorum evvelden çok yapardı ama şimdi nadir bide bizim ki kışa geliyor tam Mart ayına bide bak Şubat benim Mart evlilik ve tekrar Mart kızımın doğum günü adam naapsib:))) onun ki Ağustos benn çok rahat hediye yenmek işini halledebiliyorum ama ona 3 yok bir arada denk geliyor. Görebilirmiyim ki 69.9 sevil hiç umudum yok hafta da kaç kilo vermem gerekiyor ki onu görmek için şuan bu sabh net 77.5 çıktı gene ne güzel 76.5 olmuştu noldu anlamadım kilo değildir eminim neyse bu hafta dukanla geçsin bide akşamları hafif kapar güzel kahvaltı yaparsam hallederim diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeyi
bazen öyle öpülüp unutulacak kadar hafif olmuyor deryacim problemler ama şükür asilmayacak kadar da büyük değiller allah hepimizin yuvalarına huzuru daim etsin inşallah
aaaaaa bende kendimi sağlıksız besleniyor görürdüm benden beterinde varmış naptin sen deniz 3 kilo da nedir ya sakın öyle bir hata yapma sağlıklı zayıflamak gerekli ki tekrar o kilolara geri dönmeyelim bence sen hafta da en fazla 1.300 falan ver yani
valla canım hiç bilmiyorum ama ballı zencefil yap balın binbir şifası var biliyorum onu yani ballı süt ballı zencefilli süt falan
kız anlamdım yani ben acaba daha mı küçük giymeliyim boyum 168 benim 42 aldım pantolonu çünkü 44 belden çok büyük esneme yaparsa sıkıntı olur 42 aldım tam tamına kapandı yani 2 cm fazla olsa göbek kapanmaz bide lcw pantolonu bilirsin belki hafif esnek onların kumaşları sen 77 kilomusun yarışalım miiiiiii bide bana adını söylermisin
canım demekki vücudun yeni yeme düzenine alıştı ve kilo veriyorsun artık bu menülerle devam et 1200 kalorinin altına düşmeSonunda bi tik oynama gördüm tartida eksi 100 gr 59.4
haha ben bugün eksi 300gr sen artı bir hıohh sonunda geldim gızlar ve muhtemelen artı ile geldim. :)) çünkü regli adında düzenli misafirim 2 gün önce teşrif ettiler :)) 1 kilo artıdayım o yüzden beni maruz görün spor ve lahana brokoli karnabahar üçlüsü ile bu süreci atlatacağımı düşünüyorum. geçmişte neler olmuş bir bakıp geliyorum :))
canimvduzenli gelirsen motive ona göre oluyor diyetine çok sadık kalama dan bile buraya düzenli bir menü paylaş bak devamı nasıl gelecekSelam kizlar sabah itibari ile diyete basladim sporuda bi kac gune oturturum duzene. Ara ara gelicem .
Beni tanimayanlar icin ben burcu 25 yasindayim 3 yillim evliyim 2 yasinda bi prensesjm var. Daha once yani fi tarihinde bu takimla 20 kilo verdim ama suan o motivasyon olmadigi icin bir ce diyip kaciyorum hep kararli geliyorjm 2 gun sonra kayboluyorum hayirsiz biriyim yani. Ins. Vu son olur
güzel canım afiyet olsunMenumude yazayim gec olmadan
Sabah 11
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b ekmegi
Domates salatalik maydonoz
Sekersiz cay
12.00
2 turk kahvesi
16.00
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 kasik bezelye
1 kasik pilav
2 dilim t.b. ekmegi
35 dk. Yuruyus
1,5 lt su devami gelir
menülerin artik güzelleşiyor afiyet olsunSabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç
Öğlen
1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı
1.5 su
Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
O sakarliklara karsi tatli kasigi ile koyuyorum ben canim kocaman bi kase salataya yarim tk zeytinyagi koydum meselaBende salata yaptım ama yağ çok olmuş tuzu çok olmuşbi yeri yapiyom bir yer bozuluyor şişe kaydı elimden bocaladim yağı
tahini tek nasıl yedin canım merak ettim ben kendilerini sadece pekmezle yiyebiliyorum da
Ay sizin beraber calismanizi yerim cok tatli :)) diyet sutlaci nasil yaptin hilalSabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç
Öğlen
1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı
1.5 su
Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
Hayirdir ablacim neye sinirlendinben bugün menü yazsam mi bilmiyorum ok büyük saçmaladım ikin dinle abur cubur yedim bugün aldığım toplam kalori 1450 günlük 1500 kalori almalıydım onu aşmadım ama sinirden mi nedir bir yeme krizine girdim ki sormayin
Bende salata yaptım ama yağ çok olmuş tuzu çok olmuşbi yeri yapiyom bir yer bozuluyor şişe kaydı elimden bocaladim yağı
tahini tek nasıl yedin canım merak ettim ben kendilerini sadece pekmezle yiyebiliyorum da
Dökül bakalım neler ettiysenben bugün menü yazsam mi bilmiyorum ok büyük saçmaladım ikin dinle abur cubur yedim bugün aldığım toplam kalori 1450 günlük 1500 kalori almalıydım onu aşmadım ama sinirden mi nedir bir yeme krizine girdim ki sormayin
canım okulda öğrencilere sinirlendim tüm enerjimi bitirdiler 9. sınıflar afedersin ama kudurmuş köpek gibiler hiç ahlak yok çok terbiyesiz ve yüzsüzlerO sakarliklara karsi tatli kasigi ile koyuyorum ben canim kocaman bi kase salataya yarim tk zeytinyagi koydum mesela
Ay sizin beraber calismanizi yerim cok tatli :)) diyet sutlaci nasil yaptin hilal
