Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler canim.

son gülen iyi güler canım benim cumayi bekle
hımm doğru demistin unutmuşum neyse bakalim basarilar

Menumude yazayim gec olmadan

Sabah 11
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b ekmegi
Domates salatalik maydonoz
Sekersiz cay

12.00
2 turk kahvesi

16.00
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin

17.00
1 kase mercimek çorbası
2 kasik bezelye
1 kasik pilav
2 dilim t.b. ekmegi

35 dk. Yuruyus
1,5 lt su devami gelir

Bende salata yaptım ama yağ çok olmuş tuzu çok olmuş bi yeri yapiyom bir yer bozuluyor şişe kaydı elimden bocaladim yağı
tahini tek nasıl yedin canım merak ettim ben kendilerini sadece pekmezle yiyebiliyorum da

yok canım ben 68 kiloyum çok şükür indim 78lerden ama diyorum ki benim alt bedenim hala 42 malesef acaba dedim senin boyun mu uzun yoksa bende mi problem var diye de su kalçalar bir erimedi ya üst bedende 40 bedenim

Sonunda bi tik oynama gördüm tartida eksi 100 gr 59.4
canım demekki vücudun yeni yeme düzenine alıştı ve kilo veriyorsun artık bu menülerle devam et 1200 kalorinin altına düşme
haha ben bugün eksi 300gr sen artı bir hı
canimvduzenli gelirsen motive ona göre oluyor diyetine çok sadık kalama dan bile buraya düzenli bir menü paylaş bak devamı nasıl gelecek
güzel canım afiyet olsun
Sabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç

Öğlen

1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt

Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı

1.5 su

Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
menülerin artik güzelleşiyor afiyet olsun

O sakarliklara karsi tatli kasigi ile koyuyorum ben canim kocaman bi kase salataya yarim tk zeytinyagi koydum mesela

Sabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç

Öğlen

1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt

Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı

1.5 su

Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
Ay sizin beraber calismanizi yerim cok tatli :)) diyet sutlaci nasil yaptin hilal

Hayirdir ablacim neye sinirlendin

Incir recelinin ustune 1 tatli kasigi koyuyorum canim. Benim baklavam bu :) bagirsaklarida calistiriyor
Tatlilarin ustune cok yakisiyor kabak tatlisinin ustune doktum oylede cok guzel oldu
Ah benim bu tatli tutkum ne olacak

06.11.2017

08:00
2 dl ekmek, 1 haşl. yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, maydanoz

10:30
1 mandalina, 3 ceviz

13:30
2 dl ekmek, 160 gr ton balık, salata, 1 çb yoğurt

16:00
1 çb leblebi

19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, 1 sb ayran

21:00
10 fındık

Su : 2,5 lt
Spor :

Dökül bakalım neler ettiysen
Söz kızmayacağız

O sakarliklara karsi tatli kasigi ile koyuyorum ben canim kocaman bi kase salataya yarim tk zeytinyagi koydum mesela

Ay sizin beraber calismanizi yerim cok tatli :)) diyet sutlaci nasil yaptin hilal

Hayirdir ablacim neye sinirlendin
canım okulda öğrencilere sinirlendim tüm enerjimi bitirdiler 9. sınıflar afedersin ama kudurmuş köpek gibiler hiç ahlak yok çok terbiyesiz ve yüzsüzler
Incir recelinin ustune 1 tatli kasigi koyuyorum canim. Benim baklavam bu :) bagirsaklarida calistiriyor
Tatlilarin ustune cok yakisiyor kabak tatlisinin ustune doktum oylede cok guzel oldu
Ah benim bu tatli tutkum ne olacak
ay kabak tatlisina çok yakışıyor bir de üstüne ceviz serp süper..ben de tatlı çok severim baş etmek çok zor ya
çok güzel canım menün de sporun da maşallah
menün çok güzel afiyet olsun
Dökül bakalım neler ettiysen
Söz kızmayacağız
ya var çikolata yedim bimde satılan su yağlı gevrek diye tuzlu kurabiyelere var ya ondan yedim 3 tane sonra 1 küçük kek yedim su minik minik olanlardan

Sağol canım benim, kesilmeyen başağrımı sordum ben de diyetisyene, beklediğimiz bir durum birkaç gün bekleyelim sonra gerekirse sistem değiştiririz dedi

Ağrı yaptığın diyete karşılık vücudunun sana verdigi ilk tepkiler. Ben pazartesi perşembe orucuna başladığım zamanlarda oluyordu şükür geçti :))

son gülen iyi güler canım benim cumayi bekle
r

Akşam üzeri tartıldım sadece artı yüz olmus. Düz yetmiş. Reglimin bitmesine üç gün var. Bitince 1 kg daha gidebilir cınım :))

Hii bana mı sinirlendin gız yoksa :))

Ayy ne şahane bir menü bu böyle :))

Ay sen lise öğretmeni miydin, öğretmen kelimesi ilk orta sınıfına yakışıyor nedense, lise deyince direk hoca geliyor akla, koca koca ergen topluluğuna eğitim vermek kolay değil tabi ki, iyi sinirlendirmişler seni, küçük şehirler belki biraz daha avantajlı bu konuda, büyük şehir çocukları daha mı zor oluyor ne, istanbuldu değil mi

Amaan ben de çok birşey zannettim yediğin, bir saat eliptik yaparsın ödeşiriz bu seferlik ne olacak

Geçer diyorsun yani, ilaç almak zorunda kaldım bugün, bana mısın demedi, hala da ağrıyor

kız sana sınirlensem yemezdim hırs yapardım neyse eliptik yaptım yaktım onları..cumaya son dört gün iyi asılmalıyım
canım ben ilçede öğretmenlik yapıyorum ama madi durumu iyi manevi durumu eksi olan öğrenci grubum var aileleri ilgisiz bugün bir kaçının ailesini aradım adam okula gelmekten aciz ya telefondan söyleseniz diyor.ben de sen bilirsin senin çocuğun ister gel ister gelme dedim kapattım telefonu aileleri kendinden beter bir meslek lisesi
düşün ki okuma yazmayı ciddi anlamda bilmeden liseye kadar gelmiş olan var hadi onu geçtim o aşılır ama hiç ahlak yok ailede hic terbiye almamışlar
hiç sevmem temizlemesini balikciya temizletiyorum ama yani onun iyice yıkaması var tek tek allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…