Hayirdir ablacim neye sinirlendin
ay kabak tatlisina çok yakışıyor bir de üstüne ceviz serp süper..ben de tatlı çok severim baş etmek çok zor yaIncir recelinin ustune 1 tatli kasigi koyuyorum canim. Benim baklavam bu :) bagirsaklarida calistiriyor
Tatlilarin ustune cok yakisiyor kabak tatlisinin ustune doktum oylede cok guzel oldu
Ah benim bu tatli tutkum ne olacak
çok güzel canım menün de sporun da maşallahMenum
Sabah/oglen: 2 kase sutlu tarhana corbasi
Ara: 4 yk yogurt icine yarim nar 15 cig findik tarcin
Ara: kakaolu sut 1 bardak
Aksam: buyuk kase yesil mercimekli salata, ayran
Ara: 1 elma, 1 portakal
Toplam:1230 kalori
Su: 2 lt daha icerim
Spor: 45 dk leslie, 60 squat
menün çok güzel afiyet olsun06.11.2017
08:00
2 dl ekmek, 1 haşl. yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, maydanoz
10:30
1 mandalina, 3 ceviz
13:30
2 dl ekmek, 160 gr ton balık, salata, 1 çb yoğurt
16:00
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, 1 sb ayran
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
ya var çikolata yedim bimde satılan su yağlı gevrek diye tuzlu kurabiyelere var ya ondan yedim 3 tane sonra 1 küçük kek yedim su minik minik olanlardanDökül bakalım neler ettiysen
Söz kızmayacağız
Sağol canım benim, kesilmeyen başağrımı sordum ben de diyetisyene, beklediğimiz bir durum birkaç gün bekleyelim sonra gerekirse sistem değiştiririz dedi
son gülen iyi güler canım benim cumayi bekle
r
ben bugün menü yazsam mi bilmiyorum ok büyük saçmaladım ikin dinle abur cubur yedim bugün aldığım toplam kalori 1450 günlük 1500 kalori almalıydım onu aşmadım ama sinirden mi nedir bir yeme krizine girdim ki sormayin
Ayy ne şahane bir menü bu böyle :))06.11.2017
08:00
2 dl ekmek, 1 haşl. yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, maydanoz
10:30
1 mandalina, 3 ceviz
13:30
2 dl ekmek, 160 gr ton balık, salata, 1 çb yoğurt
16:00
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, 1 sb ayran
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
Ay sen lise öğretmeni miydin, öğretmen kelimesi ilk orta sınıfına yakışıyor nedense, lise deyince direk hoca geliyor akla, koca koca ergen topluluğuna eğitim vermek kolay değil tabi ki, iyi sinirlendirmişler seni, küçük şehirler belki biraz daha avantajlı bu konuda, büyük şehir çocukları daha mı zor oluyor ne, istanbuldu değil micanım okulda öğrencilere sinirlendim tüm enerjimi bitirdiler 9. sınıflar afedersin ama kudurmuş köpek gibiler hiç ahlak yok çok terbiyesiz ve yüzsüzler
menün çok güzel afiyet olsun
ya var çikolata yedim bimde satılan su yağlı gevrek diye tuzlu kurabiyelere var ya ondan yedim 3 tane sonra 1 küçük kek yedim su minik minik olanlardan
Geçer diyorsun yani, ilaç almak zorunda kaldım bugün, bana mısın demedi, hala da ağrıyorAğrı yaptığın diyete karşılık vücudunun sana verdigi ilk tepkiler. Ben pazartesi perşembe orucuna başladığım zamanlarda oluyordu şükür geçti :))
Akşam üzeri tartıldım sadece artı yüz olmus. Düz yetmiş. Reglimin bitmesine üç gün var. Bitince 1 kg daha gidebilir cınım :))
Hii bana mı sinirlendin gız yoksa :))
Ayy ne şahane bir menü bu böyle :))
kız sana sınirlensem yemezdim hırs yapardım neyse eliptik yaptım yaktım onları..cumaya son dört gün iyi asılmalıyımAğrı yaptığın diyete karşılık vücudunun sana verdigi ilk tepkiler. Ben pazartesi perşembe orucuna başladığım zamanlarda oluyordu şükür geçti :))
Akşam üzeri tartıldım sadece artı yüz olmus. Düz yetmiş. Reglimin bitmesine üç gün var. Bitince 1 kg daha gidebilir cınım :))
Hii bana mı sinirlendin gız yoksa :))
Ayy ne şahane bir menü bu böyle :))
canım ben ilçede öğretmenlik yapıyorum ama madi durumu iyi manevi durumu eksi olan öğrenci grubum var aileleri ilgisiz bugün bir kaçının ailesini aradım adam okula gelmekten aciz ya telefondan söyleseniz diyor.ben de sen bilirsin senin çocuğun ister gel ister gelme dedim kapattım telefonu aileleri kendinden beter bir meslek lisesiAy sen lise öğretmeni miydin, öğretmen kelimesi ilk orta sınıfına yakışıyor nedense, lise deyince direk hoca geliyor akla, koca koca ergen topluluğuna eğitim vermek kolay değil tabi ki, iyi sinirlendirmişler seni, küçük şehirler belki biraz daha avantajlı bu konuda, büyük şehir çocukları daha mı zor oluyor ne, istanbuldu değil mi
Amaan ben de çok birşey zannettim yediğin, bir saat eliptik yaparsın ödeşiriz bu seferlik ne olacak
hiç sevmem temizlemesini balikciya temizletiyorum ama yani onun iyice yıkaması var tek tek allah kolaylık versinYarın hamsi yapacağım kendime, ben direk yemek için doğmuşum ya, şu et yemeklerini temizlerken pişirirken baygınlık geçiriyorum, sonra da yerken keyif almıyorum, yarın hamsi temizlemenin stresi şimdiden gerdi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?